توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آلوده شدن سایت (قالب لایسنس دار)
سیدرضا بازیار
March 13th, 2019, 18:32
سلام
امروز متوجه شدم سایتم اصلا باز نمیشه و افت رتبه شدیدی داشته
پس از بررسی متوجه شدم سایت های زیادی در ایران با این مشکل مواجه شدند...
این در حالی هست که قالب رو از تم فارست تهیه کردم!
https://www.seyedrezabazyar.com/
قالب ها رو حذف کردم و آخرین نسخه رو هم جایگزین کردم. اما باز هم مشکل برطرف نشد
چرا پس از جایگزین کردن قالب، دوباره بدافزار توی سایت وجود داره؟
راه حل این مشکل چیه؟
1wp.ir
March 13th, 2019, 18:38
از کجا مطمئن هستید مربوط به قالب هست؟ شاید مربوط به افزونه های نصب شده باشه.
سیدرضا بازیار
March 13th, 2019, 18:39
مشکل اصلی اینجاست که این ویروس توی همه سایت هایی که روی هاست دارم منتشر شده و به صورت اتوماتیک کار میکنه
وقتی قالب بدون ویروس رو جایگزین قالب ویروسی میکنم، به صورت اتوماتیک ویروسی میشه
- - - Updated - - -
از کجا مطمئن هستید مربوط به قالب هست؟ شاید مربوط به افزونه های نصب شده باشه.
شرکت هاستینگ بهم میگه ویروس توی function قالب هست. درست هم میگه. وقتی نگاه میکنم میبینمش. ولی حذفش که میکنم برمیگرده سر جاش
SIBHost
March 13th, 2019, 20:02
سلام
امروز متوجه شدم سایتم اصلا باز نمیشه و افت رتبه شدیدی داشته
پس از بررسی متوجه شدم سایت های زیادی در ایران با این مشکل مواجه شدند...
این در حالی هست که قالب رو از تم فارست تهیه کردم!
https://www.seyedrezabazyar.com/
قالب ها رو حذف کردم و آخرین نسخه رو هم جایگزین کردم. اما باز هم مشکل برطرف نشد
راه حل این مشکل چیه؟
درود بر شما
سایت باید بررسی بشه چون معمولا اینگونه فایل های آلوده خودشون رو در چندجا (معمولا در functions.php - post.php , ... ) تکثیر میکنند.
برای مثال اگر در شخه wp-includes فایل هایی با نام:
وجود داشت این فایل ها رو حذف کنید چون قطعا این فایل ها توسط یکی از افزونه های آلوده که نصب کردید تولید شده.
میتونید wordfence رو نصب و اسکن کنید، تقریبا بهتون میگه که کدوم فایل ها مشکل دارند.
موفق باشید.
سیدرضا بازیار
March 13th, 2019, 20:33
به دنبال یک شرکت یا شخص معتبر هستم که بتونه این مشکل رو برطرف کنه. هزینه رو هم هر چقدر باشه پرداخت میکنم
لطفا هر کسی که واقعا تخصص داره و میتونه با اطمینان این مشکل رو برطرف کنه (بدون اینکه به سایت لطمه وارد بشه) قیمت رو اعلام کنه
SIBHost
March 13th, 2019, 21:03
میتونید با @persianweb در تلگرام در تماس باشید.
m2n
March 14th, 2019, 00:28
سلام به این مورد اصطلاحا کرم یا همون worm گفته میشه که تمامی فایل های فانکیشن شما الوده میشه و تا همه فایل ها پاکسازی نشه با ویرایش مجدد نوشته میشه دوتا راه دارید تماس با من ویرایش فایل فانکیشن و تغییر سطح دسترسی این فایل به 400 که یه چیز موقتی هست
با من در ارتباط باشید راهنمایی کنم
gdfire
March 14th, 2019, 00:34
مشکل اصلی اینجاست که این ویروس توی همه سایت هایی که روی هاست دارم منتشر شده و به صورت اتوماتیک کار میکنه
وقتی قالب بدون ویروس رو جایگزین قالب ویروسی میکنم، به صورت اتوماتیک ویروسی میشه
- - - Updated - - -
شرکت هاستینگ بهم میگه ویروس توی function قالب هست. درست هم میگه. وقتی نگاه میکنم میبینمش. ولی حذفش که میکنم برمیگرده سر جاش
قالبتو اگه یه نسخه داری دوباره بزن روتتم پاک کن حتی افزونه ها و تیبلا دیتابیسو فقط دقت کن تیبلا اصلی خود وردپرسو نزنی یا پوشه ها اصلی وردپرس ببین بازم ایطو میشه یا نه شد یه بک بگیر و اسکن کن اگه بازم شد مشکل از سروره هاستس شاید ... دلایل زیادی میتونه داشته باشه
سیدرضا بازیار
March 14th, 2019, 00:43
قالبتو اگه یه نسخه داری دوباره بزن روتتم پاک کن حتی افزونه ها و تیبلا دیتابیسو فقط دقت کن تیبلا اصلی خود وردپرسو نزنی یا پوشه ها اصلی وردپرس ببین بازم ایطو میشه یا نه شد یه بک بگیر و اسکن کن اگه بازم شد مشکل از سروره هاستس شاید ... دلایل زیادی میتونه داشته باشه
درسته. با همین روش مشکل برطرف شد
ابتدا قالب ها رو کامل پاک کردم. سپس کل وردپرس رو پاک کردم و دوباره ریختم. بعد دوباره قالب رو نصب کردم
این ویروس به گونه ای هست که اگه توی قالب پاک بشه، از وردپرس به قالب منتقل میشه، اگه توی وردپرس پاک بشه، از قالب به وردپرس منتقل میشه. خوشبختانه توی افزونه ها هم نبود...
حالا جالب تر اینکه قالب یکی از سایت های روی هاست نال شده بود و ویروس روی تمام سایت های روی هاست منتشر شده بود. مجبور شدم دونه دونه سایت ها رو پاکسازی کنم