PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قطعی سرور دانلود برای برخی ip ها

mreza123
March 13th, 2019, 16:13
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی

امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان.

دوستان 2-3 روزی هست که سرور دانلود سایت ما برای برخی از ip ها ( ایرانسل - همراه اول ) قطع شده و امکان دانلود از سوی کاربر وجود نداره. در محیط سرور هم سایت های ایرانسل و همراه اول برای ما باز نمیشن.

هم چنین گویا طبق گزارشات دریافتی سرعت دانلود کاربران اینترنت شاتل نیز کاهش پیدا کرده است.

خواستم بدونم از بین دوستان، کسی هست که از این مشکل با خبر باشه؟

با تشکر

AmirWWP
March 13th, 2019, 16:18
سلام. بنظر مشکل سراسریه چون این چند روز برای خیلیا این مشکل ایجاد شده.

خودمم از یه سایت هاست تهیه کردم دقیقاْ 2-3 روزه روی همراه اول و ایرانسل باز نمیشه و روی نت خودم که مخابراته هم شدیداْ اختلال داره! فقط با *****شکن مشکلش حل میشه.

mreza123
March 13th, 2019, 16:24
سلام. بنظر مشکل سراسریه چون این چند روز برای خیلیا این مشکل ایجاد شده.

خودمم از یه سایت هاست تهیه کردم دقیقاْ 2-3 روزه روی همراه اول و ایرانسل باز نمیشه و روی نت خودم که مخابراته هم شدیداْ اختلال داره! فقط با *****شکن مشکلش حل میشه.
دقیقا، چند تا از سایت های فیلم هم همین مشکل را تا چند روز پیش داشتند.

معلوم نیست دوباره دارن چکار می کنند!

a1994n1373
March 13th, 2019, 16:36
علی برکت الله !

Alt+F4
March 13th, 2019, 16:55
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی

امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان.

دوستان 2-3 روزی هست که سرور دانلود سایت ما برای برخی از ip ها ( ایرانسل - همراه اول ) قطع شده و امکان دانلود از سوی کاربر وجود نداره. در محیط سرور هم سایت های ایرانسل و همراه اول برای ما باز نمیشن.

هم چنین گویا طبق گزارشات دریافتی سرعت دانلود کاربران اینترنت شاتل نیز کاهش پیدا کرده است.

خواستم بدونم از بین دوستان، کسی هست که از این مشکل با خبر باشه؟

با تشکر

سلام
با دیتاسنتر خود تماس بگیرید بگید که روت ها رو بررسی کنند،اگر پیگیر بشن از زیرساخت خیلی سریع جواب می گیرید

amirasap
March 13th, 2019, 19:35
باید trace کنید تا ببینید قطعی از کجا هست.

معمولا به خاطر حملات هکری سنگینی که گاهی انجام میشه دیتاسنتر رنج آی پی میبنده. کدی شبیه این رو باید استفاده کنید.

traceroute -T irancell.ir

اگه دسترسی ssh ندارید باید دیتاسنتر این کار رو انجام بده.

Jime
March 13th, 2019, 20:26
بله ما هم بعضی از کاربرامون که شاتل دارن گزارش دادن که سرعتشون پایینه
البته تازگی گفتن حل شده مشکلشون