توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به کانفیگ کار سرور
dehsheykhiebi25
March 12th, 2019, 00:17
سلام من خارج از ایران هستم سرور وی پی ان اراعیه میدم به مشتری های خارجی
میخوام یک سرویس رایگان ارایه بدم که در اون سرویس بعضی سایت های غیر اخلاقی رو فیل تر کنم.
چون حجم زیادی میبره از سرور .
و این که میخوام وقتی فیل تر شد به صفحه مورد نظر من هدایت بشه که در اون صفحه نوشته شما از نسخه رایگان استفاده میکنید و برای دسترسی به این صفحه از نسخه پرمیوم استفاده کنید
لازم به ذکر هست بن کردن صفحه رو خودم بلدم و ریدایرکت هم بلدم اما مشکل اینه که سایت های با اس اس ال دوباره باز میشه .
اگه کسی بلده سایت های اس اس ال دار رو هم فیل تر کنه برام پول خوبی میدم .
id telegram
@imvor
Alt+F4
March 12th, 2019, 02:39
میخوام یک سرویس رایگان ارایه بدم که در اون سرویس بعضی سایت های غیر اخلاقی رو فیل تر کنم.
و این که میخوام وقتی فیل تر شد به صفحه مورد نظر من هدایت بشه که در اون صفحه نوشته شما از نسخه رایگان استفاده میکنید و برای دسترسی به این صفحه از نسخه پرمیوم استفاده کنید
لازم به ذکر هست بن کردن صفحه رو خودم بلدم و ریدایرکت هم بلدم اما مشکل اینه که سایت های با اس اس ال دوباره باز میشه .
id telegram
@imvor
سلام
سایت های با اس اس ال رو با پیشوند اچتی تی چی اس و یا با پورت 443 در سیستم فلیترینگ ادد کنید ببینید مشکلتان حل می شود یا خیر
dehsheykhiebi25
March 12th, 2019, 18:20
این روش رو انجام دادم ولی بعدش کلا هیچ سایتی باز نمیشه کلا
کسی بتونه کمک کنه 1000 دلار میدم بهش .
ماهیانه هم یک مبلغی برای نگهداری از سرور ها بهش میدم
- - - Updated - - -
من فکر میکنم باید کلا یک دی ان اس سرور جدا بساریم و بعد به سرور ها ادرس دی ان اس سرور رو بدیم که وصل بشن به اون
یعنی توی انجمن کسی بلد نیست کمک کنه ؟
Alt+F4
March 12th, 2019, 18:30
سلام
تلگرام در ارتباط باشید
hpsms@
nofoozgar
March 12th, 2019, 18:46
id telegram
@imvor
سلام تلگرام پیغام بدید براتون انجام میدیم
@nofoozgar
alirah
April 6th, 2019, 10:59
چنانچه مشکل همچنان حل نشده، جهت رفع آن و همیشگی کردن این مورد به بنده اطلاع دهید
nimafire
April 7th, 2019, 01:20
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی به صورت حرفه ای در زمینه مدیریت سرور های لینوکسی فعالیت میکند
برطرف سازی مشکلات ایجاد شده
نصب کنترل پنل ها
نصب مجازی سازها
بهینه سازی و برطرف سازی مشکلات سیستم عامل ها
ارائه راهکار های فنی و امنیتی حرفه ای به جهت مدیریت سرور
بروز رسانی نرم افزار ها و سرویس ها
کانفیگ سرور ارسال ایمیل
نصب انواع وب سرویس و بهینه سازی دقیق آن Apache,Nginx,...
و ...
پکیج های متنوعی برای ارائه خدمات به شما در نظر گرفته ایم که میتوانید لیست کامل آن ها را از لینک زیر مشاهده فرمایید
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18
راه های ارتباطی:
afaghhosting@yahoo.com
sales@afaghhosting.net