PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در جستجوی دامنه

birhosting
January 24th, 2019, 00:04
موقعی که میخوام داخل whmcs جستجوی دامنه رو انجام بدم بدم میزنه در حال جستجو و در حال ایجاد لیست پیشنهادی برای شما
اما بعدش هیچ چیزی نمایش نمیده متاسفانه
ممنون میشم راهنمایی کنید

hamra
January 24th, 2019, 00:49
پورت 43 باید باز باشه روی هاستتون

birhosting
January 24th, 2019, 01:12
پورت 43 باید باز باشه روی هاستتون

خیلی ممنون
دلیلش چیه که باید این پورت باز باشه و آیا امنیت وبسایت رو به خطر نمیندازه؟
و اینکه من خودم میتونم از طریق cpanel این پورت رو باز کنم؟ اگر میشه که راهنمایی کنید
یا اینکه از محلی که هاست رو تهیه کردم باید بگم که از طریق whm واسم اینکار رو انجام بدن؟

hamra
January 24th, 2019, 01:24
43پورت پیشفرض است روی سرور ها برای جستجوی دامنه و تا زمانیکه باز نباشه روی هاستتون به درستی جستجو انجام نمیشه
اگر مدیر سرور هستید باید از csf باز کنید پورت مربوطه رو از ipv4 و tcp
یا اگر دسترسی به فایروال سرور ندارید(در whmچک کنید دارید یا خیر) باید به مدیر هاستینگ بفرمایید پورت رو براتون بازکنند روی سرویستون
firewall config server

birhosting
January 24th, 2019, 14:19
43پورت پیشفرض است روی سرور ها برای جستجوی دامنه و تا زمانیکه باز نباشه روی هاستتون به درستی جستجو انجام نمیشه
اگر مدیر سرور هستید باید از csf باز کنید پورت مربوطه رو از ipv4 و tcp
یا اگر دسترسی به فایروال سرور ندارید(در whmچک کنید دارید یا خیر) باید به مدیر هاستینگ بفرمایید پورت رو براتون بازکنند روی سرویستون
firewall config server

با ارائه دهنده هاستم تماس گرفتم
گفتن که پورت 43 ربطی به سرچ دامین whmcs نداره

hamra
January 24th, 2019, 14:36
با ارائه دهنده هاستم تماس گرفتم
گفتن که پورت 43 ربطی به سرچ دامین whmcs نداره
اگر اسکریپتی که نصب کردید مشکلی نداشته باشه و پورت 43 باز باشه(این پورت کاملا در جتجوی صحیح دامنه باید باز باشد و اگر کمی جستجو کنید متوجه خواهید شد) قاعتا باید دامنه ای که سرچ میکنید برای شما نمایش داده شود که امکان خرید دامنه است یا خیر.
البته ماژول دامنه تون رو هم چک کنید که موردی نداشته باشد

mirmohsen
March 12th, 2019, 16:58
منم دقیقا همین مشکل رو چند وقت پیش داشتم هرکار کردم نشد.بیخیالش شدم