توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد cloud هتزنر
ppscoir
January 19th, 2019, 08:26
سلام
وقت بخیر
ببخشید سوالی داشتم
وقتی یک سرور ابری هتزنر فعال میکنی
در قسمت iso داره میکروتیک 6 mount کنی
داستانش چیه و چطور میشه میکروتیک 6 رو نصب کرد؟
ممنون میشم راهنمایی نمایید
amirizadi
January 19th, 2019, 11:44
سلام فکر نمیکنم میکروتیک داخل ایزو ها موجود باشه
من ندیدم شایدم درست توجه نکردم
ppscoir
January 19th, 2019, 11:48
سلام فکر نمیکنم میکروتیک داخل ایزو ها موجود باشه
من ندیدم شایدم درست توجه نکردم
بعد اینکه سرور رو میسازی
از بخش مدیریت سرور میکروتیک 6 رو داره برای mount کردن
اگر دقت کنید میبینید
ولی طریق نصبش رو هیچجا نگفته
amirizadi
January 19th, 2019, 11:55
ایزوهای دیگه را دیده بودم میکروتیک را نه
کدام قسمت نصب را مشکل دارید ؟
ppscoir
January 19th, 2019, 11:57
ایزوهای دیگه را دیده بودم میکروتیک را نه
کدام قسمت نصب را مشکل دارید ؟
میخوام بدونم فرضا سیستم عامل دبیان 9 رو نصب کردم و سرور ساخته شد
و میکروتیک 6 را هم mount کردم
چطوری این میکروتیک رو نصب کنم که بتونم با wibox وصل بشه به میکروتیک نصب شده روی سرورم
taghikhani
January 19th, 2019, 12:25
میخوام بدونم فرضا سیستم عامل دبیان 9 رو نصب کردم و سرور ساخته شد
و میکروتیک 6 را هم mount کردم
چطوری این میکروتیک رو نصب کنم که بتونم با wibox وصل بشه به میکروتیک نصب شده روی سرورم
میکروتیک خودش یه سیستم عامل جداست. نمیتونید در کنار دبیان نصبش کنید.
ppscoir
January 19th, 2019, 13:02
میکروتیک خودش یه سیستم عامل جداست. نمیتونید در کنار دبیان نصبش کنید.
بله
میدونم سیستم عامل جدا هست
پس چرا همچین قابلیتی وجود داره؟که انواع iso ها mount میشه کرد روی سروری که سیستم عامل داره
البته دیدم که روی اوبنتو میکروتیک بالا اوردن
taghikhani
January 19th, 2019, 13:05
بله
میدونم سیستم عامل جدا هست
پس چرا همچین قابلیتی وجود داره؟که انواع iso ها mount میشه کرد روی سروری که سیستم عامل داره
البته دیدم که روی اوبنتو میکروتیک بالا اوردن
برای اینکه سیستم عامل رو عوض کنید.
بالا آوردن اوبونتو و میکروتیک روی یک سرور بصورت همزمان محال است.
NetworkFA
January 19th, 2019, 13:08
اولا از روی ISO نصب کنید نیاز به لایسنس دارید و نمیتونید از لایسنس های CHR استفاده کنید
درصورتی که هزینه کنید ولایسنس هم بگیرید و سرور پاک بشه هیچ راه برگشتی نداره و از بین میره (اما لایسنس CHR قابل انتقال هست و از بین نمیره)
برای نصب ش هم باید اول به هتزنر تیکت بدید و نوع هارد سرور مجازی رو از AHCI به IDE تغییر بدن و بعد شما با iso میکروتیک بوت کنید و نصب
- - - Updated - - -
برای اینکه سیستم عامل رو عوض کنید.
بالا آوردن اوبونتو و میکروتیک روی یک سرور بصورت همزمان محال است.
چیزی محال نیست!
taghikhani
January 19th, 2019, 13:13
اولا از روی ISO نصب کنید نیاز به لایسنس دارید و نمیتونید از لایسنس های CHR استفاده کنید
درصورتی که هزینه کنید ولایسنس هم بگیرید و سرور پاک بشه هیچ راه برگشتی نداره و از بین میره (اما لایسنس CHR قابل انتقال هست و از بین نمیره)
برای نصب ش هم باید اول به هتزنر تیکت بدید و نوع هارد سرور مجازی رو از AHCI به IDE تغییر بدن و بعد شما با iso میکروتیک بوت کنید و نصب
- - - Updated - - -
چیزی محال نیست!
بنده از نظر اصول فنی عرض کردم محال است. اصولا یک کامپیوتر نمی تواند دو سیستم عامل همزمان داشته باشد. اگر منظورتون استفاده از مجازی ساز یا دوال بوت یا موارد مشابه است، این اجرای همزمان سیستم عامل روی یک کامپیوتر محسوب نمی شود.
ppscoir
January 19th, 2019, 13:15
بنده از نظر اصول فنی عرض کردم محال است. اصولا یک کامپیوتر نمی تواند دو سیستم عامل همزمان داشته باشد. اگر منظورتون استفاده از مجازی ساز یا دوال بوت یا موارد مشابه است، این اجرای همزمان سیستم عامل روی یک کامپیوتر محسوب نمی شود.
ISO Images Mounting an ISO Image will attach it to the virtual drive in your server. Rebooting your server while a ISO image is mounted will cause it to boot from the image. After rebooting the server you can access our web console to complete the installation. Some images may require you to press a key in the console during boot, otherwise the server will boot from disk again.
taghikhani
January 19th, 2019, 13:17
ISO Images Mounting an ISO Image will attach it to the virtual drive in your server. Rebooting your server while a ISO image is mounted will cause it to boot from the image. After rebooting the server you can access our web console to complete the installation. Some images may require you to press a key in the console during boot, otherwise the server will boot from disk again.
این همون چیزیه که بنده خدمتتون عرض کردم. ایزو رو مونت میکنید، بعد از طریق کنسول سیستم عامل رو نصب میکنید و جایگزین سیستم عامل فعلیتون میشه
hfuhost
January 19th, 2019, 19:42
سلام
وقت بخیر
ببخشید سوالی داشتم
وقتی یک سرور ابری هتزنر فعال میکنی
در قسمت iso داره میکروتیک 6 mount کنی
داستانش چیه و چطور میشه میکروتیک 6 رو نصب کرد؟
ممنون میشم راهنمایی نمایید
با سلام
دوست عزیز و محترم
خدمت شما عارضیم به طور کلی در هر دیتاسنتری وقتی یک سیستم عامل دلخواه شما نباشه این امکان وجود دارد حالا توسط دیتاسنتر و یا خود شما فایل ایزو مانت شود و از طریق پنلی مثل vnc سیستم عامل فوق را نصب کنید .
اگر دو سیستم عامل تواما میخواهید یا باید از مجازی ساز استفاده کنید یا اینکه سیستم عامل هایی را انتخاب کنید که همزمان امکان نصب را داشته باشد