توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی با cpu قوی
behnamy01
January 17th, 2019, 22:40
سلام. من یه سرور مجازی میخوام که نسبت cpu به بقیه مشخصاتش خیلی قوی تر باشه. اکثر ارائه دهنده ها وقتی cpu رو قوی تر میخوای باید پلن بالاتر رو بخری که رم و... هم قوی تره که من نیازی ندارم و هزینه ش هم خیلی بالا میره.
توی سرورهای لوکیشن اروپا. ترجیحا هلند یا انگـلیس از کجا میشه همچین سروری گرفت؟
RoobinaServer
January 17th, 2019, 22:45
سلام. من یه سرور مجازی میخوام که نسبت cpu به بقیه مشخصاتش خیلی قوی تر باشه. اکثر ارائه دهنده ها وقتی cpu رو قوی تر میخوای باید پلن بالاتر رو بخری که رم و... هم قوی تره که من نیازی ندارم و هزینه ش هم خیلی بالا میره.
سلام
سروری که مثلا 64 گیگ رم دارد و 12 کور پردازنده اگر بخواهد اختصاصی سرویس بدهد هر 5 گیگ نهایتا 1 کور پردازنده باید ارائه کند.
به همین دلیل هرچه پردازنده بالاتر میخواهید به شما رم بیشتر میدهند.
اگر 10 کور به شما بدهند با 2 گیگ رم عملا باید 2 کور دیگر را با 58 گیگ رم ارائه کنند. !!!!
بودجتون و مقدار پردازنده را بفرمائید اگر تناسب داشت آفر داده میشود.
از ایران یا خارج از کشور ؟
باتشکر
hamra
January 17th, 2019, 23:23
لطفا در بخش درخواست ها تاپیک بزنید که دوستان آفر اعلام کنند
hfuhost
January 19th, 2019, 19:45
با سلام
قاعدتا سرور مجازی از یک سرور اختصاصی گرفته شده است و اینکه cpuقوی باشه قطعا به منابع اختصاص داده به شما بر میگردد و اینکه فرکانس cpu سرور اختصاصی و کور اختصاص داده به شما مهم است و آخرین مرحله نوع مجازی ساز آن بسیار مهم است باید این نکات را دنبال کنید .
قطعا مجازی ساز kvm کیفیت بسیار بالاتری در مقابل vmware دارد .
hostingma
January 19th, 2019, 20:28
سلام وقتتون بخیر
سرور مجازی نیاز دارید درخدمتتون هستیم