ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل

anisagostar
January 15th, 2019, 08:40
سلام خدمت دوستان وب سایت وردپرسی داریم که افزونه ایزی دیجیتال نصبه روش ولی ایمیل برای کاربر ارسال نمیشه به صورت مثال کاربر از سایت محصولی خریداری کرده ایمیل رسید سفارش براش ارسال نمیشه.از سمت سرور هم ارسال ایمیل باز هست و تابعی بسته نیست.مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه.ایا افزونه خاصی تداخل میندازه لطفا راهنمایی کنید

MehdiSele
January 15th, 2019, 08:48
1. برسی کنید در Setup > Email Templates. غیر فعال نباشه
2. در بخش /includes/hooks و /modules/addons directories کاستوم هوک قرار ندارد
3. SMTP یا Webmail هاستتون غیر فعال هست

anisagostar
January 15th, 2019, 08:53
1. برسی کنید در Setup > Email Templates. غیر فعال نباشه
2. در بخش /includes/hooks و /modules/addons directories کاستوم هوک قرار ندارد
3. SMTP یا Webmail هاستتون غیر فعال هستدوست عزیز مدیریت محتوای ورد پرس هست نهwhmcs

hamed9292
January 15th, 2019, 09:43
سلام خدمت دوستان وب سایت وردپرسی داریم که افزونه ایزی دیجیتال نصبه روش ولی ایمیل برای کاربر ارسال نمیشه به صورت مثال کاربر از سایت محصولی خریداری کرده ایمیل رسید سفارش براش ارسال نمیشه.از سمت سرور هم ارسال ایمیل باز هست و تابعی بسته نیست.مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه.ایا افزونه خاصی تداخل میندازه لطفا راهنمایی کنید
کلا ارسال نمیشه؟ من همین مشکل رو اول ران کردن سایت داشتم . میومد ولی بعده ۲ ساعت میومد . این مشکل از طرف هاست من بود که میزان رم سی پی یو اشغال میشده ظاهرا . بررسی کنید رم و سی پی یو سایت ازاد باشه دوباره سفارش ارسال کنید ببینید میاد یانه

anisagostar
January 15th, 2019, 09:45
کلا ارسال نمیشه؟ من همین مشکل رو اول ران کردن سایت داشتم . میومد ولی بعده ۲ ساعت میومد . این مشکل از طرف هاست من بود که میزان رم سی پی یو اشغال میشده ظاهرا . بررسی کنید رم و سی پی یو سایت ازاد باشه دوباره سفارش ارسال کنید ببینید میاد یانهکلا ارسال نمیشه.رم و سی پی یو هم کاملا کم مصرف هستن

hamed9292
January 15th, 2019, 09:54
کلا ارسال نمیشه.رم و سی پی یو هم کاملا کم مصرف هستن
با یک افزونه دیگه که ایمیل ارسال میکنه تست کنید یا سیستم whmcs اگر مشکل داشت معلوم میشه مشکل از سمت هاستینگ هست . بررسی کنید اگر مشکل نداشت احتمالا افزونه کانفیگ خاصی لازم داره . اسم افزونه هم بگید تا من روی هاست خودم تست کنم براتون

anisagostar
January 15th, 2019, 09:57
با یک افزونه دیگه که ایمیل ارسال میکنه تست کنید یا سیستم whmcs اگر مشکل داشت معلوم میشه مشکل از سمت هاستینگ هست . بررسی کنید اگر مشکل نداشت احتمالا افزونه کانفیگ خاصی لازم داره . اسم افزونه هم بگید تا من روی هاست خودم تست کنم براتوندر بالا اعلام کردم مدیریت محتوا وردپرس میباشد whmcs نیست.تنها وردپر میباشد.افزونه ایزی دیجیتال دانلود میباشد.از سمت هاستینگ سرور دست خودم میباشد دوست عزیز.تمامی سایت های ایمیل ارسال میشه تنها این سایت میباشد.تابع خاصی هم در php.ini بسته نشده.و ارسال ایمیل هم باز هست

SIBHost
January 15th, 2019, 10:06
درود بر شما
چون وردپرس به صورت پیش فرض از تابع PHP mail() استفاده میکنه و اگر تغییری در متود پیشفرض ارسال ایمیل نداده باشید، 3 حالت بیشتر ممکن نیست:

1- ایمیل حتما ارسال میشه، ولی اسپم یا بلک لیست شده. آی پی و ایمیل رو برای بلاک یا اسپم نبودن در اینجا (https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx) چک کنید.
2- صحت تنظیمات وردپرس و یا edd باید بررسی مجدد بشه.
3- بعد از چک کردن لاگ سرور و اطمینان از عدم ارسال ایمیل ها، اسکریپت و کاربر به sendmail binary دسترسی ندارند.

میتونید از افزونه WP SMTP (https://wordpress.org/plugins/wp-smtp/) استفاده کنید که روش مطمئن تری برای ارسال ایمیل هستش.

anisagostar
January 15th, 2019, 17:43
1- ای پی در بلک لیست نیست
2- تنظیمات رو بررسی کردم مشکلی نداشت
3- لاگ سرور هم بررسی شد ایمیل ارسال میشه. از افزونه wp mail smtp استفاده کردم و تنظیمات رو انجام دادم به صورت تستی ایمیلی ارسال کردم و به صندوق ایمیل ارسال شد. ولی محدودیت گویا در ارسال ایمیل داره.یک ایمیل ارسال شد.دومی هم زدم ارسال بشه ولی به صندوق مدت زمانیه نیومده

1- ای پی در بلک لیست نیست
2- تنظیمات رو بررسی کردم مشکلی نداشت
3- لاگ سرور هم بررسی شد ایمیل ارسال میشه. از افزونه wp mail smtp استفاده کردم و تنظیمات رو انجام دادم به صورت تستی ایمیلی ارسال کردم و به صندوق ایمیل ارسال شد. ولی محدودیت گویا در ارسال ایمیل داره.یک ایمیل ارسال شد.دومی هم زدم ارسال بشه ولی به صندوق مدت زمانیه نیومده

SIBHost
January 15th, 2019, 18:08
کنترل پنل چیه؟
محدودیت ارسال روزانه ندارید؟
dkim و spf رکورد ایجاد شده؟

anisagostar
January 15th, 2019, 18:24
کنترل پنل چیه؟
محدودیت ارسال روزانه ندارید؟
dkim و spf رکورد ایجاد شده؟ سی پنل.نه محدودیت نداره.بله هر دو فعال هستن.با smtp ارسال میکنه ولی با phpmail ارسال نمیکنه

RayanPartoCo
January 15th, 2019, 22:59
تنظیمات smtp را انجام دهید از smtp جیمیل استفاده کنید ببینید مشکل از سمت سرورتون نباشه

1wp.ir
January 17th, 2019, 19:18
چون ایمیل رو با چی دیگه ایی تست کردید و مشکل نداشت و عملیات ارسال انجام شد به احتمال زیاد جایی در هنگام ساخت body به مشکل بر می خوره و ارور میده و ادامه پیدا نمی کنه و به مرجله ارسال ایمیل نمی رسه.
توی فایل config وردپرس لاین 80 دیباگ وردپرس رو فعال کنید ببنید دقیقا چه اروری میده

define('WP_DEBUG', false);