توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل gateway timeout سایتم!
hamed9292
January 14th, 2019, 22:21
سلام دوستان خسته نباشید
متاسفانه به مشکل جدی Gateway error برخردم توی سایتم که فکر میکردم به دلیل شلوغ بودن سایته . ولی موقع خلوتی سایت و فعالیت 1 نفر فقط خودم توی سایت هم به error gateway timeout 502.503 بر خوردم . این مشکل از طرف سایته منه یا هاست من؟
هاست اشتراکی ایران دیتاسنتر 0-1 هست .
احتمالش هست از سرعت پورت اینترنت سرور هاست باشه؟ اخه سرعتش 100mb/s هست (اشتراکی) در واقع 1mb/s .
صفحه اصلی سایت تاحالا gateway timeout نخورده فقط بخش ناحیه کاربری اینطوریه ... (whmcs) میشه لطفا کمک کنید یه راه حل بگید؟ این مشکل خیلی مشتری پرونه...
MehdiSele
January 14th, 2019, 23:05
سلام دوستان خسته نباشید
متاسفانه به مشکل جدی Gateway error برخردم توی سایتم که فکر میکردم به دلیل شلوغ بودن سایته . ولی موقع خلوتی سایت و فعالیت 1 نفر فقط خودم توی سایت هم به error gateway timeout 502.503 بر خوردم . این مشکل از طرف سایته منه یا هاست من؟
هاست اشتراکی ایران دیتاسنتر 0-1 هست .
احتمالش هست از سرعت پورت اینترنت سرور هاست باشه؟ اخه سرعتش 100mb/s هست (اشتراکی) در واقع 1mb/s .
صفحه اصلی سایت تاحالا gateway timeout نخورده فقط بخش ناحیه کاربری اینطوریه ... (whmcs) میشه لطفا کمک کنید یه راه حل بگید؟ این مشکل خیلی مشتری پرونه...
سلام کنترل پنل هاستتون چی هست؟
direct admin یا سی پنل
hamed9292
January 14th, 2019, 23:51
سلام کنترل پنل هاستتون چی هست؟
direct admin یا سی پنل
Cpanel دوست عزیز
MehdiSele
January 14th, 2019, 23:58
Cpanel دوست عزیز
Error 503 WHMCS مربوط میشه به Service Unavailable
که ممکنه
1. هاستتون از نهایت رم یا سی پی یو استفاده کرده
2. مشکل ورژن PHP اتون هست
hamed9292
January 15th, 2019, 00:51
Error 503 WHMCS مربوط میشه به Service Unavailable
که ممکنه
1. هاستتون از نهایت رم یا سی پی یو استفاده کرده
2. مشکل ورژن PHP اتون هست
نه فکر نمیکنم مشکل پی اچ پی باشه . احتمال گزینه ۱ بیشتره
Gateway timeout ارور همون میزان سی پی یو رنه؟
یک سوال دیگه
کسی که وارد صفحه اصلی سایت میشه . لود تصاویر و متون و لوگو ها و کد ها هم باعث میشه سی پی یو رم مصرف کنه یا فقط هنگام ورود به بخش کاربری یا عضویت رم سی پی یو مصرف میشه؟