ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ردیابی در nttac (سوال)

darya
February 5th, 2011, 13:27
سلام دوستان
من برای یک شرکتی سیستم چیز پی ان راه اندازی کردم حالا مدیر شبکه می خواد بدونه کاربران به کجا ها میرن سر میزنن و یک سری اطلاعات تو این زمینه (اینترنت به وسیله چیز پی ان شیر میشه )

اگر کسی میدونه لطفا شیر کنه
reza115
February 5th, 2011, 14:13
سلام

برای اینکار معمولا به یه لینوکس هم نیاز دارید !

(سرچ کنید مطالب زیادی هست)

srashedian
February 5th, 2011, 14:35
سلام دوستان
من برای یک شرکتی سیستم چیز پی ان راه اندازی کردم حالا مدیر شبکه می خواد بدونه کاربران به کجا ها میرن سر میزنن و یک سری اطلاعات تو این زمینه (اینترنت به وسیله چیز پی ان شیر میشه )

اگر کسی میدونه لطفا شیر کنه
دوست عزیز، اولا این کار از نظر قضایی غیر قانونی هست و اگر هر کدام از کارمندان شکایت کنن کلیه افراد مربوطه از جمله شما مشکل پیدا میکنید (حتی اگر مدیر کل اون شرکت هم دستور بده هیچ فرقی نداره و اعمال هرگونه سیستم شنود اطلاعاتی از هر نوعی در هر اداره و شرکتی اکیدا ممنوع هست)... انجام اینکار تنها با حکم رسمی قضایی ممکن هست... پیشنهاد میکنم به خاطر چند ده هزار تومان خودتونو توی دردسر نندازید...
دوما، با NTTac نمیشه چنین کاری کرد، توی سرورهای لینوکسی میتونید از Squid استفاده کنید، اما ویندوزی رو بلد نیستم، دوستان اگه بدونن راهنمایی خواهند کرد...

patteerr
February 5th, 2011, 14:48
بخش عمده اش برای بازدید سایتها پورنو هستش . یکمیش هم برای تویتر و فیس بوک و دانلود .....