PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت فقط برای سرور ایران

mobtakeran
January 13th, 2019, 17:38
درود
دوستان امروز طبق صحبتی که در بانک صادرات (شعبه مرکزی تبریز) داشتیم اعلام کردن دستورالعملی از بانک مرکزی اومده که به زودی تنها ارائه درگاه به سایت هایی امکان پذیر خواهد بود که بر روی سرورهای ایرانی میزبان می شوند و سایر درگاهها غیر فعال خواهند شد مگر اینکه به سرور ایرانی منتقل شوند .
به نظر شما این کار عملی و اجرایی هست ؟
اصلا همچین کاری درست هست ؟
به نظر شخص بنده که این مورد کلا کارشناسی نشده و اگر اجرا کنند بیشتر باعث دردسر خواهد شد .

MehdiSele
January 13th, 2019, 17:42
درود
دوستان امروز طبق صحبتی که در بانک صادرات (شعبه مرکزی تبریز) داشتیم اعلام کردن دستورالعملی از بانک مرکزی اومده که به زودی تنها ارائه درگاه به سایت هایی امکان پذیر خواهد بود که بر روی سرورهای ایرانی میزبان می شوند و سایر درگاهها غیر فعال خواهند شد مگر اینکه به سرور ایرانی منتقل شوند .
به نظر شخص بنده که این مورد کلا کارشناسی نشده و اگر اجرا کنند بیشتر باعث دردسر خواهد شد .

فک نکنم عملی بشه سایت های بزرگی مثل دیجی کالا رو سرور خارج هستن و امکان نداره روی سرور ایران بیان همه چون کیفیت و امنیت از نظر فایروال ایران به اونا نمیرسه

SIBHost
January 13th, 2019, 17:56
درود

درود بر شما
بله، این پروسه خیلی وقت هستش که شروع شده و به زودی عملیاتی خواهد شد.
من هم موافق هستم و هم مخالف ولی بیشتر موافق:

موافق: به نظر من این تصمیم، تصمیم بسیار درستی هستش و از این تصمیم حمایت خواهم کرد. دلیل هم زیاد داره منجمله خروج بی مورد ارز برای سرویس هایی که به راحتی میشه داخل ایران از اون بهترش رو تهیه کرد.
مخالف: انسان همیشه باید قدرت انتخاب و تصمیم گیری داشته باشه.

فک نکنم عملی بشه سایت های بزرگی مثل دیجی کالا رو سرور خارج هستن و امکان نداره روی سرور ایران بیان همه چون کیفیت و امنیت از نظر فایروال ایران به اونا نمیرسه

طرز نگاهتون به کیفیت سرویس های داخلی در مقابل سرویس های خارجی صحیح نیست.

سرورهای دیجیکالا خیلی وقته در ایران میزبانی میشه.
اگر تنظیمات صحیح باشه، نه تنها تفاوتی در کیفیت مشاهده نمیشه بلکه سرورهای داخلی سرعت و کیفیت بالاتری ارایه خواهند کرد.

taghikhani
January 13th, 2019, 18:05
بسیاری از سرویسها بخاطر تحریم و فیییلتر روی ایران کار نمیکنند. بطور مثال ما روی سایت از ربات تلگرام استفاده میکنیم که در صورت انتقال به ایران مشکل خواهیم داشت.
حالا بگذریم از کیفیت شبکه و پاسخگو نبودن دیتاسنترها در رابطه با افت کیفیت و قطعیها
همون دیجی کالا که میفرمایید هیچوقت کیفیت پایداری در زمینه سرور نداشته

SIBHost
January 13th, 2019, 18:16
بسیاری از سرویسها بخاطر تحریم و فیییلتر روی ایران کار نمیکنند. بطور مثال ما روی سایت از ربات تلگرام استفاده میکنیم که در صورت انتقال به ایران مشکل خواهیم داشت.
حالا بگذریم از کیفیت شبکه و پاسخگو نبودن دیتاسنترها در رابطه با افت کیفیت و قطعیها
همون دیجی کالا که میفرمایید هیچوقت کیفیت پایداری در زمینه سرور نداشته

بله، درست می فرمایید.
برای این سرویس ها راهکارهایی وجود داره که رفع این مشکلات به دانش بیشتری احتیاج داره.
همچنین اگر عمده سرور ها به داخل منتقل بشن مطمئن باشید که تعداد زیادی راهکار برای حل این مشکلات پیش روی شما قرار خواهد گرفت.

<< من بلد نیستم، ولی کسی رو که بلده استخدام می کنم تا کارها رو برای من به بهترین شکل انجام بده. >>

و همچنین دیجیکالا در حد استاندارد پایداری و کیفیت داره.

دوست و همکار عزیز
بحث حمایت هستش و افزایش دانش...
کاش حمایت از خدمات ایرانی یک موضوع توضیح دادنی بود تا میتونستم بیشتر توضیح بدم.

taghikhani
January 13th, 2019, 18:29
بله، درست می فرمایید.
برای این سرویس ها راهکارهایی وجود داره که رفع این مشکلات به دانش بیشتری احتیاج داره.
همچنین اگر عمده سرور ها به داخل منتقل بشن مطمئن باشید که تعداد زیادی راهکار برای حل این مشکلات پیش روی شما قرار خواهد گرفت.

<< من بلد نیستم، ولی کسی رو که بلده استخدام می کنم تا کارها رو برای من به بهترین شکل انجام بده. >>

و همچنین دیجیکالا در حد استاندارد پایداری و کیفیت داره.

دوست و همکار عزیز
بحث حمایت هستش و افزایش دانش...
کاش حمایت از خدمات ایرانی یک موضوع توضیح دادنی بود تا میتونستم بیشتر توضیح بدم.

دوست من بنده 12 ساله که کار مدیریت سرور میکنم و 10 ساله که برنامه نویسم و بطور کامل دانشش رو دارم و بقول شما اگر نداشتم هم کسی رو برای این کار استخدام میکردم. اینکه میگم مشکل ایجاد میشه در این مورده که ارتباط سرورهای ایران با خارج از کشور مشکل داره و سیستم پشتیبانی چیزی نیست که منتظر برقراری ارتباط بمونه.
حداقل من یکی وقتی اسم حمایت از خدمات و کالای ایرانی میاد کهیر میزنم. ما هم ایرانی هستیم ولی چرا کسی از ما حمایت نمیکنه؟
به بهانه همین حمایت تابحال کلی متخصص و برنامه نویس و... بیکار شدند. حمایت از کی؟ از اینکه یک یا چند آدم بانفوذ مافیا درست کنند و یکسری سرویس بی کیفیت به ما بدن و در کمال وقاحت در مورد هیچ چیز پاسخگو نباشن.
خودرو، خدمات داده، پوشاک، خوراک، صنایع سنگین، خدمات شهری و... توی کدومشون واقعا متخصص و مردم واقعی از این شعارها سود کردند؟
کل ارزی که صنعت هاستینگ ایران از کشور خارج میکنه به اندازه خرج تحصیل فرزندان بعضی دوستان توی آمریکای جنایتکار نمیشه.

MehdiSele
January 13th, 2019, 18:43
درود بر شما
بله، این پروسه خیلی وقت هستش که شروع شده و به زودی عملیاتی خواهد شد.
من هم موافق هستم و هم مخالف ولی بیشتر موافق:
موافق: به نظر من این تصمیم، تصمیم بسیار درستی هستش و از این تصمیم حمایت خواهم کرد. دلیل هم زیاد داره منجمله خروج بی مورد ارز برای سرویس هایی که به راحتی میشه داخل ایران از اون بهترش رو تهیه کرد.
مخالف: انسان همیشه باید قدرت انتخاب و تصمیم گیری داشته باشه.

طرز نگاهتون به کیفیت سرویس های داخلی در مقابل سرویس های خارجی صحیح نیست.

سرورهای دیجیکالا خیلی وقته در ایران میزبانی میشه.
اگر تنظیمات صحیح باشه، نه تنها تفاوتی در کیفیت مشاهده نمیشه بلکه سرورهای داخلی سرعت و کیفیت بالاتری ارایه خواهند کرد.

برای مثال ایران میتونه فایروال هاش رو مثل ovh ک بهترین فایروال رو در اختیار و تنظیم کنه؟:->
تغریبا ۴سال درحال تهیه سرور با فایروال سخت افزاری ام هر سروری ک داشتم تو ایران اتک خورده فراسو هم حتی خورده

SIBHost
January 13th, 2019, 18:44
دوست من بنده 12 ساله که کار مدیریت سرور میکنم و 10 ساله که برنامه نویسم و بطور کامل دانشش رو دارم و بقول شما اگر نداشتم هم کسی رو برای این کار استخدام میکردم. اینکه میگم مشکل ایجاد میشه در این مورده که ارتباط سرورهای ایران با خارج از کشور مشکل داره و سیستم پشتیبانی چیزی نیست که منتظر برقراری ارتباط بمونه.
حداقل من یکی وقتی اسم حمایت از خدمات و کالای ایرانی میاد کهیر میزنم. ما هم ایرانی هستیم ولی چرا کسی از ما حمایت نمیکنه؟
به بهانه همین حمایت تابحال کلی متخصص و برنامه نویس و... بیکار شدند. حمایت از کی؟ از اینکه یک یا چند آدم بانفوذ مافیا درست کنند و یکسری سرویس بی کیفیت به ما بدن و در کمال وقاحت در مورد هیچ چیز پاسخگو نباشن.
خودرو، خدمات داده، پوشاک، خوراک، صنایع سنگین، خدمات شهری و... توی کدومشون واقعا متخصص و مردم واقعی از این شعارها سود کردند؟
کل ارزی که صنعت هاستینگ ایران از کشور خارج میکنه به اندازه خرج تحصیل فرزندان بعضی دوستان توی آمریکای جنایتکار نمیشه.

باز هم تمام صحبتهای شما رو قبول دارم.

ولی مشکل اینجاست که شماهایی که ساله سابقه فعالیت زیادی دارید باید داخل ایران باشید و داخل ایران فعالیت کنید تا بتونیم در کنار هم جای این دوستانی رو که فرمودید بگیریم.

من به عنوان کسی که از سرویس های بیشتر دیتاسنتر ها استفاده کرده خدمتتون عرض میکنم که از وقتی سرورهای خارج رو تعطیل کردم و سرورم رو داخل ایران راه اندازی کردم شبها راحت تر میخوابم.
نمیدونم برای شما چه مشکلی پیش اومده که دیدگاه منفی نسبت به پشتیبانی دیتاسنتر های داخلی دارید، ولی مطمئنم که تاحالا نشده به خاطر ایرانی بودنتون دیتاسنتر هاردهای سرور اصلی و بک آپتون رو توقیف کنه.

درسته سرویس های ایران سود کمتری دارند و راه اندازی و نگهداری سخت تری دارند، ولی در عوض شبها از هر نظر راحت میخوابم.

mizbanwebhost
January 13th, 2019, 18:46
كلا اين ها قضيه را اشتباه گرفته اند !!!

بايد درگاه طوري تنظيم باشد كه آي پي پرداخت كننده ، فقط ايران باشد .

نه اينكه سرور ميزباني پذيرنده ايران باشد !!!

SIBHost
January 13th, 2019, 18:47
برای مثال ایران میتونه فایروال هاش رو مثل ovh ک بهترین فایروال رو در اختیار و تنظیم کنه؟:->
تغریبا ۵سال درحال تهیه سرور با فایروال سخت افزاری ام هر سروری ک داشتم تو ایران ات خورده فراسو هنوز حتی خورده

بله، هزینه تنظیم فایروال توسط بهترین متخصصان جهان ساعتی 60-70 دلار بیشتر نخواهد بود.

فایر وال و آنتی دی داس که بنده استفاده می کنم توسط یکی از شناخته شده ترین ادمین های جهان با پرداخت 70 یورو تنظیم شد.

taghikhani
January 13th, 2019, 18:50
بله، هزینه تنظیم فایروال توسط بهترین متخصصان جهان ساعتی 60-70 دلار بیشتر نخواهد بود.

فایر وال و آنتی دی داس که بنده استفاده می کنم توسط یکی از شناخته شده ترین ادمین های جهان با پرداخت 70 یورو تنظیم شد.

شاید در جریان نباشید ولی زیرساخت اجازه استفاده از آنتی دیداس سخت افزاری رو روی دیتاسنترهای ایران نمیده. دیگه بقیش مشخصه

SIBHost
January 13th, 2019, 18:53
شاید در جریان نباشید ولی زیرساخت اجازه استفاده از آنتی دیداس سخت افزاری رو روی دیتاسنترهای ایران نمیده. دیگه بقیش مشخصه

ممنون که آگاهم کردید

افسوس
موفق و پیروز باشید

ILYA20
January 22nd, 2019, 15:38
نان خیلی ها آجر میشه
دو روزه درگاه ما اصلا درست کار نمیکنه "به پرداخت" با اینکارشون مشکلات زیادی رو به بار میارن
همیشه کارشون همینه کاری رو انجام میدن بدون بررسی تخصصی عواقب اون کار میزنن همه چی رو خراب میکنن مثل رجیستری گوشی ها ، انجام دادن اما به بدترین شکل

tebyanhosting
January 22nd, 2019, 21:30
http://s8.picofile.com/file/8349800050/2019_01_22_212820.jpg

xwoman2
January 23rd, 2019, 11:31
كلا اين ها قضيه را اشتباه گرفته اند !!!

بايد درگاه طوري تنظيم باشد كه آي پي پرداخت كننده ، فقط ايران باشد .

نه اينكه سرور ميزباني پذيرنده ايران باشد !!!
اتفاقا درست گرفتن و دقیقا میدونن دارن چی کار میکنن.
ما مردم اشتباه گرفتیم و دست رو دست گذاشتیم و هر بار زدن تو سرمون هیچی نگفتیم.
اول کسب و کارها رو میارن داخل بعد اینترنت ملی اسلامی . . . رو پیاده سازی می کنن.

shayantl
January 23rd, 2019, 15:04
دقیقا درسته
فقط دوستان در این تاپیک نظر سنجی در مورد این موضوع گذاشتم لطفا نظر بدید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206909

tebyanhosting
January 23rd, 2019, 15:40
دقیقا درسته
فقط دوستان در این تاپیک نظر سنجی در مورد این موضوع گذاشتم لطفا نظر بدید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206909

تموم شد ته دیگشم ما خوردیم شما هنوز منتظر نظری !
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206942&goto=newpost

mobtakeran
January 23rd, 2019, 15:49
تموم شد ته دیگشم ما خوردیم شما هنوز منتظر نظری !
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206942&goto=newpost

درود
دوست عزیز آذری جهرمی وزیر ارتباطات هست نه مدیرکل بانک مرکزی و مدیر شاپرک ... که به اونها امر و نهی کنه
تو متن توییت ایشان خودش اعلام میکنه گزارشی دریافت کرده ام که این برنامه لغو شده !
یعنی اینکه ایشان اصلا تصمیم گیرنده این موضوع نیست و حق امر و نهی به شاپرک و psp ها را نداره
خود بنده دستورالعمل را دیدم و خوندم و ربطی هم به سداد نداشت بلکه نامه ارسالی به شرکت پرداخت الکترونیک سپهر(مبناکارت سابق) بود

mizbanwebhost
January 23rd, 2019, 15:58
درود
دوست عزیز آذری جهرمی وزیر ارتباطات هست نه مدیرکل بانک مرکزی و مدیر شاپرک ... که به اونها امر و نهی کنه
تو متن توییت ایشان خودش اعلام میکنه گزارشی دریافت کرده ام که این برنامه لغو شده !
یعنی اینکه ایشان اصلا تصمیم گیرنده این موضوع نیست و حق امر و نهی به شاپرک و psp ها را نداره
خود بنده دستورالعمل را دیدم و خوندم و ربطی هم به سداد نداشت بلکه نامه ارسالی به شرکت پرداخت الکترونیک سپهر(مبناکارت سابق) بود

صحبت شما كاملا درست هست .

جهرمي فقط گفته عبارت " رزمايش قطع اينترنت " اشتباه هست .

نگفته اين قضيه كنسل شد .

و مطمئن باشيد از قديم گفتند گر نباشد چيزكي مردم نگويند چيز ها

به زودي و كم كم اين اتفاق را رقم خواهند زد . ( كم كار عجيب غريب ديديم ؟ )

SirMoein
January 23rd, 2019, 16:26
خبر از طرف رئیس سازمان ارتباطات و فناوری اذری جهرمی رد شد
39020

mizbanwebhost
January 23rd, 2019, 16:30
خبر از طرف رئیس سازمان ارتباطات و فناوری اذری جهرمی رد شد
39020

بله بالاي تصوير خود را بخوانيد . فقط نوشته موضوع انتقال سرور ها به داخل ايران منتفي هست .

ولي رزمايش پا برجاست . و مطمئن باشيد بعد از چند رزمايش اين مورد را عملي مي كنند

tebyanhosting
January 24th, 2019, 01:55
درود

به هر حال شرکت های بانکی نمیتونن و صلاحیت تعیین انتقال اجباری را ندارد به تنهایی

این کارم بشه ما درگاه انلاین رو میذاریم کنار به سمت کارت به کارت پیش میریم #به_عقب_برنمیگردیم

- - - Updated - - -

بله بالاي تصوير خود را بخوانيد . فقط نوشته موضوع انتقال سرور ها به داخل ايران منتفي هست .

ولي رزمايش پا برجاست . و مطمئن باشيد بعد از چند رزمايش اين مورد را عملي مي كنند

به نظر میاد برای 12 تا 22 بهمن باشه و بعد از اون همه چیز به حالت قبل باز میگرده

mobtakeran
January 24th, 2019, 09:15
به هر حال شرکت های بانکی نمیتونن و صلاحیت تعیین انتقال اجباری را ندارد به تنهایی

این کارم بشه ما درگاه انلاین رو میذاریم کنار به سمت کارت به کارت پیش میریم #به_عقب_برنمیگردیم

- - - Updated - - -

به نظر میاد برای 12 تا 22 بهمن باشه و بعد از اون همه چیز به حالت قبل باز میگرده

درود
ببینید تو این تصمیم که از نظر بنده نادرست هست حرفی از انتقال اجباری زده نشده و شما روی هر سروری در هر نقطه دنیا میتونید سایتتون را انتقال بدید اما از خدمات پرداخت محروم خواهید شد . در اینجا تصمیم گیرنده بانک مرکزی و شاپرک هستند و جهرمی هم نمیتونه تصمیم گیرنده باشه .
شما در دو روز گذشته یکی از مسئولان شاپرک یا بانک مرکزی یا حتی psp ها را دیدید منکر این خبر باشند ؟
رییس بانک مرکزی توسط رییس جمهور انتخاب شده و تنها به ایشان پاسخگو هستند و به هیچ وزیری حتی گزارش نمیده
متاسفانه وزارت ارتباطات تو این یک مورد اصلا کاری نمیتونه بکنه و اصلا اینکه به کی درگاه داده میشه و به چه کسی داده نمیشه و به کدام سرورها خدمات پرداخت بخوان بدن یا ندن به وزیر ارتباطات طبق قانون مربوط نیست.
ایکاش ایشان تو حوزه کاری خودش کاری میکرد نه اینکه توییتر را تعطیل کنه و دستور فیلتر اون را بده بعد دفتر کار خودش را به توییتر فیلتر انتقال بده و مردم اخبار وزارت ارتباطات را از کانال فیلتر شده مجبور باشند دنبال کنند .
ضمنا بدتر از این را هم سر مردم این کشور آوردن کسی صداش در نیامده

mizbanwebhost
January 24th, 2019, 10:29
درود
ببینید تو این تصمیم که از نظر بنده نادرست هست حرفی از انتقال اجباری زده نشده و شما روی هر سروری در هر نقطه دنیا میتونید سایتتون را انتقال بدید اما از خدمات پرداخت محروم خواهید شد . در اینجا تصمیم گیرنده بانک مرکزی و شاپرک هستند و جهرمی هم نمیتونه تصمیم گیرنده باشه .
شما در دو روز گذشته یکی از مسئولان شاپرک یا بانک مرکزی یا حتی psp ها را دیدید منکر این خبر باشند ؟
رییس بانک مرکزی توسط رییس جمهور انتخاب شده و تنها به ایشان پاسخگو هستند و به هیچ وزیری حتی گزارش نمیده
متاسفانه وزارت ارتباطات تو این یک مورد اصلا کاری نمیتونه بکنه و اصلا اینکه به کی درگاه داده میشه و به چه کسی داده نمیشه و به کدام سرورها خدمات پرداخت بخوان بدن یا ندن به وزیر ارتباطات طبق قانون مربوط نیست.
ایکاش ایشان تو حوزه کاری خودش کاری میکرد نه اینکه توییتر را تعطیل کنه و دستور فیلتر اون را بده بعد دفتر کار خودش را به توییتر فیلتر انتقال بده و مردم اخبار وزارت ارتباطات را از کانال فیلتر شده مجبور باشند دنبال کنند .
ضمنا بدتر از این را هم سر مردم این کشور آوردن کسی صداش در نیامده

دقيقا ....