PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول پرداخت whmcs

mahmoud vafaei
January 13th, 2019, 15:21
با سلام
من قبلا از نسخه شش whmcs استفاده میکردم ولی الان نسخه 7.6 رو استفاده میکنم ماژول پرداختم با این نسخه سازگار نیست و سایت پذیرنده هم اراپه نداده ماژول واسه این ورژن رو میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم و آیا خودم میتونم سازگارش کنم با این نسخه؟

MehdiSele
January 13th, 2019, 16:43
با سلام
من قبلا از نسخه شش whmcs استفاده میکردم ولی الان نسخه 7.6 رو استفاده میکنم ماژول پرداختم با این نسخه سازگار نیست و سایت پذیرنده هم اراپه نداده ماژول واسه این ورژن رو میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم و آیا خودم میتونم سازگارش کنم با این نسخه؟
فک نکنم بشه کاری کرد ، چرا ورژن whmcs اتون رو پایین نمیارید؟

hamra
January 13th, 2019, 16:43
اگر با ورژن قبلی whmcs که نصب داشتیم ماژول هماهنگ بودو مشکلی نداشته
پیشنهاد میکنم نسخه فعلی رو تغییر بدید به بالا تر و یا اگر نال هست از جای دیگه ای دانلود و استفاده نمایید .(قطعا اگر نال هست مورد از اسکریپت خواهد بود

IranianServer
January 13th, 2019, 17:56
ماژول پرداخت کدوم بانک مد نظرتون هستش ؟

Ashkankamangar.ir
January 13th, 2019, 19:56
ار فراسو خریداری کنید ماژول رو با آخرین ورژن هماهنگ هست

snmsoftpc
January 16th, 2019, 11:35
سلام و احترام

اینکه بروزرسانی کردید کار بسیار درستی انجام دادید البته اگر خود نسخه را از جای معتبری دانلود کرده باشید. اما در خصوص درگاه باید نسخه درگاه رو تعویض کنید. سایت های زیادی در زمینه درگاه های بانکی فعالیت دارند مانند فراسو و لایسنس ها که هر دو معتبر هستند.

با سلام

OmizbanCo
January 16th, 2019, 13:45
سلام ماژول رو ارسال کنید بروزرسانی کنم واستون

my-host
January 19th, 2019, 15:19
ماژول سالم رو با هزینه خیلی پایین بدون لایسنس دارم هر کی خواست تلگرام در خدمتم