PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین روش encrypt یا encode برای bash script چیه؟

MehdiSele
January 13th, 2019, 10:32
سلام من میخوام bash script ام رو encrypt یا encode کنم ک فقط خودم بتونم edit کنم کد اسکریپتمو و اسکریپت ام لو نره
بهترین برنامه یا سایت چیه ک decode نشه؟

MehdiSele
January 13th, 2019, 23:08
​​​کسی اطلاعاتی نداره؟

T.Toosi
January 14th, 2019, 02:02
باسلام، Bash زبان تفسیری است، یعنی حتما کد ها باید به صورت Pure Text به مفسر برود برای همین نمی توانید صد در صد کد های خود را امن نگه دارید اما نرم افزاری به نام SHC وجود دارد که کد های شما را به C تبدیل می کند همچنین با OpenSSL هم می توانید کد های خود را انکریپت کنید اما برای هربار اجرا وارد کردن پسورد الزامی است.

MehdiSele
January 15th, 2019, 00:40
باسلام، Bash زبان تفسیری است، یعنی حتما کد ها باید به صورت Pure Text به مفسر برود برای همین نمی توانید صد در صد کد های خود را امن نگه دارید اما نرم افزاری به نام SHC وجود دارد که کد های شما را به C تبدیل می کند همچنین با OpenSSL هم می توانید کد های خود را انکریپت کنید اما برای هربار اجرا وارد کردن پسورد الزامی است.
SHC فک کنم میشه decode کرد
کلی مطلب و اسکریپت UnSHC در گوگل هست
و OpenSSL برای اجرا برنامه encrypt شده پسرود میخواد یا برای ایجاد تغییر در کد ها؟

T.Toosi
January 15th, 2019, 17:14
SHC فک کنم میشه decode کرد
کلی مطلب و اسکریپت UnSHC در گوگل هست
و OpenSSL برای اجرا برنامه encrypt شده پسرود میخواد یا برای ایجاد تغییر در کد ها؟

باسلام، هر بار که تغییری در کد ایجاد می کنید لازم است انکریپت کنید (نیازمند Key یا همان پسورد) و سورس انکریپت شده را در اختیار کاربر قرار دهید. برای اجرا هم لازم است Key را به OpenSSL دهید تا سورس را دیکد کند. برای دیکد و اجرا می توانید از اسکریپت زیر استفاده کنید، myscript همان سورس انکریپت شده می باشد.

#!/bin/sh
openssl enc -d -aes-256-cbc -a -in myscript | sh -