PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی

CYP3ER
January 12th, 2019, 13:37
با سلام
بنده از یکی از فروشندگان سرور دو سالی هست سرور مجازی هلند با مشخصات زیر برای نصب دایرکت ادمین و قرار دادن چند سایت اجاره کردم:

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

هر سه ماه یک بار 100 هزار تومن پرداخت میکنیم اما جدیدا 150 هزار تومن برای هر سه ماه یک بار پرداخت میکنیم .

بنا به دلایلی میخوایم منتقل کنیم . اگر کسی هست که با قیمت سه ماهه بین 100 تا 150 این سرویس رو ارائه میده لطفا اعلام کنه . ذکر هم کنیم که ما با سرور فعلی مشکلی نداریم اما بنا بر دلایلی میخوایم منتقل کنیم .

باتشکر

TeraServerCo
January 12th, 2019, 13:51
با سلام
بنده از یکی از فروشندگان سرور دو سالی هست سرور مجازی هلند با مشخصات زیر برای نصب دایرکت ادمین و قرار دادن چند سایت اجاره کردم:

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

هر سه ماه یک بار 100 هزار تومن پرداخت میکنیم اما جدیدا 150 هزار تومن برای هر سه ماه یک بار پرداخت میکنیم .

بنا به دلایلی میخوایم منتقل کنیم . اگر کسی هست که با قیمت سه ماهه بین 100 تا 150 این سرویس رو ارائه میده لطفا اعلام کنه . ذکر هم کنیم که ما با سرور فعلی مشکلی نداریم اما بنا بر دلایلی میخوایم منتقل کنیم .

باتشکر

سلام

به عنوان یک سرویس دهنده پیشنهاد میکنم حتی با این افزایش باز هم تمدید کنیم چون به نفع خودتان هست ماهی ۱۷ هزار تومان افزایش دارید در صورتی که ۱۵۰ تومان هزینه ۱ ماه همچین سرویس هست! حتی شده ۱ ساله تمدید کنید!

RoobinaServer
January 12th, 2019, 13:56
با سلام

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

باتشکر

با سلام

فروختن سرویس طبیعتا اولویت بالای بازاریاب ها میباشد اما پیشنهاد میکنیم چنین کاری نکنید.

قیمت شما اگر سرور ایران باشد تازه با هارد 80 گیگ ماهانه حدود 126 ت میشود : http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?show=vps-discount-low

اگر این سرور منابع اختصاصی و خوبی دارد و تا کنون نیز مشکلی نداشته اید همانجا تمدید کنید و حتما بکاب گیری را فراموش نکنید (این قیمت خیلی غیر واقعی کم است مخصوصا از هلند که سرویس دارید که نسبت به مکان های دیگر خارج باید گرانتر هم باشد بنابراین طبق تجربه در این بازار احتمال جمع کردن سرویس دهنده وجود دارد و حتما بکاب گیری نیاز است انجام شود)

باتشکر

mizbanwebhost
January 12th, 2019, 13:56
باسلام

بله هزينه پرداختي شما هزينه يك ماه اين سرويس هست . حتما تمديد كنيد .

NetworkFA
January 12th, 2019, 13:57
با سلام

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

باتشکر

ماهیانه 120هزارتومان از آلمان.

CYP3ER
January 12th, 2019, 14:22
بنده خیلی راضی هستم . از سایت نیرالکلود 19 ماهی میشه اجاره گرفتم و آقای مددیان هم همیشه لطف داشتن . فقط خواستم یک سرویس از یک جای دیگه هم با این مشخصات تهیه کنم که از لحاظ سرعت بررسی کنیم .که ظاهرا همه ی فروشندگان هزینه یک ماه رو با این قیمت ارائه میدن .

Optimus
January 12th, 2019, 14:56
سرور رم 2 می شه ماهانه حدودا 60 و سه ماهه 165 تومان ارائه داد، اما سرور رم 4 گیگ نمی شه این قیمت ها ارائه داد

tebyanhosting
January 12th, 2019, 15:17
با سلام

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

باتشکر

با سلام و عرض ادب

در خدمت شما هستیم سرویس مد نظر شما از آلمان (هتزنر) و فنلاند (هتزنر) قابل ارائه میباشد

با ایدی تلگرام ما در ارتباط باشید (tebyanhosting_support@)
و یا از طریق شماره تماس ها در امضا با ما در ارتباط باشید

موفق باشید

CYP3ER
January 12th, 2019, 15:34
خب آیا هاست دارید به جای سرور مجازی سالانه تمدید کنیم با بودجه 150 تا 200 هزار تومن
120 گیگ فضا داشته باشه برای قرار دادن شش سایت وردپرسی. دو تا سایت از شش سایت بازدیدش روازنه 2000 نفری میشه. 4 سایت دیگه عادیه و بیشتر شرکتی هستش.

javadezati
January 14th, 2019, 17:27
با سلام

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

باتشکر

سلام
سرور شما ماهیانه 100 تومان از المان

رم : 4096 مگابايت
پردازنده : 3Core, 3.2Ghz
هارد : 220 گيگ
ترافیک ماهیانه: نامحدود
آی پی اختصاصی : 1 عدد
پورت سرور : 1 گيگابايت
نصب سيستم عامل : رایگان
امکان ارتقاء : دارد
موقعیت سرور : آلمان

باتشکر
وب هاست پرشین
http://whpersian.com/vps_germany.php

CYP3ER
January 14th, 2019, 19:21
بنده خارج از کشور از آلمان گرفتم خیلی خیلی ارزانتر از شما برادران بزرگوار که با ارز بالای 17 هزار تومان حساب کردید . ممنون تاپیک لطفا بسته بشه

tebyanhosting
January 14th, 2019, 21:09
با سلام

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

باتشکر

با سلام و عرض ادب

در خدمت شما هستیم سرویس مد نظر شما از آلمان (هتزنر) و فنلاند (هتزنر) قابل ارائه میباشد

با ایدی تلگرام ما در ارتباط باشید (tebyanhosting_support@)
و یا از طریق شماره تماس ها در امضا با ما در ارتباط باشید

موفق باشید

lo0ord
January 14th, 2019, 21:58
میشه بگی از کی خرید کنم منم؟ که به کرک حساس نباشه

softlayer
January 14th, 2019, 23:09
با سلام

رم 4 گیگ
سی پی یو 3 هسته
هارد 220 گیگ ساتا
لوکیشن هلند
پهنا نامحدود

باتشکر

با سلام
با سرورهای امریکا (dacentec ) و اروپا ( ovh & hetzner )در خدمت هستیم

Cpu :3 core
Ram 4GB DDR3 OR DDR4
Storage :65 GB SATA
Traffic: Unlimited
ماهیانه 84 هزار تومان از امریکا
ماهیانه 99 تومان از اروپا
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 15 تومان
+ لایسنس دایرکت ادمین ماهیانه 25 تومان
+لایسنس سی پنل ماهیانه
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر ای پی اضافه 16 هزار تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 15 هزارتومان
+ هر 1 گیگابایت رم اضافه 19 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
+ پشتیبانی انلاین 24 ساعته
www.mahtaonline.ir (http://www.mahtaonline.ir/)

CYP3ER
January 15th, 2019, 03:20
بنده سرور وارز رو از نیرا کلود میگیرم هرچند دیر تحویل میدن . اما هاست رو امروز دو تا 50 گیگ حرفه ای اس اس دی رو گرفتم هر کدوم 5 یورو . یک ساله . اگر از ایرانی میگرفتم مطمئنم هر 50 گیگ رو میداد بهم سالانه 150 به بالا

jalalid
January 15th, 2019, 05:58
از کجا گرفتی ؟؟؟؟؟ !!!!