توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رمز روت سرور
mahmoud vafaei
January 11th, 2019, 23:14
با سلام
رمز روت سرور بنده عوض شده و قادر به ورود به روت نیستم از طرفی به شرکت بربید سرور تیکت زدم که درستش کنن گفتم که باید سیستم از اول راه اندازی بشه در مورد تاپیک هم ک گفتن وظیفه خودم هست لطفا بگین باید چیکار کنم که نخوام سیستم از اول راه اندازی بشه
RoobinaServer
January 11th, 2019, 23:19
با سلام
رمز روت سرور بنده عوض شده و قادر به ورود به روت نیستم از طرفی به شرکت بربید سرور تیکت زدم که درستش کنن گفتم که باید سیستم از اول راه اندازی بشه در مورد تاپیک هم ک گفتن وظیفه خودم هست لطفا بگین باید چیکار کنم که نخوام سیستم از اول راه اندازی بشه
سلام
سیستم عامل مگر چیست ؟
سنتوس لینوکس و ویندوز راحت میتوان رمز را شکست و رمز جدید قرار داد.
در اینترنت جستجو نمائید برای تمام این موارد آموزش ها و روش های متفاوتی وجود دارد.
taghikhani
January 11th, 2019, 23:58
با سلام
برای این کار نیاز دارید به کنسول دسترسی داشته باشید که وارد مود ریکاوری بشید.
در درجه اول اگر دسترسی به کنسول دارید تست کنید که از طریق آن میتوانید وارد روت شوید یا نه. چون بعضی اوقات بخاطر حمله به سرور فقط ورود از طرف ssh بسته شده است و پسورد شما تغییری نکرده. با ورود به روت از طریق کنسول مشکل حل می شود.
اگر از این طریق مشکل حل نشد بر اساس سیستم عامل جستجو بفرمایید مراحل را پیدا میکنید. مثلا جستجو کنید centos 7 recovery root password
a1994n1373
January 12th, 2019, 01:18
با سلام و احترام .
رمز به راحتی قابل ریکاوری و شکستن هست .
در صورتی که تخصص ندارید و مایل هستید میتونیم براتون کار رو انجام بدیم .
با توجه به اینکه این تاپیک محل ارائه آفر نیست لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک ایجاد کنید .
با سلام
سلام
از طریق کنسول یا vnc (که شرکت سرویس دهنده باید در اختیارتون بزارن) ، سیستم رو ریبوت کنید و قبل از لود کرنل ، با زدن دکمه e وارد محیط ادیت کرنل جاری بشید. (احتمالا چندتا کرنل داشته باشید. آخرین ورژن که استفاده میکنید رو باید انتخاب کنید)
بعد وارد مود Single یوزر بشید و با زدن اینتر و دکمه b سرور در حالت سینگل بوت خواهد شد و خط فرمان منتظر گرفتن کامند خواهد بود.
پسورد جدید رو با passwd ست کرده و تغییرات را سیو و در نهایت ریبوت کنید.
بعد از ریبوت آخر ، سیستم عامل در حالت عادی لود خواهد شد و با پسورد جدید میتوانید لاگین کنید.