توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره نحوه خرید یک دامنه
sadeghspy
January 11th, 2019, 18:05
سلام وقت بخیر
دوستان من چطور میتونم دامنه ای رو به صورت مطمئن از شخصی خریداری کنم اما نیاز نباشه بهشون اعتماد کنم
چون ممکن هست هزینه واریز بشه و کد epp برای من ارسال نشه
با توجه به قیمت بالای دامنه لطفا راهنمایی می کنید
SIBHost
January 11th, 2019, 18:55
دوست عزیز، خریدار دامنه، مالک دامنه هستش و تمام امکانات مورد نیاز برای مدریت دامنه باید در در اختیار شخص خریدار باشه، اگر بر خلاف مورد گفته شده عمل بشه 100% خلاف صورت گرفته و حق شکابت برای شما محفوظ هستش.
سعی کنید از یک کمپانی بگیرید که حداقل نماد داشته باشه.
دیگه چیز خاصی نیاز نیست.
Oscar
January 11th, 2019, 19:10
سلام وقت بخیر
دوستان من چطور میتونم دامنه ای رو به صورت مطمئن از شخصی خریداری کنم اما نیاز نباشه بهشون اعتماد کنم
چون ممکن هست هزینه واریز بشه و کد epp برای من ارسال نشه
با توجه به قیمت بالای دامنه لطفا راهنمایی می کنید
وقت بخیر
توی یکی از سایتهای فریلنسری مثل پونیشا یا پارس کدرز هر دو طرف اکانت باز کنید
شما میشید کارفرما و فروشنده مجری، برای فروشنده پروژه با مبلغ تعیین شده ایجاد کنید، هر وقت اطلاعات انتقال رو ارسال کردند میتونید پرداخت رو برای ایشون آزاد کنید
sadeghspy
January 12th, 2019, 01:41
وقت بخیر
توی یکی از سایتهای فریلنسری مثل پونیشا یا پارس کدرز هر دو طرف اکانت باز کنید
شما میشید کارفرما و فروشنده مجری، برای فروشنده پروژه با مبلغ تعیین شده ایجاد کنید، هر وقت اطلاعات انتقال رو ارسال کردند میتونید پرداخت رو برای ایشون آزاد کنید
کارمزد این سایت ها خیلی زیاد هست و دامنه چند ده میلیون. اطلاع دارید کارمزد سایت sedo که فروشنده باید پرداخت کنه چقدر هست؟ فروشنده sedo پیشنهاد کرده
Oscar
January 12th, 2019, 03:30
کارمزد این سایت ها خیلی زیاد هست و دامنه چند ده میلیون. اطلاع دارید کارمزد سایت sedo که فروشنده باید پرداخت کنه چقدر هست؟ فروشنده sedo پیشنهاد کرده
نه متاسفانه با sedo کار نکردم
میتونید داخل انجمن پرشین تولز مبلغ رو پیش مدیر بخش بازارچه گرو بزارید، دیگه نمیدونم ایشون چقدر بابت واسطه شدن دریافت کنن ولی خب معتبره و شنیدم اینجوری زیاد معامله میشه