ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی سرور مجازی

smsman
January 10th, 2019, 21:23
درود دوستان . بنده امروز پیپال وریفای شده خودم رو از سایت ایرانی کارت دریافت کردم . پی پال فیلیپین هستش . به من گفتن وی پی اس آمریکا هم میتونم استفاده کنم .
دوستان درخواست من از شما معرفی جایی برای خرید سرور مجازی مرتبط با پی پال هست .
من میخوام فری لنسر کار کنم و همچنین بعضی از کارهای مشابهم رو از طریق فیسبوک انجام بدم (به من گفتن پی پال هزینه اش رو میفرستیم) . اگر چیزی نیاز هست بدونید بگید تا پاسخ بدم . در حال حاضر از ویندوز 8.1 pro استفاده میکنم . بابت مبتدی بودن خودم از شما عذر میخوام .

taghikhani
January 10th, 2019, 21:34
شما نیاز ندارید سرور مجازیتون مرتبط با پی پال باشه. شما یک سرور مجازی آمریکا نیاز دارید که از طریق remote desktop ویندوز بهش وصل میشید و تمام امور مربوط به پی پل رو از طریق اون انجام میدید. روی سرور مجازیتون هم ویندوز نصبه (سیستم عامل دیگم میشه ولی طبیعتا شما با ویندوز راحت ترید) و هیچ فرقی با ویندوز کامپیوتر خودتون نداره.

smsman
January 10th, 2019, 21:56
شما نیاز ندارید سرور مجازیتون مرتبط با پی پال باشه. شما یک سرور مجازی آمریکا نیاز دارید که از طریق remote desktop ویندوز بهش وصل میشید و تمام امور مربوط به پی پل رو از طریق اون انجام میدید. روی سرور مجازیتون هم ویندوز نصبه (سیستم عامل دیگم میشه ولی طبیعتا شما با ویندوز راحت ترید) و هیچ فرقی با ویندوز کامپیوتر خودتون نداره.

ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز . من به لینک امضاتون مراجعه کردم متاسفانه آمریکا توی سرویس دهی شون نبود . جایی معتبر با قیمت خوب می شناسید معرفی کنید ؟(ویرایش : پیدا کردم . نوع سرویس مناسب کار من رو میتونید راهنمایی کنید ؟ از نظر رم ، سی پی یو و ظرفیت)

irserver.net
January 10th, 2019, 22:03
ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز . من به لینک امضاتون مراجعه کردم متاسفانه آمریکا توی سرویس دهی شون نبود . جایی معتبر با قیمت خوب می شناسید معرفی کنید ؟(ویرایش : پیدا کردم . نوع سرویس مناسب کار من رو میتونید راهنمایی کنید ؟ از نظر رم ، سی پی یو و ظرفیت)

سلام
دوست داشتین نگاهی هم به سرور های آمریکا ما بکنید. برای خرید اول تخفیف داده میشود.
https://irserver.net/index.php/american-virtual-server/

taghikhani
January 10th, 2019, 22:19

راستش اینجا برای راهنمایی هست آفر نمیتونم بدم خدمتتون. ولی برای کار شما رم 2 یا 3 گیگابایت کفایت میکنه

linuxadmin
January 12th, 2019, 19:10
سلام، هیچ تفاوتی در سرویس‌دهنده وجود نداره. فقظ کافیه آی پی تون ثابت بمونه و تغییر نکنه.

soxmox
January 12th, 2019, 20:24
یک ویندوز هفت بدین واستون نصب کنن رم زیادی هم نیازی ندارین کمترازیکم مشکل شماروحل خواهد کرد.:39:

behnamy01
January 12th, 2019, 23:23
از اونجایی که ازش پـیپال رو خرید بپرسید با ip کدوم کشور حساب ساخته شده؟ تا همیشه از همون کشور استفاده کنید شما هم

smsman
January 16th, 2019, 08:02
از اونجایی که ازش پـیپال رو خرید بپرسید با ip کدوم کشور حساب ساخته شده؟ تا همیشه از همون کشور استفاده کنید شما هم
کشور فیلیپین هست اما ساپورترش گفت که با آی پی آمریکا هم میتونی وارد بشی و استفاده کنی