ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک نفر علاقه مند با کار تیمی

demonvictor
January 10th, 2019, 17:59
عرض سلام و خسته نباشید.

اصلا مهم نیست که چقدر تخصص داشته باشی. فقط تو حوزه طراحی وب سایت باشی همین کافیه. حتی با ویرایش و این چیزا. چون من خودم تمام کارای لازم رو انجام میدم. فقط به یک نفر پایه نیاز دارم که هراز گاهی باهم آنلاین باشیم و توی یه سری کارا باهم همکاری داشته باشیم. و همم اینکه باهم اگر ایده ای داشتیم بتونیم شروع کنیم به انجام دادنش.

در حدی که شماره تماستون رو برام تو خصوصی ارسال کنین اوکی هستش. سوال خاصی هم نیاز نیست بپرسین. چون صرفا فعلا فقط میخام یه تیم دونفره باشیم.

ticdars
January 10th, 2019, 19:49
سلام
من می تونم با شما همکاری کنم
اگر واتساپ دارید به شماره 09905027630 پیام بدید
درخدمتم

demonvictor
January 14th, 2019, 22:01
دوستان اگر کسی هست اعلام کنه

mr.zamani786
January 24th, 2019, 15:36
سلام دوست عزیز منم میتونم همکاری داشته باشم اطلاعات تماس در امضاء هست

دوستان اگر کسی هست اعلام کنه

ehsan-a
January 25th, 2019, 12:57
عرض سلام و خسته نباشید.

اصلا مهم نیست که چقدر تخصص داشته باشی. فقط تو حوزه طراحی وب سایت باشی همین کافیه. حتی با ویرایش و این چیزا. چون من خودم تمام کارای لازم رو انجام میدم. فقط به یک نفر پایه نیاز دارم که هراز گاهی باهم آنلاین باشیم و توی یه سری کارا باهم همکاری داشته باشیم. و همم اینکه باهم اگر ایده ای داشتیم بتونیم شروع کنیم به انجام دادنش.

در حدی که شماره تماستون رو برام تو خصوصی ارسال کنین اوکی هستش. سوال خاصی هم نیاز نیست بپرسین. چون صرفا فعلا فقط میخام یه تیم دونفره باشیم.

سلام امکان همکاری دارم.
ایده هم دارم.
تلگرام: @ehsanaminian