PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به نمایندگی ، ریسلر هاست بازدید بالا و پرسرعت خارج از ایران

hooman345
January 9th, 2019, 15:07
درود

نیاز به نمایندگی ( ریسلر) هاست بازدید بالا و پرسرعت خارج از ایران با ظرفیت 20 یا 30 گیگ با امکانات کامل ،

جهت انتقال تعدادی سایت با بازدید بسیار بالا و کاربران زیاد با ارسال ایمیل های بالا ( تایید ثبت نام ، پیگیری مشتری ، خبر نامه و ... )

با امنیت بالا جهت جلوگیری از دریافت اسپم ، ویروس ، آپلود Shell و حملات احتمالی... دارم

لطفا افرادی که دارای تجربه و سابقه ، پشتیبانی تلفنی و آدرس معتبر ، قرارداد معتبر ، قیمت مناسب و تضمین ثابت ماندن و یا بهتر شدن کیفیت سرویس مطابق زمان اول خریداری هستند ! پیشنهاد خود را اعلام کنند.

افرادی که با تجربه کم و دارای مشکلات تنظیم سرور و محدودیت های شرکتی و ... هستند پیشنهاد ندهند!

با سپاس

hamra
January 9th, 2019, 15:26
باسلام
بازدید ها در چه حدی میباشند ؟
میزان مصرف رم و سی پی یو ؟

hooman345
January 9th, 2019, 16:05
سایت های تبلیغاتی ، خبری و مطالب و فروشگاهی ... می باشد
بازدید بنا به شرایط تا روزی 20 هزار بازدید برای یک سایت هم داشته ایم ....

hamra
January 9th, 2019, 16:15
لطفا از طریق راه های ارتباطی در ارتباط باشید.

تلفن ساعات اداری (8 صبح الی 14):
34220129 - 017

پورتال مشتریان(24 ساعته در 3 شیفت کاری):
www.javangostar.ir

تلگرام در صورت نیاز:
09351302702

taghikhani
January 9th, 2019, 16:29
سلام
20 گیگابایت پلسک یا دایرکت ادمین با امکانات مورد نیاز شما - ماهیانه 45000 تومان

https://serverbartar.com/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA/

hassanfe
January 9th, 2019, 16:49
سلام

لطفا پلن های هاستینگ شرکتی ما با هارد NVMe رو ملاحظه بفرماید

https://one3erver.com/Clinet/cart.php?gid=25

در صورت نیاز به منابع بیشتر از پلن ها از طریق تیکت یا تلگرام در ارتباط باشین

ticdars
January 9th, 2019, 19:28
درود

نیاز به نمایندگی ( ریسلر) هاست بازدید بالا و پرسرعت خارج از ایران با ظرفیت 20 یا 30 گیگ با امکانات کامل ،

جهت انتقال تعدادی سایت با بازدید بسیار بالا و کاربران زیاد با ارسال ایمیل های بالا ( تایید ثبت نام ، پیگیری مشتری ، خبر نامه و ... )

با امنیت بالا جهت جلوگیری از دریافت اسپم ، ویروس ، آپلود Shell و حملات احتمالی... دارم

لطفا افرادی که دارای تجربه و سابقه ، پشتیبانی تلفنی و آدرس معتبر ، قرارداد معتبر ، قیمت مناسب و تضمین ثابت ماندن و یا بهتر شدن کیفیت سرویس مطابق زمان اول خریداری هستند ! پیشنهاد خود را اعلام کنند.

افرادی که با تجربه کم و دارای مشکلات تنظیم سرور و محدودیت های شرکتی و ... هستند پیشنهاد ندهند!

با سپاس

سلام
من یک رسیلر دارم با قیمت مناسب می تونم تحویلتون بدم
در هاستینگ مولتی سایت منتظریم

hooman345
January 9th, 2019, 22:09
سلام

سلام

کجای توضیحات مبهم است؟

دامین شما سال 2015 ثبت شده و بدون فعالیت با تاریخچه خالی و الان تو چند ماه سایت و بدون نشون و تلفن و آدرس معتبر آوردی بالا و ادعای حرفه ای بودن هم داری ؟!!!
اگر هم قدیمی باشه هم کسی الکی اعتماد نمی کنه
کسی که هنوز حرفه ای نیست و نمیدونه باید چه مواردی و تو سایتش و ارائه خدمات رعایت کنه تا بتونه اولین مرحله اطمینان مخاطب و بدست بیاره اینجا پیام نده که بخواد تبلیغ کنه و شاید سر افراد بی تجربه کلاه بزاره !
آقای مولتی سایت (حسن احمدی زاده) شما هم برو جای دیگه تبلیغ کن و پیشنهاد میدم یه مقدار سایت های همکارا رو ببینی و سعی کنی حداقل یاد بگیری اصول این بیزینس چیه و با ترفندایی که الان همه بلدن تو 3 ماه بخوای الکسای فیک بگیری دلیل بر اعتبارت نیست (هر چند میشه آدرس و آی پی و تلفن و ... تو رو راحت پیدا کرد )
امیدوارم مثل الکسای فیکت نخوای کسی و اینجا گول بزنی...

cjavan
January 13th, 2019, 10:50
سلام وقت بخیر
ریسلر و مستر ریسلر نامحدود با قیمت مناسب و کیفیت عالی در خدمتم
@CJAVAN63 تلگرام
نامحدود● همه چی نامحدود
● سی پنل آخرین نسخه
● بک آپ هفتگی / ماهانه بله
● وب سرور لایت اسپید
● نصب خودکار اسکریپت دارد
● ورژن پی اچ پی به انتخاب کاربر
● هارد ssd
● تحویل سرویس فوری بعد از پرداخت
● دیتاسنتر ورلداستریم هلند

hooman345
January 13th, 2019, 14:48
سلام وقت بخیر
ریسلر و مستر ریسلر نامحدود با قیمت مناسب و کیفیت عالی در خدمتم
@CJAVAN63 تلگرام
نامحدود● همه چی نامحدود
● سی پنل آخرین نسخه
● بک آپ هفتگی / ماهانه بله
● وب سرور لایت اسپید
● نصب خودکار اسکریپت دارد
● ورژن پی اچ پی به انتخاب کاربر
● هارد ssd
● تحویل سرویس فوری بعد از پرداخت
● دیتاسنتر ورلداستریم هلند

مراقب کلاه برداری باشید

هرچند همه شما با تجربه و استاد هستید ولی جهت اطلاع و هوشیاری دوستانی که تجربه کمی در تهیه هاست و سرور دارند

به هیچ عنوان باافرادی که مشخصات کامل و تلفن تماس ثابت و موبایل و آدرس مشخص ندارند کار نکنید !

اگر سایتی ادعای ارائه خدمات دارد یا با تجربه است یا بدون سابقه ،اگر کارش را بلد باشد و فقط سابقه نداشته باشد ترسی از ارائه تماس و آدرس ندارد
برای فرار از مالیات هم راه زیاد است
و بخصوص با امثال این افرادی که در تبلیغات خودشان بسیار مبهم عمل می کنند که حتی جای توضیح نیست

فروم ها را بگردید پر است از کسانی که وسوسه شدند و با بی تجربگی اعتبار سایت و پول و وقتشون و از دست دادند

راه های کلاه برداری : استفاده از تبلیغات وسوسه کننده و شرایط قیمت و... (البته هستند دوستانی که از این امتیازات استفاده میکنند و معتبر هستند)

چون خیلی از افراد تایپیکی باز نمیکنند و درتایپیک های ایجاد شده دنبال خواسته های خودشان میگردند و این افراد بی هویت و اکثرا بی تجربه و در نهایت منجر به عدم پاسخگویی ، کلاه برداری و تعویض مشخصات و در نهایت باقی ماندن افراد ناراضی از این فروم ها می شود...

cjavan
January 13th, 2019, 22:29
سلام
سخن شما بسیار درست و متین
بنده نه کلاه بردار هستم و نه چیز دیگه ای

صرفا به جهت اینکه هنوز سایت خودم رو کامل ران نکردم و اشکالاتی داره ، مثل دیگر دوستان سایت معرفی نکردم
ولیکن اینکه دوستانی که تلگرام به بنده مراجعه کردن هم همین موضوع رو عنوان کردم و سایت رو خدمت ایشان معرفی کردم

ممنون از شما که اینچنین ریز بینانه و دقیق موارد رو به سایر دوستان گوشزد میکنید
پیشاپیش از بذل توجه حضرتعالی سپاسگذارم
موفق و موعید باشید