PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش درباره‌ی دامنه‌ها (پسوندها)

mahanm93
January 8th, 2019, 13:57
سلام عزیزان
من قصد دارم یک بلاگ و یا انجمن به زبان انگلیسی تاسیس کنم ولی به احتمال زیاد اونجا لینک‌ها و فایل های فاقد کپی رایت به اشتراک بذاریم.
توی فروم‌های انگلیسی می‌چرخیدم، اکثرا می‌گفتن که دامین .com .org .net بدرد وارز نمی‌خورده و ساسپند میشه و یا اگر سایت پربازدید بشه راحت ساسپند میشه چون همشون از آمریکا ریپورت میشه و اینجور مسائل به خاطر همین دامین های زیر پیشنهاد می کردن.
. ws & .to & .ch & .cn & .ru & .io & .is & .se & .in
می‌خوام ببینیم آیا این هم سایت دانلود نرم افزار، بازی و یا اصلا فیلم و سریال ایرانی دامین های مختلف دارن چرا ریپورت نمیشن؟ چون زبان فارسی کار می‌کنن؟ چون تا حالا ندیدم ریپورت بشن.
این مسئله چقدر به ریجسترر مرتبطه الان مثلا من دامین .io رو از گوددی بخرم این که اصلا امن نیست؟ یا سایت‌های ایرانی هم که اکثرا از همین سایت ها پنل دارن.
چکار باید بکنم؟ میشه راهنمایی کنید.
سپاسگزارم

cloudiha
January 11th, 2019, 04:18
با سلام
در دامنه ها و رجیسترار ها بحث مسدود سازی (مخصوصاً در بحث کپی رایت) وجود ندارد
برای راه اندازی هم میتونید از سرور های وارز استفاده کنید که این مشکل شما رو رفع خواهد کرد.
از هر دامنه ای که صلاخ میدانید استفاده کنید.
موفق باشید.

linuxadmin
January 12th, 2019, 19:12
با سلام
در دامنه ها و رجیسترار ها بحث مسدود سازی (مخصوصاً در بحث کپی رایت) وجود ندارد
برای راه اندازی هم میتونید از سرور های وارز استفاده کنید که این مشکل شما رو رفع خواهد کرد.
از هر دامنه ای که صلاخ میدانید استفاده کنید.
موفق باشید.

البته این مورد درست نیست. مثلا مگا آپلود رو اگر خاطرتون باشه بخاطر عدم رعایت کپی‌رایت بستن و ادمین ها رو دستگیر کردن.
استارتر محترم پسوند آی آر هم مناسب کارتون میتونه باشه.

mahanm93
January 14th, 2019, 02:41
البته این مورد درست نیست. مثلا مگا آپلود رو اگر خاطرتون باشه بخاطر عدم رعایت کپی‌رایت بستن و ادمین ها رو دستگیر کردن.
استارتر محترم پسوند آی آر هم مناسب کارتون میتونه باشه.
مشکل اینجاست سرویس دهنده های ایرانی به سایت ir ***** شده سرویس نمیدن.
می تونم از دو دامین استفاده کنم؟ در این صورت دامین اصلی چیزی رو غیر از ir بذارم؟

hamed9292
January 14th, 2019, 19:57
سلام عزیزان
من قصد دارم یک بلاگ و یا انجمن به زبان انگلیسی تاسیس کنم ولی به احتمال زیاد اونجا لینک‌ها و فایل های فاقد کپی رایت به اشتراک بذاریم.
توی فروم‌های انگلیسی می‌چرخیدم، اکثرا می‌گفتن که دامین .com .org .net بدرد وارز نمی‌خورده و ساسپند میشه و یا اگر سایت پربازدید بشه راحت ساسپند میشه چون همشون از آمریکا ریپورت میشه و اینجور مسائل به خاطر همین دامین های زیر پیشنهاد می کردن.
می‌خوام ببینیم آیا این هم سایت دانلود نرم افزار، بازی و یا اصلا فیلم و سریال ایرانی دامین های مختلف دارن چرا ریپورت نمیشن؟ چون زبان فارسی کار می‌کنن؟ چون تا حالا ندیدم ریپورت بشن.
این مسئله چقدر به ریجسترر مرتبطه الان مثلا من دامین .io رو از گوددی بخرم این که اصلا امن نیست؟ یا سایت‌های ایرانی هم که اکثرا از همین سایت ها پنل دارن.
سپاسگزارم
شما با هر دامنه ای که میخواین سایتتون رو بالا بیارید مشکلی نیست .
درضمن io هم از نظر امنیت مشکلی نداره چرا شما چنین چیزی میگین؟ این دامنه برای بازیهای آنلاین برای کسب ارز های الکترونیکی هست مثل بیتکوین ... بیشتر سایت هاشون در این رابطه هست . امنیتشونم اوکیه یکی از اشنایان داشتن...

MehdiSele
January 14th, 2019, 20:45
سلام عزیزان
سپاسگزارم
میتونید از هر دامنه ای استفاده کنید
و برای مشکل کپی رایت هم سرور های وارز مناسب شما هست سرور های وارز به کپی رایت گیر نمیدن

alimosavi
January 14th, 2019, 20:53
دامنه هم بنا به سیاست رجیسترار ممکنه ساسپند بشه . مقل دامنه یکی از مشتریام که بخاطر همین کار ساسپند شد . نمی دونم چه پسوندی ولی تا جایی که می تونید از رجیسترها یا دامنه های حوزه اروپا و آمریکا نباشه .

Motahari.web
January 15th, 2019, 08:48
سلام همانطور که دوست عزیز اعلام فرمودند، دامنه به این دلایل نمیتونه ساسپند شه فقط از سرور های وارز استفاده کنید

mahanm93
January 15th, 2019, 12:37
خب حتی ریجسترر ریسلو که توی هلنده هم با قوانین آمریکا کار می‌کنه! پس این وسط چه ریجسترری می‌مونه! اگه ریجسترر بخواد ساسپند کنه که دیگه پسوند فرقی نمی کنه. پیشنهاد شما چیه؟

- - - Updated - - -

من نگفتم io مشکلی داره گفتم مناسبه! ریجسترر بخواد ساسپند کنه که دیگه پسوند فرقی نمی کنه! این موردیه که الان برام سوال شده.