ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سرور برای افزایش عضو اینستاگرام و شبکه ها اجتماعی

hhhhaaaa
January 8th, 2019, 12:56
سلام

راه اندازی سرور های افزایش عضو و لایک و کامنت و ... شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و فیسبوک و یوتیوب همانند سایت های فروش فالوور و ...

یعنی خودمون مثلا 50 هزار یوزر اینستا داشته باشیم برای فالو کردن و و کامنت گذاشتن و ... مثل سایت های فروش فالوور و ....

کسی میتونه راه اندازی کنه؟

hamed9292
January 8th, 2019, 14:08
کامل تر توضیح بدید . الان شما دارید سوال میکنید یا درخواست ؟؟

hhhhaaaa
January 8th, 2019, 17:45
کامل تر توضیح بدید . الان شما دارید سوال میکنید یا درخواست ؟؟
درخواست

artuore
January 10th, 2019, 16:23
سلام

راه اندازی سرور های افزایش عضو و لایک و کامنت و ... شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و فیسبوک و یوتیوب همانند سایت های فروش فالوور و ...

یعنی خودمون مثلا 50 هزار یوزر اینستا داشته باشیم برای فالو کردن و و کامنت گذاشتن و ... مثل سایت های فروش فالوور و ....

بله جناب بنده متوجه صحبت شما شدم !

در تماس باشید راهنمایی کنم باید چه کار کنید

hassanfe
January 10th, 2019, 16:43
سلام

درصورت نیاز درخدمتیم

m-r-r
May 20th, 2019, 10:20
سلام

درصورت نیاز درخدمتیم

ممکنه راهنمایی کنید ؟

محمد معتمدی
June 17th, 2019, 19:11
سلام

درصورت نیاز درخدمتیم
سلام دوست عزیز. خسته نباشید.
من دنبال سرور یا برنامه ای برای افزایش لایک و فالوور بینهایت اینستاگرام هستم مثل خیلی از پیجای دیگه که کلی لایک میگیرن برای یه پست.
آیا میتونید کمکم کنید. ممنون میشم.

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز. هستین؟

behrozcm
June 17th, 2019, 19:30
سلام من میتونم براتون راه اندازی کنم

t.me/behrozcm

gdfire
June 17th, 2019, 20:29
سلام

اسکریپت رباته دیگه خواستی واست بالا میارم سرورم زیاد لازم نیست با یه هاستم میتونی اوکی کنی طراحیش 10میلیون واست اماده میکنم