توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهکار برای افزایش بازدید سایت
000012
January 6th, 2019, 23:55
سلام
برای افزایش بازدید سایت چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید مثل خرید بازدید یا بک لینک و ... ایا تاثیری هم داره کسی هست جواب گرفته باشه با این روش ها ؟
SIBHost
January 7th, 2019, 00:07
درود بر شما
برای افزایش بازدید، کافیه یک سایت خوب داشته باشید و محتوای خوب تولید کنید.
همچنین در شبکه های مجازی فعالیت مفید داشته باشید.
خرید بازدید هیچ کمکی به رتبه گوگل نخواهد کرد(تاثیر کمتر از 3%) و با خرید بازدید فقط میتونید در آمار بازدید تقلب کنید.
بک لینک های وب فارسی که در سایت های فروش بک لینک وجود دارند هم در حال حاضر و در بهترین حالت 30% تاثیر گذار هستند. قبلا 100% موثر بودند ولی بیشترشون تاثیرشون رو از دست دادند.
اگر سایت تازه کار هستش، توصیه میشه در سایت های معتبر رپورتاژ آگهی بزنید، و بعد بک لینک تهیه کنید و مستقیم به سراغ بک لینک نرید.
hamra
January 7th, 2019, 18:32
من پیشنهاد میکنم روی تک تک مقالات سایتتون وقت بزارید .
مقالاتی که از گذشته تاکنون ثبت شدن روی سایت و تک تک برسی کنید
و اونهارو اپدیت کنید و ایراداتشن رو رفع کنید تا رتبه بهتری در گوگل و ... دریافت کنین و همینطور بازدید بالا میره
ticdars
January 7th, 2019, 18:44
سلام
برای تبلیغات می تونید از دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید که سه بخش داره
1-سوشال مارکتینگ: مثلا تبلیغات در فضای مجازی
2- ایمیل مارکتینگ
3- سئو
بهتره که از هر سه اصولی استفاده کنید انشالله جواب میده
با تشکر
pouryamb
January 7th, 2019, 19:28
سلام
راهکارهای زیادی هست که میتونید انجام بدید، اما همهشون در نهایت به جذابیت سایت شما برای بازدید کننده منتهی میشن.
شما سایت رو برای مخاطبتون باید جذاب کنید و کاری کنید به سایت شما بیشتر از رقبا علاقه نشون بده.
حالا این مورد میتونه از طراحی رابط کاربری خوب باشه تا تیتر و تصاویر و محتوا و...
در نهایت محتوای مناسب هست که کاربر و در سایت نگه میداره. بیشترین تمرکزتون باید روی این بخش باشه.
saeed.mihan
January 7th, 2019, 22:52
مطالعه کتاب زیر برای پاسخ به کلیه سوالات در این زمینه به شما پیشنهاد میشه
https://goo.gl/CSVf4A
000012
January 7th, 2019, 23:11
ممنون از راهکار های همه دوستان اما من ورودی گوگل فعلا ندارم که بتونم کاربرا را نگه دارم حتی و نکته دوم سایت من دانلود هست نمیتونم خیلی رو محتوا وقت بزارم و نکنه بعدی اینکه من نظرم این بود ایا خرید بازدید و اینا میتونه خوب باشه چون تبلیغ برای سایت های دانلودی معمولا خیلی جواب نمیده مگر اینکه توی سایت های رقیب تبلیغ کرد که نمیشه
SirMoein
January 7th, 2019, 23:24
تبادل لینک هم در نظر بگیرید با سایت های در رتبه و لول خودتون میتونید تبادل لینک مستقیم کنید
saeed.mihan
January 8th, 2019, 09:02
تبادل لینک هم در نظر بگیرید با سایت های در رتبه و لول خودتون میتونید تبادل لینک مستقیم کنید
تبادل لینک اثر خنثی و حتی منفی داره و روش منسوخ شدهای هست.
- - - Updated - - -
ممنون از راهکار های همه دوستان اما من ورودی گوگل فعلا ندارم که بتونم کاربرا را نگه دارم حتی و نکته دوم سایت من دانلود هست نمیتونم خیلی رو محتوا وقت بزارم و نکنه بعدی اینکه من نظرم این بود ایا خرید بازدید و اینا میتونه خوب باشه چون تبلیغ برای سایت های دانلودی معمولا خیلی جواب نمیده مگر اینکه توی سایت های رقیب تبلیغ کرد که نمیشه
پیشنهاد می کنم در زمینه دانلود فعالیت نکنید، رقابت بسیار سخته و عملا ارزشی نداره نسبت به تلاشی که باید بذارید و هزینه ای که صرف خواهد شد