PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل rss وردپرس

hamed9292
January 6th, 2019, 00:55
سلام دوستان . اقا من امروز متوجه این ارور داخل بخش پیشخوان وردپرس شدم .
عکسو پیوست کردم . از اونجایی که rss توی سئو تاثیر داره واسم خیلی مهمه ممنون

m2n
January 6th, 2019, 02:18
ادرس سایتتون چی هست؟
از پ.خ ای دی تلگرام ارسال کنید.

T.Toosi
January 6th, 2019, 02:45
باسلام، ارتباطی با RSS سایت شما ندارد، این قسمت بروی فید وردپرس فارسی تنظیم شده است، هاست شما نمی تواند feedburner.com را باز کند که می توانید از سمت هاستینگ خود این موضوع را پیگیری کنید.

hamed9292
January 6th, 2019, 08:30
ادرس سایتتون چی هست؟
از پ.خ ای دی تلگرام ارسال کنید.
فرستادم داداش

- - - Updated - - -

باسلام، ارتباطی با RSS سایت شما ندارد، این قسمت بروی فید وردپرس فارسی تنظیم شده است، هاست شما نمی تواند feedburner.com را باز کند که می توانید از سمت هاستینگ خود این موضوع را پیگیری کنید.
امکانش هست مشکل از خود وردپرس یا من یا کانفیگ باشه؟

Reza G
January 6th, 2019, 10:44
امکانش هست مشکل از خود وردپرس یا من یا کانفیگ باشه؟

شما میتونید اون ابزارک رو اصلاً مخفی کنید. چون ضرورتی نداره. اون ابزارک آخرین اخبار سایت وردپرس فارسی رو در پیشخوان مدیریت شما نمایش میده.
الان هم همونطوری که بالاتر گفته شد، ارتباط بین هاست شما و فید اون سایت قطع شده. در هر صورت برای سایت شما مشکلی پیش نمیاره.

hamed9292
January 6th, 2019, 12:35
شما میتونید اون ابزارک رو اصلاً مخفی کنید. چون ضرورتی نداره. اون ابزارک آخرین اخبار سایت وردپرس فارسی رو در پیشخوان مدیریت شما نمایش میده.
الان هم همونطوری که بالاتر گفته شد، ارتباط بین هاست شما و فید اون سایت قطع شده. در هر صورت برای سایت شما مشکلی پیش نمیاره.
برای سئو میگن مشکل پیش میاد اخه؟؟؟تاثیر داره اینطوری که بمن گفتن

Reza G
January 6th, 2019, 13:03
برای سئو میگن مشکل پیش میاد اخه؟؟؟تاثیر داره اینطوری که بمن گفتن

اون که به شما گفتند (و البته درست هم گفتند) آدرس فید سایت خود شما هست که برای سئو اهمیت داره.
این نه مشکلی برای سایت شما ایجاد میکنه و نه حتی به سایت شما مربوطه. مساله‌ای که هست عدم ارتباط بین سرور سایت شما و اون سایت وردپرس فارسی هست.

hamed9292
January 6th, 2019, 13:27
اون که به شما گفتند (و البته درست هم گفتند) آدرس فید سایت خود شما هست که برای سئو اهمیت داره.
این نه مشکلی برای سایت شما ایجاد میکنه و نه حتی به سایت شما مربوطه. مساله‌ای که هست عدم ارتباط بین سرور سایت شما و اون سایت وردپرس فارسی هست.
اها رواله . دستت درد نکنه داش . پس ینی به سئو سایت درحال حاضر تاثیر نداره؟

Reza G
January 6th, 2019, 18:01
اها رواله . دستت درد نکنه داش . پس ینی به سئو سایت درحال حاضر تاثیر نداره؟

خیر. مساله‌ای برای شما ایجاد نمیکنه.