ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قبض امارات بروز شده برای حساب پیپال

scooex
January 5th, 2019, 16:42
با سلام خدمت دوستان
من حساب پیپال امارات دارم که لیمیت شده. یه قبض دارم که برای چند ماه قبل هست و الان قبض بروز میخواد. کسی میتونه بانجام بده؟

Majaziland.com
January 12th, 2019, 18:43
سلام دوست عزیز
قبض امارات داریم
پیام بدین

DaryaHost
January 12th, 2019, 20:09
تلگرام در تماس باشید
09212182842

ertebat7
January 12th, 2019, 20:49
با سلام
قابل ارایه می باشد
در تلگرام در ارتباط باشید

@ertebat7host

shayantl
January 13th, 2019, 22:59
قیمتتون؟

Majaziland.com
March 24th, 2019, 02:23
مدارک از کشورهای مختلف موجود است.از طریق تلگرام در ارتباط باشید.

omidsolo
March 24th, 2019, 08:14
قیمت ؟! مگه پولیه ؟ :)) چه جالب!!! اگه هنوز لازمه بگین براتون ارسال کنم...

razavihost
March 27th, 2019, 21:20

اگه دارین واسه منم ارسال کنید

omidsolo
March 28th, 2019, 00:22
اگه دارین واسه منم ارسال کنید

Done!

hamed_hymn
April 6th, 2019, 10:21
Done!

میشه برای منم ارسال کنید خخخ

omidsolo
April 6th, 2019, 16:37
میشه برای منم ارسال کنید خخخ

درود تو پیغام خصوصی ادرس ایمیل یا شماره بدین چشم

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز . بنده قصد دارم یک پی پال باز کنم . نمیدونم آدرس رو چی باید بزنم اما شنیدم بعدش قبض با نام میخواد . شما میتونید کمکی به من بکنید؟
درود عزیزم - نه تنها قبض بلکه کارت شناسایی که توسط حکومت صادر شده و مشخصا کشوری بنام ایران نداریم و ممکنه مدارک دیگه هم بخواد ضمنا ادرستون بهتره که با ادرس کارت اعتباری که برای وریفای استفاده میکنید یکی باشه و مهمتر از همه آی پی مورد استفاده هست با احترام متاسفانه آی پی که ایرانیها بطور مشترک ازش استفاده میکنن برای کارای حساس و مالی بشدت کثیف هست و ریسک بالایی داره هرگز از وی پی ان یا وی پی اس های ایرانی استفاده نکنید و برای خرید اولیه اون از شرکت های معتبر خارجی از شرکت های پرداخت کننده کمک بگیرید

k-h
April 7th, 2019, 16:37

- - - Updated - - -

درود عزیزم - نه تنها قبض بلکه کارت شناسایی که توسط حکومت صادر شده و مشخصا کشوری بنام ایران نداریم و ممکنه مدارک دیگه هم بخواد ضمنا ادرستون بهتره که با ادرس کارت اعتباری که برای وریفای استفاده میکنید یکی باشه و مهمتر از همه آی پی مورد استفاده هست با احترام متاسفانه آی پی که ایرانیها بطور مشترک ازش استفاده میکنن برای کارای حساس و مالی بشدت کثیف هست و ریسک بالایی داره هرگز از وی پی ان یا وی پی اس های ایرانی استفاده نکنید و برای خرید اولیه اون از شرکت های معتبر خارجی از شرکت های پرداخت کننده کمک بگیرید

لطفا الکی کاربران گمراه نکنید!!
اصلا با آی پی ایران نمیتونید سایت پی پال باز کنید .

hamed_hymn
April 8th, 2019, 12:47

- - - Updated - - -

سلام میشه لطفا برای قبض ارسال کنید؟ لطفا؟ hamedhymn[@]gmail.com

beigi3
May 20th, 2019, 09:10

سلام. اگه ممکنه برای منم بفرستید

shayantl
May 21st, 2019, 17:52

- - - Updated - - -

دوست عزیز منظورتون چیه؟
هر کس میدونه که برای پیپال بهتره از وی پی اس یا وی پ.ی ا.ن که آیپی اختصاصی دارد استفاده کند و آیپی اشتراکی خیر و اینکه سایت پیپال و ویزا اصلا در ایران باز نمی شوند و لازم نیست کسی به خودش زحمت بده

omidsolo
June 3rd, 2019, 18:21
دوست عزیز منظورتون چیه؟
هر کس میدونه که برای پیپال بهتره از وی پی اس یا وی پ.ی ا.ن که آیپی اختصاصی دارد استفاده کند و آیپی اشتراکی خیر و اینکه سایت پیپال و ویزا اصلا در ایران باز نمی شوند و لازم نیست کسی به خودش زحمت بده

حتی اگر پی پل تو ایران باز هم بشه بمحض لاگین شدن اکانت لیمیت میشه و بدبختی های بعدش! پس کسی مهم نیست براش که تو ایران باز میشه یا نه عموما از *** یا VPS امریکا استفاده میکنن

تقریبا ۱۵ ساله که پی پل وریفای دارم و هیچوقت پس از لیمیت اولیه که برای ارسال مدارک هست دیگه لیمیت نشدم. اینکه بگیم فقط ای پی اشتراکی یا اختصاصی :: صد در صد نیست تجربه من میگه برای پی پل از سرویس های ایرانی کلا استفاده نکنم بهترین *** های امریکایی ماهیانه پنج الی ده دلار هستن من نزدیک به ده ساله از یکیشون مستمر *** Share میگیرم و هیچوقت مشکلی پیش نیومده! ولی با سرویس های *** حتی اختصاصی ایرانی چند بار دیدم که در بهترین حالت پی پل با اون ای پی اجازه لاگین نداده و در بدترین حالت اکانت لیمیت شده! این که ای پی امریکا هست ولی تعداد زیادی کاربر ایرانی دارن استفاده میکنن خودمم نمیدونم مگه چیکار میکنن که ای پی بلک لیست میشه ولی دیگه ریسکش بالاست!

- - - Updated - - -

لطفا الکی کاربران گمراه نکنید!!
اصلا با آی پی ایران نمیتونید سایت پی پال باز کنید .

متوجه شدم سوتفاهم کجا بوده! منظورم از ای پی که ایرانیها استفاده میکنن ای پی ایران نبود عزیز. منظورم و ی پی ان هایی هست که شرکت های ایرانی میفروشن و تعداد خیلی زیادی کاربرای ایرانی فقط استفاده میکنن. من برای چند نفر که براشون پی پل ساخته بودم پیش اومده بود که با وی پی ن ایرانیشون یا نتونستن لاگین بشن یا شدن و لیمیت شد! مشخصا بررسی کردم ای پی بلک لیست شده بود با اینکه و پ ان امریکا بود. مشخصه که حتی اگه سایت پی پل تو ایران باز هم بشه بمحض لاگین احتمالا برای همیشه لیمیت میشه کاربر :)

- - - Updated - - -

سلام میشه لطفا برای قبض ارسال کنید؟ لطفا؟ hamedhymn[@]gmail.com

عذر میخوام دیر دیدم پیام تون رو ارسال کردم عزیز

mre
July 18th, 2019, 22:51

سلام
امکانش هست برای بنده هم ارسال کنید؟
با تشکر

Majaziland.com
July 28th, 2019, 19:10
رفع لیمیت پی پال انجام می شود.
مدارک و vcc ّبرای پی پال موجود است
اکانت پی پال وریفای شده موجود است.

اطلاعات تماس در امضا