PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند طراح سایت Steam

infernal79
January 5th, 2019, 15:15
سلام نیازمند یه طراح سایت دارم که با steam کار کرده باشه اگه کسی کار نکرده لطفا افر نده تشکر

Dota2_Rasool@

09380291040

منتظر پیام های شما هستم پیام خصوصی ندید اینجا نمیتونم جواب بدم

Lithium
January 5th, 2019, 16:59
با سلام.

اگر نیاز به آشنایی با Steam API و یا ربات‌های تحت NodeJS دارید براتون میتونیم انجام بدیم.

تلگرام: 09120948462

data20
January 7th, 2019, 16:42
سلام
مطمئن هستید مبتنی بر ASP لازم دارید ؟
چند سال پیش هم درخواست داده بودید اگر اشتباه نکنم اسکریپتی که استفاده می کردید php بود گفتم بهتر با PHP پیش برید تا 2 تا اسکریپت نشه و همون برنامه خودتون توسعه بدین و ... (خارج انجمن صحبت کردیم)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169751&page=2
به هر جهت اگر از ASP مطمئن هستید
اگر مبتنی بر API خود استیم، جزئیات لطف کنید اگر موردی نباشه سعی میکنم به توافق برسیم
اما اگر خارج از API لارم داشته باشید استیم گارد جلو گیری میکنه و نمیشه به راحتی ردش کرد

infernal79
January 7th, 2019, 17:28
سلام
مطمئن هستید مبتنی بر ASP لازم دارید ؟
چند سال پیش هم درخواست داده بودید اگر اشتباه نکنم اسکریپتی که استفاده می کردید php بود گفتم بهتر با PHP پیش برید تا 2 تا اسکریپت نشه و همون برنامه خودتون توسعه بدین و ... (خارج انجمن صحبت کردیم)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169751&page=2
به هر جهت اگر از ASP مطمئن هستید
اگر مبتنی بر API خود استیم، جزئیات لطف کنید اگر موردی نباشه سعی میکنم به توافق برسیم
اما اگر خارج از API لارم داشته باشید استیم گارد جلو گیری میکنه و نمیشه به راحتی ردش کرد

بله من اون مشکلم حل شد و انجام داده شد

لطفا در تلگرام پیام بدید ممنون

infernal79
January 12th, 2019, 14:12
با سلام.

اگر نیاز به آشنایی با Steam API و یا ربات‌های تحت NodeJS دارید براتون میتونیم انجام بدیم.

تلگرام: 09120948462

دوست عزیز شما که نمیتونید انجام بدید چرا مارو گیر میارید نه گوشی جواب میدید نه تلگرام نه هیچی خوب عزیزم نکن این کارو

اقایون لطفا کسی میتونه انجام بده افر بده تشکر