PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل timeout بعد از 1 دقیقه

name
January 4th, 2019, 22:15
سلام دوستان
روی سرور مجازی بنده دایرکت ادمین با وب سرور اصلی آپاچی و nginx به صورت پراکسی نصبه. مشکل بازدهی داشتیم و تصمیم گرفتیم از هر دو استفاده کنیم. بازدهی بهتر شد ولی الان یه مشکلی داریم که قبلا نبود. الان هر اسکریپتی که اجراش بیشتر از یک دقیقه طول بکشه قطع میشه و خطای 503 و 504 میده

503 Service Unavailable
Gateway Timeout

همه timeout ها رو هم بررسی کردم ولی حل نشد
به نظرتون مشکل از چیه ؟

پیشاپیش ممنونم

hamra
January 4th, 2019, 22:54
کلود لینوکس روی سرور فعال هست؟

hamed9292
January 4th, 2019, 23:34
سلام دوستان
روی سرور مجازی بنده دایرکت ادمین با وب سرور اصلی آپاچی و nginx به صورت پراکسی نصبه. مشکل بازدهی داشتیم و تصمیم گرفتیم از هر دو استفاده کنیم. بازدهی بهتر شد ولی الان یه مشکلی داریم که قبلا نبود. الان هر اسکریپتی که اجراش بیشتر از یک دقیقه طول بکشه قطع میشه و خطای 503 و 504 میده

503 Service Unavailable
Gateway Timeout

به نظرتون مشکل از چیه ؟

پیشاپیش ممنونم
منم دقیقا مشکل Gateway Timeout رو وقتی تعداد بازدید کننده ها میره بالا دارم ...

name
January 4th, 2019, 23:39
کلود لینوکس روی سرور فعال هست؟

نه . دایرکت ادمین پیش فرض بود که من فقط Nginx رو اضافه کردم و مشکل شروع شد! در ضمن فایل از طریق خط فرمان ssh درست اجرا میشه ولی با مرورگر باز میشه خطا میده

TeraServerCo
January 5th, 2019, 01:32
سلام دوستان

503 Service Unavailable
Gateway Timeout

به نظرتون مشکل از چیه ؟

پیشاپیش ممنونم

با سلام

لطفا جهت راهنمایی تلگرام پیام بدید

اما در کل استفاده از nginx در دایرکت ادمین به عنوان کش این مسایل رو به وجود میاره

name
January 5th, 2019, 14:07
سلام.
به یه نکته جالب رسیدم . وقتی v---p-n روشن می کنم مشکل نداره و طبق تنظیمات سیستم تا چند صد ثانیه هم اجرا میشه ولی وقتی خاموش می کنم و به صورت عادی فایل رو در مرورگر باز می کنم بعد از سی ثانیه (قبلا 60 بود!) خطای Gateway Timeout با کد 504 میده!
در csf و ... دایرکت ادمین هم گشتم ip خودم مسدود یا محدود نشده بود تا جایی که دیدم. مشکل واقعا عجیبی شده . فکر نمی کردم آپاچی یا nginx بر اساس ip هم timeout تعیین کنه!

cloudiha
January 11th, 2019, 03:54
مشکل شما در مدیریت پراکسی هست که پیاده سازی کردید .
در پیام خصوصی در ارتباط باشید .

Motahari.web
January 13th, 2019, 22:26
ارور ۵۰۴ اگر دارید مهم ترین مورد که در الویت هست شبکه هست ، اگر پراکسی هست که بررسی کنید مشکلی نباشد تعداد پکت و ری***ت ها رو به پورت ها بررسی کنید از شتاب دهنده های php استفاده کنید

MehdiSele
January 13th, 2019, 22:38
سلام
در زیر
http{

/etc/nginx/nginx.conf

این کد هارو اضافه کنید:

proxy_connect_timeout 600;
proxy_send_timeout 600;
proxy_read_timeout 600;
send_timeout 600;