ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینماد گرفتن برای درگاه پرداخت

m.m.
January 3rd, 2019, 22:44
سلام دوستان لطفا راهنماییم فرماید
من قصد راه اندازی درگاه واس رو دارم.میخاستم قانونی برم جلو و مجوز پرداخت یار بگیرم اما روندش خیلی سخت و ولانیه و حتما باید از یه شرکتی مثه آپ یا به پرداخت ملت نمایندگی بگیری بعد مراحل قانونی کلی داره.
راستش بیخیال مجوز شدم
جالا سوال من اینه توی گوگل من سرچ کردم دیدیم بعضی از سایت ها درگاه واس هستن که اینماد ندارن ولی دارن فعالیت میکنن. اینا چجوری تونستن درگاه بگیرن اخه اونم بدون اینماد؟؟؟؟؟

چرا جدیدا روند اینماد گرفتن طولانی شده و خیلی وقته کارشناسانش سایت منو مورد ارزیابی قرار ندادن

kiavaco
January 4th, 2019, 07:32
نمیتونید عزیز از این روش اقدام کنید به زودی میبندن بعد ۱ هفته تراکنش برسی میکنند بالا باشه سریعا مسدود میشه که سرویس و فاکتور ارائه بدید علاوه بر اون ایپی و دامنه اتصال رو برسی میکنند خود نماد باطلتون میکنه

دوستان یه نماد برای سایت هاستینگ میگیرند و بعدش درگاه میزنن باهاش این کار سریعا میفهمن و فقط این افراد هی نماد با اسم های متفاوت میگیرند و در اخر هم کنار میکشن و کلی ادم ضرر میکنه برای پرداخت یاری باید شرکت ثبت شده باشید علاوه بر اون با یک بانک سامان و ... قرار داد میبندید معرفیتون کنه به شاپرم با یک psp البته قرار داد میبندید و در اخر مراحلش طی میشه موفق باشید