PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب فرر Virtual-Freer

jumpnew
January 2nd, 2019, 05:36
سلام

دوستان میخوام از سیستم پشتیبانی Crisp تو سایتم استفاده کنم فقط هرکاری میکنم نمیتونم جای درسی و تو قالب فرر براش پیدا کنم
این کد و داده که بزارم تو قالب سایت
تو کذوم فایل از فایل های قالب فرر باید قرارش بدم لطفا راهنمایی کنید?
من بیشتر ماژول های فرر و دارم ولی وقتی فایل های ماژول و آپلود میکنمم تو قسمت های مربوط سایت بهم میریزه و یا ماژول قبلی از کار میوفته چون اکثرا فایل ها جایگزین فایل های قبلی میشن و هم اسم هستن
مثلا ماژول پرداخت با مبلغ دلخواه و ریختم تو قسمت انتخاب درگاه هیچ درگاهی و نشون نمیده بعد که فایل index.php اصلی فرر و تو قسمت روت سایت جایگزین index.php کردم هنوز میشه قیمت و وارد کرد ولی وقتی قیمت و وارد میکنیو پرداخت و میزنی خطا میده که شما کارتی انتخاب نکردید
پینهادتون چیه؟چجوری این مشکل و برطرف کنم؟

jumpnew
January 2nd, 2019, 16:54
میخوام تمام ماژول های این اسکریپت و بدم به کسی که بتونه ازش یه اسکریپت فررِ کامل دربیاره،کسی آمادگی داره انجام بده؟
ماژول ها این ها هستن :(ماژول تخفیف،اتصال به ibs ,خبر نامه ،پلاگین آممار افزایش فروش،بازیابی اکانت های فروخته شده با شناسه پرداخت ،،پلاگین اکانت رایگان و ارسال به ایمیل و شماره تلفن طرف برای یک بار،ارسال ایمیل قبل از اتمام اکانت برای تمدید سرویس ، پلاگین خروجی اطلاعات خریدار ها ،پلاگین پرداخت با مبلغ دلخواه و ساخت لینک خرید دایرکت،ماژول ارسال ایمیل به ادمین و خریدار در صورت موفق بودن تراکنش،ماژول ارسال ایمیل به ادمین و خریدار در صورت ناموفق بودن خرید
بدلیل اینکه هر ماژول برای خود چند تا فایل داره که اسم و پسون همشون یکسانه (مثلا:index.tpl یا header.tpl , ...) جایگزین هم میشن و کنار هم قرار نمیگیرن و مشکل درست میکنن و نمیشه که همه ماژول هارو کنار هم قرار داد
به
کسی هست انجام بده؟؟؟؟ @-):53::-$@-):53: