توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بسیار مهم در مورد برگرداندن فول بک آپ
Sohan Roh
December 31st, 2018, 23:36
با سلام و احترام ،
دوستان من از وب سایتم فول بک اپ داخل سی پنل گرفتم.
دو سوال مهم !
1. چگونه باید فول بک اپ رو برگردونم ؟ چون فول بک اپ رو روی کامپیوترم ذخیره کردم و بک اپ اصلی رو پاک کردم از سی پنل.
2. با برگردوندن بک اپ ، سایت من مثل روز اول به حالت اول بدون کوچکترین مشکلی برمیگرده ؟
ممنونم.
mehrania
December 31st, 2018, 23:39
سلام
1 : از قسمت رستور سی پنل میتونید رستور کنید
2 : بله اگر رستور به درستی انجام بدید
Sohan Roh
January 1st, 2019, 18:19
سلام
1 : از قسمت رستور سی پنل میتونید رستور کنید
2 : بله اگر رستور به درستی انجام بدید
با سلام و احترام ،
دوست گرامی در مورد شماره 2 توضیح کامل میدید؟
من فول بک اپ از داخل هاست گرفتم و روی کامپیوتر خودم ذخیره کردم.
ممنونم.
Sohan Roh
January 3rd, 2019, 11:56
با سلام و احترام ،
دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند؟
ممنونم.
TeraServerCo
January 5th, 2019, 01:34
با سلام و احترام ،
دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند؟
ممنونم.
سلام چه نظر یا پیشنهادی؟ مگه الان مشکلی هست
rasam host
January 5th, 2019, 12:05
بک آپ را در هاست آپلود کنید و با میزبان خود برای ریستور فایل در ارتباط باشید و یا اگر دسترسی دارید باید بک آپ به /home منتقل شود و از whm با گزینه ریستور فول بک آپ، آن را ریستور کنید
Motahari.web
January 13th, 2019, 22:19
سلام
بهتر این هست که اگر دسترسی به whm دارید در آنجا رستور کنید اگر هم ندارید به هاست مسترتون اعلام کنید با ارایه backup برای شما رستور کنن
MehdiSele
January 13th, 2019, 22:52
با سلام و احترام ،
دو سوال مهم !
1. چگونه باید فول بک اپ رو برگردونم ؟ چون فول بک اپ رو روی کامپیوترم ذخیره کردم و بک اپ اصلی رو پاک کردم از سی پنل.
2. با برگردوندن بک اپ ، سایت من مثل روز اول به حالت اول بدون کوچکترین مشکلی برمیگرده ؟
ممنونم.
۱، بکاپی که ذخیره کردید رو برای کسی ک ازش هاست خریدید ارسال کنید و بگید براتون restore کنن
۲، اگر درست بکاپ گرفته باشید بله
afranetserverir
January 19th, 2019, 19:50
با سلام و احترام ،
دو سوال مهم !
ممنونم.
با سلام
بکاپ رو تو فولدر اصلی در فایل منیجر قرار بدید و به مدیر سرور اعلام کنید تا ریستور کنند یا اینکه بکاپ رو بدین به خودشون که ریستور کنن.