ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد آیپی لوکال در Vmware

mahdy777
December 31st, 2018, 12:53
سلام
بنده در سرور اختصاصیم محدودیت آیپی دارم و از طرف دیگه رم cpu به مقدار زیادی آزاد دارم
میخوام کانفیگ ها مختلف در سرور های مختلف تست کنم ، از طرفی کار کردن با خود مجازی ساز سخت هستش و کند و از طرف دیگه آیپی ندارم بدم تا تست بکنم
بفکر این اوفتادم تا آیپی لوکال به سروری که میخوام روش کانفیگ تست کنم بدم و از یک سرور ویندوزی که دارم به اون آیپی لوکال متصل بشم و راحت تست هام انجام بدم

دوستان میتونن راهنمایی کنن که در مجازی ساز Vmware ورژن 6.5 یک سرور مجازی آورد بالا ولی آیپی اینترنت نداشته باشه و مثلا آیپی لوکال 192.168.1.100 داشته باشه که در سرور مجازی دیگه ای که مثلا ویندوز هستش و آیپی اینترنت داشته باشه و آیپی لوکال هم بشه به اون اضافه کرد و از طریق سرور ویندوز اون سروری که آیپی فقط لوکال داشته باشه دید؟

taghikhani
December 31st, 2018, 15:35
سلام
بنده در سرور اختصاصیم محدودیت آیپی دارم و از طرف دیگه رم cpu به مقدار زیادی آزاد دارم
میخوام کانفیگ ها مختلف در سرور های مختلف تست کنم ، از طرفی کار کردن با خود مجازی ساز سخت هستش و کند و از طرف دیگه آیپی ندارم بدم تا تست بکنم
بفکر این اوفتادم تا آیپی لوکال به سروری که میخوام روش کانفیگ تست کنم بدم و از یک سرور ویندوزی که دارم به اون آیپی لوکال متصل بشم و راحت تست هام انجام بدم

دوستان میتونن راهنمایی کنن که در مجازی ساز Vmware ورژن 6.5 یک سرور مجازی آورد بالا ولی آیپی اینترنت نداشته باشه و مثلا آیپی لوکال 192.168.1.100 داشته باشه که در سرور مجازی دیگه ای که مثلا ویندوز هستش و آیپی اینترنت داشته باشه و آیپی لوکال هم بشه به اون اضافه کرد و از طریق سرور ویندوز اون سروری که آیپی فقط لوکال داشته باشه دید؟

سلام
شما میتونید یک vlan اضافه کنید و از طریق اون آی پی داخلی بدید به سرورهاتون

mahdy777
December 31st, 2018, 17:23
سلام
شما میتونید یک vlan اضافه کنید و از طریق اون آی پی داخلی بدید به سرورهاتون

لطفا یا بهتر توضیح بدید یا مقاله ای هستش معرفی کنید
میدونم یه کارت شبکه دیگه باید ایجاد کرد ولی اون کارت شبکه چطوری باید ساخته بشه؟

mahdy777
January 1st, 2019, 15:49
اگر کسی میتونه با هزینه انجام بده لطفا اطلاع بده

k-h
January 1st, 2019, 15:59
سلام
مگر سرور و شبکه در دست شما هست ؟
این روش که آی پی لوکال میخواین باید شبکه کلا در دسترستون باشه

mahdy777
January 1st, 2019, 23:31
یعنی توی سرور اختصاصی روی دیتاسنتر ها نمیشه یه شبکه لوکال ایجاد کرد؟

OnlineServer
January 1st, 2019, 23:37
https://www.youtube.com/watch?v=krTKQEVnrFM

mahdy777
January 3rd, 2019, 13:38
https://www.youtube.com/watch?v=krTKQEVnrFM

خیلی ممنون دقیقا همچین موردی میخوام
ولی مجازی ساز من 6.5 هستش همچین مواردی توش نداره!
توی 6.5 چطوری باید ساخته بشه؟