توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم در مورد سئو دارم
docoder
December 29th, 2018, 13:27
سلام وقت بخیر
یک کلمه کلیدی داریم که در صفحه اول گوگل میاد هی میره نا پدید میشه
یعنی برای مثال بخوام بگم زمان ظهر و عصر صفحه اول هست شب و صبح نا پدیده
این علتش چیه
خیلی برام عجیبه
mask-online
December 29th, 2018, 13:55
سلام
این مورد میتونه بخاطر کش مرورگر باشه
شده مواقعی که صفحه 1 بوده اما با مرورگر دیگه صفحه 2-3 هم نیست
همچنین مواردی اعم از سایت تازه تاسیس تغییر در بهینه سازی و غیره نیز میتواند باعث این امر شود
موفق باشید
SIBHost
December 29th, 2018, 14:44
سلام وقت بخیر
یک کلمه کلیدی داریم که در صفحه اول گوگل میاد هی میره نا پدید میشه
یعنی برای مثال بخوام بگم زمان ظهر و عصر صفحه اول هست شب و صبح نا پدیده
این علتش چیه
خیلی برام عجیبه
درود بر شما
برای جلوگیری از کش SERP، همیشه برای چک کردن جایگاه گوگل یا از Private mode مرورگر استفاده کنید یا کاملا از یک مرورگر دیگر استفاده کنید.
روشن بودن وی پی ان هم میتونه دلیلی بر تغییر جایگاه باشه چون هر کلیدواژه رتبه خاص خودش رو برای هر کشور خواهد داشت.
همچنین اگر دقت کنید گوگل هیچگاه جایگاه کلیدواژه رو به صورت دقیق اعلام نمیکنه و همیشه از واژه "میانگین" استفاده می کنه، پس مقداری جابجایی طبیعی هستش.
docoder
December 29th, 2018, 14:46
سلام
از حالت safe مرورگر برای تست کلمات استفاده میکنیم
سایت حدود 2 ساله تاسیس شده اما این کلمه رو تازه شروع به سئوش کردیم
کمتر از یک ماه هست اومد صفحه اول حالا هی میاد بعد نا پدید میشه :))
SIBHost
December 29th, 2018, 14:48
سلام
از حالت safe مرورگر برای تست کلمات استفاده میکنیم
سایت حدود 2 ساله تاسیس شده اما این کلمه رو تازه شروع به سئوش کردیم
کمتر از یک ماه هست اومد صفحه اول حالا هی میاد بعد نا پدید میشه :))
دوست عزیز نگرانی وجود نداره و کاملا طبیعی هستش، مخصوصا وقتی از بک لینک استفاده می کنید.
سعی کنید بک لینک های دایمی و با کیفیت ایجاد کنید تا این جابجایی ها کم بشه و سایت به یک ثبات برسه.
pouryamb
December 31st, 2018, 15:53
تنها دلیلی که به ذهن من میرسه اینه که ممکنه *** روشن باشه. چون گفتید از حالت safe استفاده میکنید پس ارتباطی با کش نداره. البته برای من هم بعضی وقتا پیش اومده که چندین بار جایگاه سایت بالا و پایین شده توی چند ساعت اما بعد از مدتی خودش درست شده!
Jime
December 31st, 2018, 18:48
به کش شدن یا پروکسی مربوط نیست
گوگل چند ماهی هست که جایگاه ها رو به صورت روزانه یا حتی ساعتی جا به جا میکنه اونی که بیشترین بازدید رو داشته میاره بالا
i.sharifi
December 31st, 2018, 20:21
به کش شدن یا پروکسی مربوط نیست
گوگل چند ماهی هست که جایگاه ها رو به صورت روزانه یا حتی ساعتی جا به جا میکنه اونی که بیشترین بازدید رو داشته میاره بالا
گفته ایشون صحیحه
البته پروکسی باعث میشه جایگاه سایت تغییر کنه ، ولی دلیل اصلی جابجایی نتایج تغییرات در هسته موتور گوگله
gbg
January 3rd, 2019, 10:56
درود منم اومده بودم همین سوال رو بپرسم
البته سایتم تازه تاسیس شده یک ماه نشده تا صفحه 5 میاد و میره تا ناکجا آباد
البته من بک لینک هم ندارم
همه میگن بک لینک با کیفیت بگیر ولی اصلا نمی دونم از کجا باید گرفت
gbg
January 23rd, 2019, 11:29
البته سایتم بهتر شده الان تو صفحه 4 هستش
reza10
March 13th, 2019, 13:03
اگر از حالت private browsing استفاده میکنی و ***** شکن هم روشن نیست
و باز هم میبینی هی سایتت میاد صفحه یک و میره
بخاطر گوگل دنس Google Dance هست
گوگل داره سایتت رو برای مخاطب تست میکنه تا ببینه میزان کلیک و رفتار کاربر در سایتت چطوره
شما به لینک سازیت ادامه بده و بعد مدتی رتبه هات پایدار میشن
جای نگرانی نیست
arshita
November 12th, 2019, 10:31
این موضوع به خاطر اینه خیلی خودتون سرچ میکنید .و نت شما کش کرده که چند وقت یکبار خود سرویس دهنده های اینترنتی کش نت شون رو پاک میکنید
Sohan Roh
November 12th, 2019, 15:28
با سلام،
انتخاب نام نادرست و تنظیم اشتباه!
ممنونم.
seotechnics
December 5th, 2019, 19:50
دوست عزیز اگر این مشکل رو دارید باید بگم که هوش مصنوعی گوگل شمارو بارها و بارها میاره صفحه 1 و میبره تا بازخورد کاربران رو ببینه که آیا سایت شما برای انها مفید بوده یا نه در واقع شما رو با رقیباتون میسنجه تا ببینه میتونید تو صفحه اول بمونید یا خیر
حالا این نیاز به توضیحات خیلی بیشتری داره که من خیلی خلاصه وار گفتم
مطی
February 16th, 2020, 09:33
سلام خدمت همه دوستان
من نویسنده یه سایتی هستم که براش تولید محتوا انجام میدم. میخواستم بدونم چه تکنیک های سئو براش انجام بدم بهتره؟ آدرس سایت: https://www.chechilas.com/
رتبه بندی برای افرادی که توی این سایت شعبه کسب و کار دارند مهمه. پس ممنون میشم تو این زمینه راهنماییم کنید.
taravat
February 17th, 2020, 14:58
سلام
برخی مواقع وقتی سایت رو زیاد سئو و بروزرسانی کنید یا سئوی بیش از حد انجام بدید هم این اتفاق می افته
بنده خودم شاهد این موضوع برای یک از مشتریان بودم. باید بدون آشفتگی در کار سئو و نگرانی افت رتبه، شروع کنید به محتوا سازی برای کاربران و بک لینک های واقعی و اصلا به پرش های نتایج توجه نداشته باشید. اگر صفحات پر بازدید دارید بروز کنید اما نه بیش از حد و وسواس گونه