PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتن کد در فایل فانکشن وردپرس

elan
December 29th, 2018, 11:19
توی فایل فانکشن وردپرس میخوام یک کدی بنویسم که یک سری لینک ها رو در تمام صفحات نشون بده به غیر از صفحات مربوط به پست تایپ ایکس.

حالا هر کدی مینویسم عمل نمیکنه کسی میدونه باید چی کار کنم؟ این سری لینک ها در خود فایل فانکشن تولید میشه و به صفحات اضافه میشه.

حالا میخوام توی بعضی از صفحات نیاد.

این کدی هست که مینویسم. دیوونه شدم دیگه نمیدونم چی کار کنم

function filter_page($postID) {$postID= get_the_id();$page = get_post($postID);$posttype = get_post_type($page); if ($posttype != 'dwqa-question') {add_filter( 'the_content', 'crunchify_social_sharing_buttons');}
}

artuore
December 30th, 2018, 10:42
بزار توی فوتر همه جا نمایش پیدا میکنه !

SIBHost
December 30th, 2018, 11:35
درود بر شما

دوست عزیز شما همیشه باید تابعی که نوشتید (filter_page) رو برگردونید، الان شما crunchify_social_sharing_buttons رو برگردوندید.

elan
December 31st, 2018, 11:57
بزار توی فوتر همه جا نمایش پیدا میکنه !

دوست عزیز نمیخوام توی بعضی از صفحات باشه. توی فوتر نمیتونم بذارم

- - - Updated - - -

درود بر شما

دوست عزیز شما همیشه باید تابعی که نوشتید (filter_page) رو برگردونید، الان شما crunchify_social_sharing_buttons رو برگردوندید.

خوب filter_page رو برگردونم اتفاقی نمی یفته من میخوام یک سری لینک ها که توسط تابع crunchify_social_sharing_buttons به تمام صفحات اضافه میشه. در بعضی صفحات نمایش داده نشه

elan
December 31st, 2018, 19:51
شاید باید به جای استفاده از remove استفاده کنم ولی نمیدونم چه طوری