reza10
December 28th, 2018, 00:14
سلام دوستان
من میخوام سرویس فروش دامنه راه اندازی کنم با whmcs نسخه 7.6.1
چند روزیه نصب کردم و سوالاتی برام پیش اومده که با سرچ جوابی براش پیدا نکردم
برای همین اینجا میپرسم و ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنن
1- اگه بخوام مثلا 100 تا پسوند دامنه رو اضافه کنم آیا راهی هست که بصورت گروهی این کار انجام بشه ؟
یعنی مثلا در یک فایل اکسل یا تکست دامنه ها و قیمت و .... رو بزنم و اون رو ایمپورت کنم در سایت ؟
چون اگر دستی بخوام وارد کنم واقعا زمان بره به خصوص تغییر دادن قیمت ها در آینده
2- الان من بصورتی تنظیم کردم که قیمتها به کاربر دلار نمایش داده میشه
ولی وقتی میره به درگاه قیمت تبدیل میشه به معادل ریالش و کاربر پرداخت میکنه
آیا راهی وجود داره که واحد مرجع دلار باشه ولی به کاربر در تمام سایت مقدار تبدیل شده ریالیش رو نشون داد ؟
برای مثال : من قیمت دامنه دات کام رو 10 دلار بزارم و در تنظیمات واحد پولی نرخ اکسچنج رو بزارم روی 12000 تومن و در سایت به کاربر 120.000 تومن رو نمایش بده
و اگر دو روز دیگه قیمت دلار شد 10.000 تومن , من فقط نرخ اکسچنج رو تغییر بدم و کاربر همون دامنه رو 100.000 تومن ببینه در سایت
ممنون میشم اگر راه حلی برای اینها داشته باشید
من میخوام سرویس فروش دامنه راه اندازی کنم با whmcs نسخه 7.6.1
چند روزیه نصب کردم و سوالاتی برام پیش اومده که با سرچ جوابی براش پیدا نکردم
برای همین اینجا میپرسم و ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنن
1- اگه بخوام مثلا 100 تا پسوند دامنه رو اضافه کنم آیا راهی هست که بصورت گروهی این کار انجام بشه ؟
یعنی مثلا در یک فایل اکسل یا تکست دامنه ها و قیمت و .... رو بزنم و اون رو ایمپورت کنم در سایت ؟
چون اگر دستی بخوام وارد کنم واقعا زمان بره به خصوص تغییر دادن قیمت ها در آینده
2- الان من بصورتی تنظیم کردم که قیمتها به کاربر دلار نمایش داده میشه
ولی وقتی میره به درگاه قیمت تبدیل میشه به معادل ریالش و کاربر پرداخت میکنه
آیا راهی وجود داره که واحد مرجع دلار باشه ولی به کاربر در تمام سایت مقدار تبدیل شده ریالیش رو نشون داد ؟
برای مثال : من قیمت دامنه دات کام رو 10 دلار بزارم و در تنظیمات واحد پولی نرخ اکسچنج رو بزارم روی 12000 تومن و در سایت به کاربر 120.000 تومن رو نمایش بده
و اگر دو روز دیگه قیمت دلار شد 10.000 تومن , من فقط نرخ اکسچنج رو تغییر بدم و کاربر همون دامنه رو 100.000 تومن ببینه در سایت
ممنون میشم اگر راه حلی برای اینها داشته باشید