توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع کاهش پهنای باند درانتن میکروتیک متال 5
ali_gmi_1267
December 26th, 2018, 10:04
با سلام
من دو تا انتن میکروتیک متال مدل tdj- 5158 باهم لینک کردم برای دوربین مداربسته ip وقتی هر دو انتن روبرو هم هستن در فاصله یک کیلومتر پهنای باند از 34 مگابایت بیشتر نمیشه حتی از فرکانس های غیر مجاز نیز استفاده کردم نیاز به پهنای باند 150 مگا دارم تا در زمان ضبط تصاویر سرعت انتقال تصویر کاهش پیدا نکنه در حالت عادی سرعت خوب هستش ولی در زمان ضبط چرخش دوربین ها دچار مشکل میشه و ارتباط قطع و وصل میشه راهنمایی کنید ممنون میشم.
NetworkFA
December 26th, 2018, 14:00
با سلام
من دو تا انتن میکروتیک متال مدل tdj- 5158 باهم لینک کردم برای دوربین مداربسته ip وقتی هر دو انتن روبرو هم هستن در فاصله یک کیلومتر پهنای باند از 34 مگابایت بیشتر نمیشه حتی از فرکانس های غیر مجاز نیز استفاده کردم نیاز به پهنای باند 150 مگا دارم تا در زمان ضبط تصاویر سرعت انتقال تصویر کاهش پیدا نکنه در حالت عادی سرعت خوب هستش ولی در زمان ضبط چرخش دوربین ها دچار مشکل میشه و ارتباط قطع و وصل میشه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
اولا رادیو Metal هست یا NetMetal
دوما این مدل که ذکر کردید مدل آنتن هست و نه مدل رادیو (آنتن و رادیو با هم متفاوت هستند)
سوما توپولوژِی شبکه رو توضیح بدید
چهارم یک عکس از قسمت سیگنال رادیو ارسال کنید هم AP هم station
ourweb
December 26th, 2018, 14:32
با سلام
سلام وارد قسمت وایرلیس بشید تب ADVANCED رو بزنید یک قسمت داره noice floor اونجا اون مقدار رو بزارید بر -110 و بعد ذخیره کنید همچنین سیگنال ارسال و دریافت رو بگید چند db هست همچنین قسمت noice رو در قسمت quice setup اگر هم دیش نصب کردید بفرمایید با چه gain و چه db هست همچنین ارتفا لینک ها .
SirMoein
December 26th, 2018, 15:13
عزیز برای
پهنای باند 150 مگا در هر توپولوژی شبکه شرایط فرق میکنه
بعد لطفا نوع رادیوتون رو ذکر کنید
توضیحاتتون رو اگر کامل بفرستید میتونم راهنماییتون کنم
یا علی
abas_b
January 1st, 2020, 12:12
سلام
یک لینک رادیو نت متال 5 دارم که یک سمت آن دچار نقص شده به صورتی که رادیو به poe متصل میکنم چراغ های رادیو روشن میشود اما پورت شبکه رادیو بال نمیاد به طوری که لب تاپ رادیو رو نمیشناسه . کسی میتونه کمک کنه رادیو رو تعمیر کنم از کدوم قسمتش میتونه باشه