ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت دامنه ir

hamed9292
December 26th, 2018, 09:30
سلام
اقا من از طریق یه نمایندگی دامنه ir خریداری کردم بعد داخل پنل کاربری سایت نیک دات ای ار میرم جلوی وضعیت دامنه زده رزرو شده(تایید شده،پرداخت شده) .
چرا این فعال نمیشه؟ ممنون میشم کمک کنید

sepahanserver
December 26th, 2018, 09:59
سلام
اقا من از طریق یه نمایندگی دامنه ir خریداری کردم بعد داخل پنل کاربری سایت نیک دات ای ار میرم جلوی وضعیت دامنه زده رزرو شده(تایید شده،پرداخت شده) .
چرا این فعال نمیشه؟ ممنون میشم کمک کنید
چند ساعت هست ثبت کردید ؟
چند ساعت زمان میبرد نا توسط کارمندان نیک تایید گردد

hamed9292
December 26th, 2018, 10:05
چند ساعت هست ثبت کردید ؟
چند ساعت زمان میبرد نا توسط کارمندان نیک تایید گردد

از دیشب ساعت ۶ . داداش جلوی وضعیت زده تایید شده . پرداخت شده . یعنی توسط کارمند ها تایید شده . من دامنه اولی که ثبت کردم ۳ سال پیش یک تعهد نامه امضا کردم در قسمت ارسال مدارک فرستادم دامنم ثبت شد ولی الان یک متن تعهد نامه داده برای وکالت به نماینده ولی فک نمیکنم نیاز باشه امضا کنم بفرستم براشون. ایا لازمه؟

nofoozgar
December 26th, 2018, 11:30
از دیشب ساعت ۶ . داداش جلوی وضعیت زده تایید شده . پرداخت شده . یعنی توسط کارمند ها تایید شده . من دامنه اولی که ثبت کردم ۳ سال پیش یک تعهد نامه امضا کردم در قسمت ارسال مدارک فرستادم دامنم ثبت شد ولی الان یک متن تعهد نامه داده برای وکالت به نماینده ولی فک نمیکنم نیاز باشه امضا کنم بفرستم براشون. ایا لازمه؟

اگه زده ثبت شده و تایید شده فقط چند ساعتی طول میکشه dns ست بشه

از https://intodns.com/ چک کن

hamed9292
December 26th, 2018, 12:20
اگه زده ثبت شده و تایید شده فقط چند ساعتی طول میکشه dns ست بشه

از https://intodns.com/ چک کن

نه داداش زده رزرو شده(تایید شده.پرداخت شده)
یک متن تعهد نامه هم اومده برام ولی من قبلا تعهد نامه برای دامنه قبلیم که 3 سال پیش گرفتم فرستادم با مدارکم فک نکنم لازم باشه اینم بفرستم
فایل پیوست شده رو یک نگاه بکنین ببینین چجوریه داستانش...بخاطر اینه؟

sepahanserver
December 26th, 2018, 14:52

خیر این مورد نیازی نیست .
مدارک دیگری که نخواستن ؟

SirMoein
December 26th, 2018, 15:10
اگر دامنه خیلی رند باشه و nic از دامنه خوشش بیاد عملا جلوی پاتون اونقدر سنگ میندازه تا پشیمون بشین از ثبتش و نهایتا خودشون دامنه رو ثبت کنن و برای فروش به قیمت بالاتر بذارن
این به اساتید انجمن ثابت شده هست و اگر نیازی بود حتما بگین تا مدارک این کاراشون رو بذاریم تو انجمن

Motahari.web
December 26th, 2018, 21:53
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اگر مدت زیادی از اخرین ثبت شما گذشته باشد ، باز درخواست امضا متن از شما میکنن به صورت دستی یا اسکن شده امضا کنید ارسال کنید

hamed9292
December 27th, 2018, 13:57
خیر این مورد نیازی نیست .
مدارک دیگری که نخواستن ؟
نه مدارک دیگه نخواستن
واقعا این کارای nic مزخرف هست . دامنه فعال شده تایید شده دی ان اس ثبت شده ولی بالا نمیاد سایت . تماس گرفتم میگن داریم بررسی میکنیم....

1eng.ir
December 27th, 2018, 14:45
اگر دامنه خیلی رند باشه و nic از دامنه خوشش بیاد عملا جلوی پاتون اونقدر سنگ میندازه تا پشیمون بشین از ثبتش و نهایتا خودشون دامنه رو ثبت کنن و برای فروش به قیمت بالاتر بذارن
این به اساتید انجمن ثابت شده هست و اگر نیازی بود حتما بگین تا مدارک این کاراشون رو بذاریم تو انجمن
لطف میفرمایید مدارک رو بذارید تاپیک؟
یا حداقل خصوصی ...

hamed9292
December 28th, 2018, 17:56
لطف میفرمایید مدارک رو بذارید تاپیک؟
یا حداقل خصوصی ...
دامنه من با وقفه زیاد و هزاران تماس مکرر با پشتیبانی فعال شد ولی از نیک همچین کاری بر میاد نیاز به مدرک نیست