توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست vps میکروتیک
r3z4
February 4th, 2011, 07:57
سلام
میکروتیک با رم 128 یا 256 میخوام
فقط مهم اینه که مشکلی با abuse تورنت نباشه چون این وی پی اس رو فقط برای کاربرای تورنت کار میخوام بگیرم
از بس abuse تورنت اومد کلافه شدم
پورت خیلی مهمه که کیفیت کارم زیر سوال نره
آپ تایم از همه موارد این تاپیک مهمتره و سرعت پاسخگویی اضطراری مثلا دان شدن با هنگ کردن یا درخواست های ریلود، ریست میکروتیک
قیمت نه بالا نه پایین! نیومدم اینجا پول یه پیتزا یا پول 10 لیتر بنزین رو بدم وی پی اس بگیرم! یه قیمتی که بدونم برام مناسب هست رو نیاز دارم
پیشاپیش از آفرها تون ممنونم
Red.Mer
February 4th, 2011, 10:04
در خدمتیم
Ram : 128MB
HDD : 4GB
Bandwidth : Unlimited
Port : 1Gbps
DC : FDC
ماهیانه 15000 تومان
Ram : 256MB
HDD : 4GB
Bandwidth : Unlimited
Port : 1Gbps
DC : FDC
ماهیانه 20000 تومان
303,500Rial
سلام
امین جان امیدوارم این صحبتم رو رو حساب بدی نزاری (کاملا دوستانه میگم)
Red.Mer عزیز از FDC آفر دادن شما هم از Netdirekt
در حال حاضر من هر دو رو دارم ولی نیومدم آفر بدم
چون تا بحال روی هر دو Abuse داشتم برای تورنت
بطور مثال وقتی یک شرکت مهم در زمینه کپی رایت شکایت میکنه و اینا برات DMCA میفرستن و نه مشتری نه دیتاسنتر حق اینکه پشت گوش بندازه رو نداره
آخرین باری که روی نتدایرکت Abuse گرفتم مربوط به یکی از کاربر های میکروتیک بود که یوزرش Harry Potter دانلود کرده بود !
این دیتاسنتر ها با تورنت مشکلی ندارن ولی اگه شکایت بشه پیگیری میکنن که تجربه من نشون داده که خیلی سریع هم بعد دانلود شکایت میکنن
البته اینجا بخش فروش هست شرمنده ولی ما هم از Aria یاد گرفتیم :دی
منتظر پاسختان هستم
taghikhani
February 5th, 2011, 13:21
سلام
امین جان امیدوارم این صحبتم رو رو حساب بدی نزاری (کاملا دوستانه میگم)
Red.Mer عزیز از FDC آفر دادن شما هم از Netdirekt
در حال حاضر من هر دو رو دارم ولی نیومدم آفر بدم
چون تا بحال روی هر دو Abuse داشتم برای تورنت
بطور مثال وقتی یک شرکت مهم در زمینه کپی رایت شکایت میکنه و اینا برات DMCA میفرستن و نه مشتری نه دیتاسنتر حق اینکه پشت گوش بندازه رو نداره
آخرین باری که روی نتدایرکت Abuse گرفتم مربوط به یکی از کاربر های میکروتیک بود که یوزرش Harry Potter دانلود کرده بود !
این دیتاسنتر ها با تورنت مشکلی ندارن ولی اگه شکایت بشه پیگیری میکنن که تجربه من نشون داده که خیلی سریع هم بعد دانلود شکایت میکنن
البته اینجا بخش فروش هست شرمنده ولی ما هم از Aria یاد گرفتیم :دی
منتظر پاسختان هستم
ممنون از تذکرتون. ولی جالبه که من خیلی تورنت کار میکنم ولی تا بحال ریپورت نگرفتم.
info_dlsong
February 5th, 2011, 13:43
ممنون از تذکرتون. ولی جالبه که من خیلی تورنت کار میکنم ولی تا بحال ریپورت نگرفتم.
امین جان ما خودمون روی FDC روزانه 3 ترابایت تورنت دانلود داریم کسی هم نمیفهمه !
ولی میکروتیک ها به محض اینکه کاربر یک فایل معمولی رو دانلود میکنه abuse میاد
ساختار کارشون رو نمیدونم چجوری هست این شرکت ها (میگن اگر موقع دانلود آپلود نداشته باشی کسی متوجه نمیشه که این رو میکروتیکی که چندین آنلاین داره محال ممکن هست !)
r3z4
February 7th, 2011, 06:27
ممنون ار دوستانی که آفر دادن
روی ویندوز بله تا حدودی با بلاک کردن آدرس ها و IP ها میشه جلوشو گرفت اما جدیدا تو میکروتیک دیدم که پورتهای جدید یا یه سری پورتهای تو فایروال شناسایی نمیشن و شده معضل که حتی تشخیص نمیشه داد کی داره تورنت کار می کنه
از info_dlsong هم ممنونم
iranwebwork
February 7th, 2011, 09:51
بهتره جلوی این رو تو فایروال به صورت layae 7 بگیری که اگر پورت و IP عوض شد مشکلی نباشه ( ببخشید اگر پستم بی جا بود )
info_dlsong
February 7th, 2011, 12:31
دوست عزیز با این کار تمام صفحاتی که توشون واژه هایی که شما بلاک میکنی باز نمیشه
من تقریبا 90% کار هایی که این و اون گفتن و از جستجو بدست آوردم رو انجام دادم
یا اینقدر کاربر رو محدود میکرد که کلا کار کاربر مختل میشد
یا اصلا جواب نمیداد
در هر حال این راه حلم 100% جواب نمیده
موفق باشید
r3z4
February 10th, 2011, 04:51
بهتره جلوی این رو تو فایروال به صورت layae 7 بگیری که اگر پورت و IP عوض شد مشکلی نباشه ( ببخشید اگر پستم بی جا بود )