info_dlsong
February 4th, 2011, 02:13
سلام
دوستان من واقعا از دست این abuse ها کلافه شدم
99% هم مربوط به تورنت (کپی رایت) و اسپم هست
دارم دنبال یک جایی میگردم که خصوصیات زیر رو داشته باشه تا کاربرانی که این مشکلات رو دارن انتقال بدم اونجا
1- پینگ کم داخل ایران
2- فیس بوک یا هیچ سایت معروف دیگه آی پی هاش رو بلاک نکرده باشه
3- آپتایم 99.9%
4- سرویس های PP-TP و L2-TP روش خوب جواب بده
5- پورت یک گیگش مثل ورلد ستریم نباشه (حداقل 500مگابیت باشه)
6- هزینه ی آی پی و پهنای باند معقول باشه
7- برای آزاد بودن اسپم اصراری ندارم چون تقریبا میشه یک کاریش کرد ولی چیزی که برام مهم هست اینه که به فایل های کپی رایت دار که توسط پروتکل تورنت دانلود میشن گیر ندن (حتی در صورت دریافت شکایت)
ببینید من خودم با دیتاسنتر های زیادی کار کردم - فقط در صورتی پیشنهاد بدید که با اون دیتاسنتر کار کرده باشین یا اطلاعات کامل راجع بهش داشته باشین
از این کشور چشم بادمی ها هم نمیخوام :دی
کشور نگید لطفا راجع به کشور هایی که کپی رایت ندارن اطلاعات کامل دارم
لطفا فقط دیتاسنتر و URLــش رو ذکر کنید (ممنون - اینو گفتم که دوستان آفر ندن اشتباهی اینجا)
منتظر جواب دوستان هستم
دوستان من واقعا از دست این abuse ها کلافه شدم
99% هم مربوط به تورنت (کپی رایت) و اسپم هست
دارم دنبال یک جایی میگردم که خصوصیات زیر رو داشته باشه تا کاربرانی که این مشکلات رو دارن انتقال بدم اونجا
1- پینگ کم داخل ایران
2- فیس بوک یا هیچ سایت معروف دیگه آی پی هاش رو بلاک نکرده باشه
3- آپتایم 99.9%
4- سرویس های PP-TP و L2-TP روش خوب جواب بده
5- پورت یک گیگش مثل ورلد ستریم نباشه (حداقل 500مگابیت باشه)
6- هزینه ی آی پی و پهنای باند معقول باشه
7- برای آزاد بودن اسپم اصراری ندارم چون تقریبا میشه یک کاریش کرد ولی چیزی که برام مهم هست اینه که به فایل های کپی رایت دار که توسط پروتکل تورنت دانلود میشن گیر ندن (حتی در صورت دریافت شکایت)
ببینید من خودم با دیتاسنتر های زیادی کار کردم - فقط در صورتی پیشنهاد بدید که با اون دیتاسنتر کار کرده باشین یا اطلاعات کامل راجع بهش داشته باشین
از این کشور چشم بادمی ها هم نمیخوام :دی
کشور نگید لطفا راجع به کشور هایی که کپی رایت ندارن اطلاعات کامل دارم
لطفا فقط دیتاسنتر و URLــش رو ذکر کنید (ممنون - اینو گفتم که دوستان آفر ندن اشتباهی اینجا)
منتظر جواب دوستان هستم