ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام سئوکار حرفه ای

najva1
December 24th, 2018, 12:20
سلام یه سایت دارم در زمینه سمعک و خرید سمعک https://najvaclinic.com/ که میخوام کلماتش بیاد صفحه اول
.
سئوکار حرفه ای با حقوق و مزایای عالی استخدام به صورت تمام وقت از 10 تا 4الی5 عصر

لطفا اول سایت را آنالیزکرده و به همراه حقوق پیشنهادی به ایمیل زیر ارسال کنید.
najvaclinic@gmail.com
با تشکر

SIBHost
December 25th, 2018, 13:13
درود بر شما

به نظر من، استخدام تمام وقت سئو کار حرفه ای برای سایت مورد اشاره کار صحیحی نیست.
برای یک شخص سئو کار حرفه ای، استخدام هرگز صرفه اقتصادی نداره.
احتمالا سئو کارهای آماتور رو بتونید استخدام کنید یا متخصصین سئو حرفه ای نما!
دلایل و راه حل برای شما ایمیل شد.

با احترام

i.sharifi
December 25th, 2018, 15:23
درود بر شما

برای یک شخص سئو کار حرفه ای، استخدام هرگز صرفه اقتصادی نداره.

دلایل و راه حل برای شما ایمیل شد.

با احترام
سلام

ممکنه دلایلش رو در همین تاپیک اعلام کنید تا سایر کاربران هم ، منجمله خودم، از تجربیات شما بهره ببرن ؟

SIBHost
December 25th, 2018, 15:41
سلام

ممکنه دلایلش رو در همین تاپیک اعلام کنید تا سایر کاربران هم ، منجمله خودم، از تجربیات شما بهره ببرن ؟

درود

مهمترین دلیل رو عرض کردم.

یک متخصص حرفه ای سئو، یا خودش شرکت داره، یا درآمد خوبی از آزادکاری داره و نیازی به استخدام با حقوق کمتر از درآمد خودش نخواهد داشت.

همچنین، مبحث On Page سئو، فقط یکبار باید روی هر صفحه انجام بشه و فرض کنیم سایت مورد اشاره، 20-30 صفحه داره و هر صفحه یک روز زمان از متخصص سئو بگیره، 30 روز طول میکشه که کل سایت بهینه سازی بشه و عملا متخصص سئو دیگه کار خاصی به غیر از Off Page سئو نداره.

Off Page سئو هم اونقدر نیاز به صرف زمان نخواهد داشت و داشتن نیروی متخصص برای این کار یعنی صرف هزینه 2 برابر; یکی برای حقوق متخصص و دیگری برای هزینه های بالای Off Page سئو.

به نظر من اگر با یک شخص آزادکار یا یک شرکت که حتما نمونه کار موفق داشتند به صورت قراردادی کار کنید، هم نتیجه مطلوب تر خواهد بود و هم در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد.

====
فرض بگیریم با تمامی موارد ذکر شده بالا، همچنان نیاز به یک متخصص سئو کار داشته باشید: شما یک مدیر محتوا و پشتیبانی سایت استخدام کنید که بر مباحث سئو هم آشنا باشه. که البته در مثال فوق این مورد هم توجیح اقتصادی نداره و این عنوان شغلی برای سایت های بزرگ و یا فروشگاه های اینترنتی متوسط به بالا کاربردی خواهد بود.

موفق و پیروز باشید

i.sharifi
December 25th, 2018, 16:12
الان خیلی از سایت ها و فروشگاه های بزرگ تیمی متشکل از چند سئو کار دارن که همیشه هم فعال نیستن اما روی مسائلی مثل تولید محتوا، افزودن صفحات جدید و ... نظارت دارن .
حقوقی که به کارشناس سئو پرداخت میشه میتونه حقوق ثابت + حق الزحمه به ازای کاری که در یک بازه زمانی (معمولا یک ماهه) یا هر پروژه انجام میگیره، باشه .
ضمن اینکه کارشناس سئو میتونه در تایم خالی به سایر پروژه ها (خارج از قرارداد با یک شرکت) رسیدگی کنه و استخدام در یک شرکت مانعی برای کسب درآمد بیشتر از سایر پروژه ها نیست .
همچنین سایت و صفحاتی که دائما در حال تغییر و تکامل هستند (منظور از دائم روزانه نیست.بلکه در یک بازه زمانی کوتاه) On page سئو فقط یکبار انجام نمیشه .
یکی از مزیت های استخدام یک یا چند سئوکار حرفه ای اینه که شخص همیشه و در زمان لازم در دسترسه و برای انجام یک کار لازم نیست ساعت ها یا حتی چند روز معطل بشیم .
اینکه سایت های بزرگ و شناخته شده یک واحد یا دپارتمان رو فقط به بهینه سازی سایت اختصاص دادن و افرادی رو استخدام کردن، بی دلیل نیست .

SIBHost
December 25th, 2018, 16:19
بله. کاملا درسته و موافقم.

توضیحات من راجع به موضوع عمومی سئو و متخصص سئو نبود، بلکه راجع به این مورد بخصوص که در موردش سوال شده بود توضیح دادم.

همچنین به دو نکته توجه کنید:

1- توضیحاتم راجع به سئو کار حرفه ای بود
2- فرمودید سایت های بزرگ و شناخته شده، سایت مورد بحث بزرگ و شناخته شده نیست.

موفق و پیروز باشید

taghikhani
December 25th, 2018, 16:19
دوستان چرا وقت خودتون رو هدر میدید؟ ایشون خودش قصدش سئو بوده و فقط میخواسته بک لینک بذاره و بره. الکی تاپیکش رو نیارید بالا

najva1
December 29th, 2018, 11:34
دوست عزیز من قصدم واقعا استخدام یه نفر که به سئو مسلط باشه هست و اینکه من قبلا با شرکت هایی قرارداد بستم کلمات بالا اومدن ولی با قطع قرارداد کلا ناپدید شدن .هزینه های زیادی صرف این کار کردم الان قصدم استخدام یک نفر با حقوق در حد سه تومن هستش

SIBHost
December 29th, 2018, 11:55
دوست عزیز من قصدم واقعا استخدام یه نفر که به سئو مسلط باشه هست و اینکه من قبلا با شرکت هایی قرارداد بستم کلمات بالا اومدن ولی با قطع قرارداد کلا ناپدید شدن .هزینه های زیادی صرف این کار کردم الان قصدم استخدام یک نفر با حقوق در حد سه تومن هستش

پایین برگشتن کلمات به این دلیل هستش که اون شرکت ها فقط برای شما بک لینک می خریدن، شما علاوه بر بک لینک یکسری کارهای دیگه باید انجام بدید تا لینکهاتون بالا بمونه.
این شرکت (https://persianweb.co) مشاوره و نحوه انجام این کار رو به شما رایگان آموزش خواهد داد.

باهاشون در تماس باشید.

najva1
December 29th, 2018, 12:58
پایین برگشتن کلمات به این دلیل هستش که اون شرکت ها فقط برای شما بک لینک می خریدن، شما علاوه بر بک لینک یکسری کارهای دیگه باید انجام بدید تا لینکهاتون بالا بمونه.
این شرکت (https://persianweb.co) مشاوره و نحوه انجام این کار رو به شما رایگان آموزش خواهد داد.

باهاشون در تماس باشید.

ممنون از لطفتون

پرهام85
March 30th, 2022, 12:40
قیمت تولید محتوا (https://codoseo.net/Order_Content/content-production-price) را برات میفرستم اصل سئو محتواست حتما یه سری بهش بزن خدمات خیلی خوبی داره

alirah
April 4th, 2022, 14:53
آمادگی همکاری بصورت تمام وقت با حقوق ماهیانه 25 میلیون تومان

hadi73
April 8th, 2022, 15:12
سلام
دوستان این سئو کارهایی که معرفی کردید معتبر هستند

aliasbahi
April 23rd, 2022, 15:41
سلام یه سایت دارم در زمینه سمعک و خرید سمعک https://najvaclinic.com/ که میخوام کلماتش بیاد صفحه اول
.
سئوکار حرفه ای با حقوق و مزایای عالی استخدام به صورت تمام وقت از 10 تا 4الی5 عصر

najvaclinic@gmail.com
با تشکر

سئوکارهای حرفه ای فریلنسر هستند
یا باید با فریلنسر کار کنید یا یک شخصی که تازه شروع به کسب تجربه کرده
زمانی که من تجربه کار زیاد دارم و نمونه کارهای زیادی دارم حضوری جایی نمیرم مگر حداقل ماهی 25-30 میلیون حقوقم باشه
امیدوارم بتونید به نتیجه درستی برسید

sahelll
June 4th, 2022, 00:07
اول سعی کنید آن شخص تا جای ممکن بشما نزدیک باشه.دوم در بروزرسانی و خدمات سایتتان سعی کنید نمونه باشید و بک لینک ها هم با کیفیت هر چند کم باشند

sahelll
July 14th, 2022, 19:33
واقعا :))

ramin n
October 10th, 2022, 12:42
سلام کلمات مورد نظر که می خواهید صفحه اول یا لینک اول باشید بفرمایید

sahelll
October 20th, 2022, 17:14
لطفا شماره تماس قرار میدید متشکرم

aliasbahi
October 26th, 2022, 13:49
.

najvaclinic@gmail.com
با تشکر

در صورت تمایل خصوصی در ارتباط باشید تا پروپوزال ارسال بشه برای بررسی دقیق و ارائه قیمت
اما تنها بصورت دورکاری