توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سایت ارائه دهنده لایسنس اشتراکی cpanel
birhosting
December 19th, 2018, 01:21
سلام دوستان
میخواستم بدونم بهترین سایت ارائه دهنده لایسنس اشتراکی cpanel تو ایران چی هست؟ (از لحاظ قیمتی و پشتیبانی)
و اگر سایت خارجی قابل اعتمادی هست که ارائه میده و روش خریدش رو میدونید ممنون میشم اینجا اطلاع بدید
SirMoein
December 19th, 2018, 02:50
در حال حاضر هیچ لایسنس اشتراکی از سی پنل فروش نمیره و اونهایی هم که فروش لایسنس اشتراکی سی پنل زدن مطمئنا لایسنس نال شده هست و به اسم اورجینال فروش میره
لایسنس اصلی سی پنل فقط روی یک سرور هست اگر کسی لایسنس اشتراکی داره اعلام کنه جالبه برام بدونم چه طور لایسنس اشتراکی دارن ارائه میدن که خود سی پنل اینکارو نمیکنه!
OmizbanCo
December 19th, 2018, 07:49
configserver.pro
birhosting
December 19th, 2018, 21:12
در حال حاضر هیچ لایسنس اشتراکی از سی پنل فروش نمیره و اونهایی هم که فروش لایسنس اشتراکی سی پنل زدن مطمئنا لایسنس نال شده هست و به اسم اورجینال فروش میره
لایسنس اصلی سی پنل فقط روی یک سرور هست اگر کسی لایسنس اشتراکی داره اعلام کنه جالبه برام بدونم چه طور لایسنس اشتراکی دارن ارائه میدن که خود سی پنل اینکارو نمیکنه!
سایت تیک وب (https://tikweb.ir) رو من دیدم که لایسنس cpanel میده واسه vps با هزینه ی فعالسازی اولیه 50 هزار تومن و ماهانه 7 هزار تومن
البته خودش که نوشته لایسنس اشتراکی و روت
خب لایسنس نال شده که فکر نکنم باشه که احتمالا cpanel نال شده باشه که من هر چی گشتم نتونستم روش نال کردن cpanel رو پیدا کنم البته با اینکه امنیتش خیلی میاد پایین
- - - Updated - - -
configserver.pro
جناب این سایت خیلی وقته غیر فعاله و دامنش رو گذاشته برای فروش
OmizbanCo
December 19th, 2018, 22:02
سایت تیک وب (https://tikweb.ir) رو من دیدم که لایسنس cpanel میده واسه vps با هزینه ی فعالسازی اولیه 50 هزار تومن و ماهانه 7 هزار تومن
البته خودش که نوشته لایسنس اشتراکی و روت
خب لایسنس نال شده که فکر نکنم باشه که احتمالا cpanel نال شده باشه که من هر چی گشتم نتونستم روش نال کردن cpanel رو پیدا کنم البته با اینکه امنیتش خیلی میاد پایین
- - - Updated - - -
جناب این سایت خیلی وقته غیر فعاله و دامنش رو گذاشته برای فروش
با ای پی ایران وارد بشید همچنین میتونید از تخفیفش تا پایان این هفته استفاده کنید
radair
December 21st, 2018, 15:37
میزبان 24
Teranom
December 22nd, 2018, 11:42
لایسنس اشتراکی به اون معنای واقعی دیگه وجود نداره و اگر شما یک لایسنس رو بین چند سرور اشتراک بزارید سی پنل لایسنس رو قفل میکنه .
در حال حاضر با روش تریال + دور زدن --time به راحتی میشه سی پنل رو تا زمان دلخواه ! ازش استفاده کرد .
یعنی در زمان اکتیو کردن تریال زمان سال بعد ست شده باشه؟
NasimBamdad
January 6th, 2019, 10:22
یعنی در زمان اکتیو کردن تریال زمان سال بعد ست شده باشه؟
اگه امکانش هست این روش رو توضیح بدید ببینیم چیه طوریاست .