توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
درود به همه عزیزان
از امروز صبح بعضی از رنج ای پی های سرورهای اختصاصی خارج از کشور ما بصورت تکی روی اینترنت ایران از کار افتاده است و نه پینگ درستی میده و نه میشه ریموت شد و نه ssh متصل میشه و کلا بدون قندشکن نمیشه به سرور دسترسی پیدا کرد.
مشکل دیده شده روی 11 سرور اختصاصی مختلف از المان و امریکا و فرانسه وجود دارد ، سایر همکاران هم این مشکل رو دارید؟
negarnovin
December 17th, 2018, 13:39
بله قربان ما هم این مشکل را داریم یک سری آی پی های ایران خارج و ... دیتاسنترهای مختلف را زیرساخت مسدود کرده
شاید دارن تغییراتی میدن چندوقت پیشم اینجوری شد یکی دو روزه حل شده تجربه این رو نشون داده قبلا
ماهم و چندتا همکاران که پرسیدیم همین مشکل را پیدا کردند از دیروز شروع شده است!
OnlineServer
December 17th, 2018, 13:49
پروکسی ران نبوده روشون احیانا ؟
ایپی ما هم زدن ولی روش پروکسی بوده
da6276
December 17th, 2018, 13:52
پروکسی ران نبوده روشون احیانا ؟
ایپی ما هم زدن ولی روش پروکسی بوده
خیر بعضی از سرورهای مجازی ویندوز هست و هیچ پروکسی روی اونها فعال نبوده است.
tikweb.ir
December 17th, 2018, 14:16
برای ما هم این قضیه از دو روز پیش اتفاق افتاده و کلی مشتری دارن تیکت میدند !!
البته اکثر ایپی ها اون هایی بودند که پروکسی روشون بوده
مینا-صیفی
December 17th, 2018, 15:35
درود برای بنده هم از صبح امروز سرور مجازیم پینگ نمیده چند ماه پیش هم این اتفاق افتاد سپس خودش رفع شد الان خیلی طول کشیده هیجا دسترسی نداریم
مشکل بنظرتون به کدام وزارت ایران مربوط میشه ؟
da6276
December 17th, 2018, 15:37
درود برای بنده هم که سرور مجازی از فرانسه دارم از صبح امروز پینگ نمیده کلا تایم اوت خالص شد تا الان به isp مربوطه ایمیل زدم گفتم نمیدونم حتی با نت دیکه هم تست کردم کسانه دیگه هم تست کردن پینگ نداریم اما در خارج پینگ داره سرور
مشکل بنظرتون به کدام وزارت ایران مربوط میشه ؟ چون این مشمل از isp نیست
ایا شبکه زیرساخت یا وزارت ارتباطات یا کی مسئول رفع این مشکل هست ؟ چندین ماه پیشم اینطور شده بود خودش حل شد الان خیلی طول کشیده دسترسی به هیچی ندارم
با پیگیری های بنده متوجه شدم اختلالات از سمت زیرساخت هست و بزودی حل میشه.
Mehran18
December 17th, 2018, 15:54
درود تایید میشه
از امروز آی پی های ما یکسری قطع شده!
انشالله برطرف بشه
Saati
December 17th, 2018, 15:56
درود برای بنده هم از صبح امروز سرور مجازیم پینگ نمیده چند ماه پیش هم این اتفاق افتاد سپس خودش رفع شد الان خیلی طول کشیده هیجا دسترسی نداریم
مشکل بنظرتون به کدام وزارت ایران مربوط میشه ؟
وزارت ورزش و جوانان(:|
SainaServer
December 17th, 2018, 16:00
تایید میشود صبح حدود 10 آیپی ما ***** شده است.
متاسفانه روی اکثر اینها پروکسی و mt بوده است.
مشخص نیست مشکل کی حل میشه؟ به کی باید بگیم ؟ کجا باید بریم !!!!!!!!
Peugeot
December 17th, 2018, 16:23
درود. سرویسهای مختلفی از ما نیز مسدود گردیده و فقط با قندشکن قابل دسترسی میباشد.
SainaServer
December 17th, 2018, 17:14
جالبی داستان اینجاست بر روی نت ایرانسل بعضی از آیپی ها قابل دسترس میباشد ولی در زیر ساخت و پارس آنلاین مسدود میباشد.
مینا-صیفی
December 17th, 2018, 17:21
جالبی داستان اینجاست بر روی نت ایرانسل بعضی از آیپی ها قابل دسترس میباشد ولی در زیر ساخت و پارس آنلاین مسدود میباشد.
دقیقا برخی ها که دادم پینگ کردن سرورم را بعضی ها انگشت شمار پینگ دارند اما خیلی ها مشکل دارند در دسترس نیست من که اسیاتک هستم همچنان قطع هست با شبکه زیرساخت تماس گرفتم اما ... ایمیل هم زدم به شبکه زیرساخت
شما ها هم میشه تماس بگیرید این مشکل را بگید ببینید جواب شما را درست میدن یا میگن به ما مرتبط نیست به isp خود بگید ....
https://www.tic.ir/fa/contact
SainaServer
December 17th, 2018, 17:40
مشکل تماس با isp این است که باید توضیح بدی ip چی هست اصلا :|
berbidvps
December 17th, 2018, 18:22
متاسفانه تعداد زیادی از ip های ما بدون دلیل ***** شده است
اینجا ایران است که باید ساخت و سوخت!بعدم انتظار پیشرفت داریم!
مینا-صیفی
December 17th, 2018, 18:32
متاسفانه تعداد زیادی از ip های ما بدون دلیل ***** شده است
اینجا ایران است که باید ساخت و سوخت!بعدم انتظار پیشرفت داریم!
بنظرم مسدود کردن رنج ایپی های برخی کشور ها خارجه را
حالا تحت حمله ازون کشور هستند یا نه از قصد این کارو کردن یا نه مشکلات فنی دارند یا نه نمیدونیم ولی من با شبکه وزارت ارتباطات تماس گرفتم گفتن ما شما را نمیبینیم فقط isp ها که سرویس میدیم میبینیم جواب این مشکل را ندادن اما یکسری ها سرور کاران میگن مشکل از زیرساخت هست ولی بهشون ایمیل زدیم جواب درستی ندادن نمیدونیم مشکل از شبکه زیرساخت هست یا وزارت ارتباطات اطلاعات یا تنظیم مقررات رادیو ای کشور به کدام مربوط میشه این مشکل را میدونند و این کارو کردن اگر بدونیم به ان سازمان مربوطه میگیم به isp هم گفتیم اصلا در جریان نیستند نمیدونند ...
از صبح ما را بیکار کردن با اینکار هیچ کاری نمیتونیم کنیم همچنین شما ها که کارتان سرور هست خیلی مشتریاتون فکر میکنند مشکل سرور شما ها هست تا حالیشون کنید و متوجه بشوند دردسر های خاص خود را داره انشالاه هر جه زود برطرف بشه این مشکل حالا بنده که 1 سرور مجازی دارم وای به حال همه سرور هاستینگ کاران اونا چی میکشند
beh.89
December 17th, 2018, 18:38
مشکل تماس با isp این است که باید توضیح بدی ip چی هست اصلا :|
این مشکل به isp ربطی ندارد
دلیل این مشکل را باید از زیر ساخت جویا یشید
در کل بعد از این وزیر جدید تو این یکسال و خورده وضعیت اینترنت خیلی بد شده
سرعتهای adsl که کلا نابود شده اینترنت گرونتر *****ینگ شدید
کلا اینترنت رو قطع کنید خیال همه را راحت کنید البته به شرطی که تقصیر آمریکا نندازید
SainaServer
December 17th, 2018, 18:51
این مشکل به isp ربطی ندارد
دلیل این مشکل را باید از زیر ساخت جویا یشید
در کل بعد از این وزیر جدید تو این یکسال و خورده وضعیت اینترنت خیلی بد شده
سرعتهای adsl که کلا نابود شده اینترنت گرونتر *****ینگ شدید
کلا اینترنت رو قطع کنید خیال همه را راحت کنید البته به شرطی که تقصیر آمریکا نندازید
بله در جریان هستم که ارتباطی به isp نداره همکارمون گفتن پاس دادن به isp عرض کردم isp اصلا نمیدونه ip چی هست
مینا-صیفی
December 17th, 2018, 18:55
درسته به isp ربط نداره اما گفتم شما ها سرور هاستینگ کاران تماس تلفنی بگیرید ببینید چه جوابی میدن میدونند مشکل دارند جریان چی هست من ایمیل زدم و تماسم گرفتم https://www.tic.ir/fa/contact
تعداد زیاد بشه تماس از این مشکل بهتره
berbidvps
December 17th, 2018, 19:06
طی تماسی که بنده با رفع *****ینگ داشتم فرمودن باید مشکل را به این ادرس ایمیل که میدم خدمتتون ارسال کنید تا پیگیری کنند
help@tic.ir
برای زیر ساخت است
مینا-صیفی
December 17th, 2018, 19:24
طی تماسی که بنده با رفع *****ینگ داشتم فرمودن باید مشکل را به این ادرس ایمیل که میدم خدمتتون ارسال کنید تا پیگیری کنند
help@tic.ir
برای زیر ساخت است
بنده اایمیل کردم شما ها و همگی دوستان این مشکلات را دارند ایمیل کنند به همین ادرسی که دوستمون زدن
Alt+F4
December 17th, 2018, 21:22
سلام
امروز ای پی سرور من در آمریکا هم بلاک شد
هم mtp روش بود و هم 443
ولی شخصی یا به عبارتی خانوادگی بود.
باید از پورت های متفاوتی استفاده کنیم تا دیگه به این مشکل بر نخوریم
سال پیش این مشکل برای سرور دیگرم پیش اومد و هیچ وقت آی پیش از بلاکی در نیومد:39:
خدا رو شکر قرار داد یک ساله داشتم کمتر از 6 روز باقی مونده ازش:69:
SainaServer
December 17th, 2018, 21:51
درود;
چندتا از آیپی های ما که بلاک شده بود همین الان با اختلال شدید و تایم اوت فراوان فعلا باز شده است.
جالبه پینگ میگیرم 2 تا پاکت اول اوکیه بعدش تایم اوت میشه
مینا-صیفی
December 17th, 2018, 21:53
درود;
چندتا از آیپی های ما که بلاک شده بود همین الان با اختلال شدید و پاکت لاست فراوان فعلا باز شده است.
جالبه پینگ میگیرم 2 تا پاکت اول اوکیه بعدش تایم اوت میشه
بنظرتون چرا از سمت شبکه زیرساخت کشور این کار را میکنند دلیلش چیه چه سودی داره ؟ یعنی تحت حملات از سوی این رنج ایپی ها یا کشور ها هستند بلاک میکنند ؟
( فرانسه ovh من همچنان قطع هست از صبح تا الان چشام رو مانیتوره پینگ دارم نگاه میکنم خسته شدم )
SainaServer
December 17th, 2018, 22:00
بنظرتون چرا از سمت شبکه زیرساخت کشور این کار را میکنند دلیلش چیه چه سودی داره ؟ یعنی تحت حملات از سوی این رنج ایپی ها یا کشور ها هستند بلاک میکنند ؟
( فرانسه ovh من همچنان قطع هست از صبح تا الان چشام رو مانیتوره پینگ دارم نگاه میکنم خسته شدم )
والا اگه متوجه شدید به ما هم بگید.
یادمه اوایل mtproto اومده بود یه سرور برای استفاده شخصی کانفیگ کردم و تنها و تنها خودم استفاده میکردم که متوجه شدم رنج آیپی /27 از ما بلاک کردن بعد ها با کلی نامه و پرسیدن دلیل بعد از 1 هفته باز کردن
بماند که روی این آیپی ها چندتا سایت بود و چقدر ضرر برای ما داشت.
mehdi741
December 17th, 2018, 23:34
ای پی سرور مجازی المان من هم بلاک شده فقط با قند شکن پینگ میده این دیگه چه مسخره بازی
saeed_g21
December 18th, 2018, 00:29
سلام
کسی خبری داره کی درست میشه ؟
ourweb
December 18th, 2018, 03:16
حالا من موندم ip vmwaer من رو چرا بستن ۸ تا رنج از امریکا رو بستن اما از اروپا من بسته نشده عجیب ولی امریکا به شدت مشکل تایم اوت داره ۲ تا پکت و بعد تایم اوت کل کانشن ها رو محدود کردن
da6276
December 18th, 2018, 03:22
دوستان این مساله اصلا ربطی به پروکسی نداره ، یکی از سرورهای شخصی خودم که برای پرداخت های ارزی ازش استفاده میکنم در ساده ترین شکل ممکن قرار داره و هیچی روش نداره اونم همین مشکل براش پیش اومده ، کلا مشخص نیست بر چه اساس دسترسی ای پی ها مسدود شده..
ourweb
December 18th, 2018, 03:26
دوستان این مساله اصلا ربطی به پروکسی نداره ، یکی از سرورهای شخصی خودم که برای پرداخت های ارزی ازش استفاده میکنم در ساده ترین شکل ممکن قرار داره و هیچی روش نداره اونم همین مشکل براش پیش اومده ، کلا مشخص نیست بر چه اساس دسترسی ای پی ها مسدود شده..
جالبه سرور شخصی من برای تلگرامم از فنلاند مسدود نشده ولی امریکا کامل محدودیت ایجاد شده
mehdi741
December 18th, 2018, 09:06
اینها میخوان تمامی رنج ای پی های خارجی رو به ایران مسدود کنند وسلام نامه تمام ... طبق اماری که گرفتم از دوستانی که سرور اختصاصی داشتند از المان و امریکا کلا رنج ای پی هاشون به ایران پینگ نمیده ... در حال بررسی دقیق هستند که چه رنج ای پی های خارجی به ای پی های ایران کانکت هستند برن تو لیست بلاک لیست ...
mehdi741
December 18th, 2018, 10:40
اينها ميخوان تمامي رنج اي پي هاي خارجي رو به ايران مسدود کنند وسلام نامه تمام ... طبق اماري که گرفتم از دوستاني که سرور اختصاصي داشتند از المان و امريکا کلا رنج اي پي هاشون به ايران پينگ نميده ... در حال بررسي دقيق هستند که چه رنج اي پي هاي خارجي به اي پي هاي ايران کانکت هستند برن تو ليست بلاک ليست ...
mehdie19
December 18th, 2018, 11:11
سلام
برای رسیدگی توی اینستاگرام زیر پست اهای جهرمی پیام بزارید ایشون معمولا مشکلاتو اونجا پیگیری میکنن.
Alt+F4
December 18th, 2018, 12:09
سلام
سرویس هایی که شما کاربران باهاش سرو کار دارید وعمولا برای اتصال از 2 پورت استفاده می کنید
ssh , ریموت دسکتاپ ،22 ، 3389
مخابرات کاملا روی اینترنت ما نظارت داره،
به راحتی وب مستر ها رو شناسایی میکنه و ای پی هاتون رو بلاک میکنه،
چرا؟
هر چند که من فکر میکنم تلگرام مال خود ایران است،اما
شمایی که سرویس دارید احتمال زیاد داره برای استافده از mpt و 443 این سرویس ها را خریداری کرده اید،
و چون این سرویس ها میتونن ابزار جاسوسی باشند،مخابرات دسترسی شما را محدود میکنه،
یا میتونه اینطور باشه که شما اگر این سرویس ها را راه نندازید مردوم میرن از تلگرام طلایی و امثال که مال مخابراتند استفاده میکنند و اطلاعاتشون کامل به دست مخابرات می افته.
این که شما برای این سرویس ها استفاده نمی کردید و کاسبی تون خراب شده و ... به مخابرات مربوط نیست
کلا تو این کشور کی جوابگوی مردم است؟
آب نیست،حقوق کارگرها نیست،مواد غذایی سالم نیست،
اونوقت شما دنبال اینترنتید؟(:|
همانطور که عرض کردم سرور قبلی من سال پیش این بلا سرش اومد کلی پیگیری کردم باز نشد که نشد
موفق باشید
JavanSoft
December 18th, 2018, 13:07
سلام
بلاك شدن IP ها براي همه سرورها اتفاق نيافتاده . دو سرور ديگر من در US كار ميكند (البته MTP ندارد )
يك مورد ديگر هم كه بايد چك كرد اينست كه شايد اصلا فيلترينگ IP اتفاق نيافتاده ، بلكه Ban شدن از سمت سرورهاي بيرون است
سرور های us ما هم براشون مشکلی پیش نیامده اما هرتزنر یک سرویس داشتیم که مشکل خورده
مینا-صیفی
December 18th, 2018, 14:45
فرانسه همچنان قطع هست یکسری از رنج ایپی ها
afranetserverir
December 18th, 2018, 14:51
درود به همه عزیزان
از امروز صبح بعضی از رنج ای پی های سرورهای اختصاصی خارج از کشور ما بصورت تکی روی اینترنت ایران از کار افتاده است و نه پینگ درستی میده و نه میشه ریموت شد و نه ssh متصل میشه و کلا بدون قندشکن نمیشه به سرور دسترسی پیدا کرد.
مشکل دیده شده روی 11 سرور اختصاصی مختلف از المان و امریکا و فرانسه وجود دارد ، سایر همکاران هم این مشکل رو دارید؟
سلام
بله دیروز تاحالا 3 4 تا آیپی های ovh قطع شدن که مصرفشونم وی پی ان بوده.
saeed_g21
December 18th, 2018, 15:10
راه حلی نیست؟
کسی خبر موثقی نداره ؟
مینا-صیفی
December 18th, 2018, 15:15
راه حلی نیست؟
کسی خبر موثقی نداره ؟
بنظرم تنها فکری که به ذهنم میرسه اگر سرور هاستینگ کار هستید ایپی سرور برای مشتری تغییر بدید روی همان سرور
اگر مشتری هستید از انجایی که خریدید بگید فقط ایپی شما را تغییر بدن به ایپی که پینگ میده مسدود نیست . تنها راه فکر میکنم همینه تا باز بشوند اون ایپی های کشور هایی که مسدود هستند نمیشه صبر کرد تا چند روز هفته ضرر میکنید معلوم نیست کی باز بشه خیلی از رنج ایپی ها مسدودن خیلی ها هم نیستند به انهایی که نیستند تغییر بدن یا بدید
- - - Updated - - -
سلام
بله دیروز تاحالا 3 4 تا آیپی های ovh قطع شدن که مصرفشونم وی پی ان بوده.
درود بر شما برای همه مسدود شده ربطی به وی پی ... نداره خیلی از همکاران شما اصلا رو سرور هیچیز نداشتند و این سرویسی که گفتید هم نداشتند اما مسدود شده ایپی هاشون اونم چندین کشور ها و کلی رنج ایپی همه که ازون سرویس استفاده نمیکنند ایمیل و زنگ زدند یکسری بچه های به شبکه زیرساخت کشور اما ...
mehdi741
December 18th, 2018, 15:35
دوستان اعلام وضعیت کنید لطفا رنج ای پی های فرانسه با رنج 5 هم مسدود شده و به هیچ عنوان هم باز نمیشه ...دوستانی که سرور مجازی میفروشند حتما دقت کنند مشتری هاشون روی سرور هاشون قند شکن یا پروکسی نصب نکنند وگرنه کل رنج ای پی رو میبندن و مجبورید یه سرور اختصاصی دیگه با یک رنج ای پی دیگه خرید کنید مانتورینگتون رو قوی تر کنید
saeed_g21
December 18th, 2018, 16:34
بنظرم تنها فکری که به ذهنم میرسه اگر سرور هاستینگ کار هستید ایپی سرور برای مشتری تغییر بدید روی همان سرور
اگر مشتری هستید از انجایی که خریدید بگید فقط ایپی شما را تغییر بدن به ایپی که پینگ میده مسدود نیست . تنها راه فکر میکنم همینه تا باز بشوند اون ایپی های کشور هایی که مسدود هستند نمیشه صبر کرد تا چند روز هفته ضرر میکنید معلوم نیست کی باز بشه خیلی از رنج ایپی ها مسدودن خیلی ها هم نیستند به انهایی که نیستند تغییر بدن یا بدید
ممنونم بابت راهنمایی تان
بله مشتری هستم و این سرور رو بخاطر نرم افزارهام (برنامه نویس هستم) که وصل میشن به sql server استفاده میکنم
چندتا نکته
1) ریموت وصل نمیشه (پورت غیر پیش فرض)
2) پینگ جز 2تای اولی ندارد
3) سیستم خودم به sql server سرور وصل نمیشه (پورت پیش فرض)
4) وب سرویس فعال و کار میکنه! (پورت غیر از 80)
حالا اگه ای پی بلاک شده چرا پس وب سرویس با همان آی پی کار میکنه ؟
چرا پینگ نمیده ؟
چطور بلاکی هست که قسمتی کار میکنه قسمتی نه !؟
فرض اینکه ***** شده هم که رد میشه اگه ***** بودش باید صفحه مربوطه بالا میامد
واقعا جریان چیه ؟
-- UPDATE --
پورت ریموت رو هم عوض کردم وصل نشد باز
در ضمن با VMware vSphere Client میتونم وارد سرور بشم
da6276
December 18th, 2018, 16:42
راه حل شما هیچ کاربردی ندارد ، سیستم بصورت هوشمند داره پکت ها رو شناسایی میکنه و صد بارهم ای پی تغییر بدید همه رو میبنده ، باید صبر کنید تا مشکل از سوی زیر ساخت حل بشود و ای پی های بیشتری رو از کار نندازید.
beh.89
December 18th, 2018, 17:15
راه حل شما هیچ کاربردی ندارد ، سیستم بصورت هوشمند داره پکت ها رو شناسایی میکنه و صد بارهم ای پی تغییر بدید همه رو میبنده ، باید صبر کنید تا مشکل از سوی زیر ساخت حل بشود و ای پی های بیشتری رو از کار نندازید.
نه عزیز اینطوری که شما میگید اصلا هم هوشمند نیست
اگر پکت ها قابل شناسایی بود که آ ی پی سرور را نمیبستند
این بلاک شدن دقیقا مثل بستن mtp بصورت فله ای هست
الان اومدن آی پی های پرترافیک از یه سری پورتها را زیر مانیتورینگ بردن و فله ای آی پی بلاک میکنند حالا اون سرویس میخواد سایت باشه هاست باشه یا هر چی...
در کل میشه گفت بستن mtp و یه سری از از *****شکن ها براشون غیر ممکن هست و اجبار رو به این کار آوردن و ترو خشک باهم میسوزند
mehdie19
December 18th, 2018, 17:37
من الان dns هام رفع **** شده
اما سایتم که روی vps بود هنوز ***** است و نمیاد بالا
خیلی عجیبه
Alt+F4
December 18th, 2018, 18:48
یک راه پیدا شد،
تریس بگیریم از داخل و بیرون
سروری که این کار رو انجام میده شناسایی کنیم
ای پیش رو بدید من یک خوش افزار براشون بنویسم
:)
با داشتن چنین مهندس هایی انتظار چنین حرکت هایی هم باید بود . متاسفانه 4 آی پی ما هم فیل تر شد
nevergotme
December 18th, 2018, 21:05
حتی مدیافایر هم این وسط بلاک شده !
SV24.CO
December 18th, 2018, 21:16
متاسفانه کشور داره با سرعت فزاینده ای نابود میشه با این کارهایی که انجام میشه.
da6276
December 18th, 2018, 21:22
نه عزیز اینطوری که شما میگید اصلا هم هوشمند نیست
اگر پکت ها قابل شناسایی بود که آ ی پی سرور را نمیبستند
این بلاک شدن دقیقا مثل بستن mtp بصورت فله ای هست
الان اومدن آی پی های پرترافیک از یه سری پورتها را زیر مانیتورینگ بردن و فله ای آی پی بلاک میکنند حالا اون سرویس میخواد سایت باشه هاست باشه یا هر چی...
در کل میشه گفت بستن mtp و یه سری از از *****شکن ها براشون غیر ممکن هست و اجبار رو به این کار آوردن و ترو خشک باهم میسوزند
درسته اینترنت کشور بی صاحبه ولی دیگه اینطوریام که شما میگید نیست ، مشکل بوجود اومده بیشتر شبیه اختلال هست و بنظر میاد زیاد دوامی نداشته باشه ، اگه اینطوری بخواد پیش بره که دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد در این کشور...
m2020k2012
December 18th, 2018, 21:38
سلام بنده سرور شخصی MTproto دارم از دیروز نزدیک 11 صبح یهو خراب شد بعد با قند شکن تست کردم وصل میشد
فکر کردم ف.یلتر شده درخواست دادم ای پی عوض کردن مشکل حل شد تا امروز ساعت 7 بعد از ظهر یهو خراب شد
الان وارد روت سرور نمیتونم بشم از ای پی سرور پینگ هم میده
الان خواستم سرور را عوض کردم که یک نفر این تاپیک بهم معرفی کرد بهم
پس منتظر باشم ببینم چی میشه/:)
djdj99
December 18th, 2018, 22:21
درود
برای بنده از دیروز یکی از آی پی های روی سرورم و چند تا رنج ای پی بر روی کلاد هتزنر ف ی ل ت ر شدند بر روی یکیش پراکسی شخصی بوده فقط.
67ali67
December 18th, 2018, 22:39
بله قربان ما هم این مشکل را داریم یک سری آی پی های ایران خارج و ... دیتاسنترهای مختلف را زیرساخت مسدود کرده
شاید دارن تغییراتی میدن چندوقت پیشم اینجوری شد یکی دو روزه حل شده تجربه این رو نشون داده قبلا
ماهم و چندتا همکاران که پرسیدیم همین مشکل را پیدا کردند از دیروز شروع شده است!
این مورد بارها و بارها تکرار شده و در حال حاضر هم هر کسی دسترسی نداره میتونه از ارائه دهنده یه سرویس اینترنت دیگه استفاده کنه
تا این مورد حل بشه...
Alt+F4
December 18th, 2018, 23:58
این مورد بارها و بارها تکرار شده و در حال حاضر هم هر کسی دسترسی نداره میتونه از ارائه دهنده یه سرویس اینترنت دیگه استفاده کنه
تا این مورد حل بشه...
منتظر باشید تا از بلاک در بیان
البته با ظهور آقا
دلتون خوشه
Alt+F4
December 19th, 2018, 01:02
خبر نسبتا خوش
از خارج به ایران مشکل ارتباط نداریم،
یعنی با همون سرورها میتونیم به ایران متصل بشم،
mehdie19
December 19th, 2018, 01:20
مشکل از پروکسی تلگرامه
قبلا اگه شما روی پورت هایی مثل 443 ران میکردید دو سه ساعته **** میشدید و بقیه پورت ها نمیشد اما الان الگوریتمشونو هوشمند تر کردند و پورت های دیگه رو هم چک میکنن.
من که یه سرور جدید گرفتم و بدون پروکسی تلگرام کانفیگ کردم.
SirMoein
December 19th, 2018, 02:29
روی سرور ها پروکسی نبوده احیانا ؟
چون گفته میشه روی سرورهایی که پروکسی باشه ***** اعمال میشه
da6276
December 19th, 2018, 02:51
روی سرور ها پروکسی نبوده احیانا ؟
چون گفته میشه روی سرورهایی که پروکسی باشه ***** اعمال میشه
چه کسی این حرف رو بهتون زده؟
SirMoein
December 19th, 2018, 02:57
چه کسی این حرف رو بهتون زده؟
مدتی پیش وقتی داخل ایران بودیم برای یکی از سرور های خودمون همین مشکل پیش اومد بعد از پیگیری از دیتاسنتر افرانت گفته شد به خاطر اجرای پروکسی روی سرور ای پی کاملا مسدود شده و ارائه سرویس به ما امکان پذیر نیست!!!!!
یک جایی توی پیام های خودتون گفتین
"
مشکل بوجود اومده بیشتر شبیه اختلال هست و بنظر میاد زیاد دوامی نداشته باشه ، اگه اینطوری بخواد پیش بره که دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد در این کشور..."
یک سوال
یک اختلال مگه چه قدر میتونه برای یک تیم انفورماتیک بزرگ مثل تیم دیتاسنتر زیرساخت طولانی باشه که الان دو سه روزی هست برای دوستان و همکاران این اختلال به وجود اومده؟
- - - Updated - - -
بیشتر به نظر میاد شبیه یک نوع *****ینگ جدید برای جلوگیری از MTProto ها و شناسایی سرورهای پروکسی باشه تا یک قطعی و اختلال
اگر اختلال بود حداقل باید برای کل سرورها پیش میومد نه فقط برای همکارانی که سرورهای MTProto راه اندازی میکنن
da6276
December 19th, 2018, 03:00
مدتی پیش وقتی داخل ایران بودیم برای یکی از سرور های خودمون همین مشکل پیش اومد بعد از پیگیری از دیتاسنتر افرانت گفته شد به خاطر اجرای پروکسی روی سرور ای پی کاملا مسدود شده و ارائه سرویس به ما امکان پذیر نیست!!!!!
یک جایی توی پیام های خودتون گفتین
"
مشکل بوجود اومده بیشتر شبیه اختلال هست و بنظر میاد زیاد دوامی نداشته باشه ، اگه اینطوری بخواد پیش بره که دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد در این کشور..."
یک سوال
یک اختلال مگه چه قدر میتونه برای یک تیم انفورماتیک بزرگ مثل تیم دیتاسنتر زیرساخت طولانی باشه که الان دو سه روزی هست برای دوستان و همکاران این اختلال به وجود اومده؟
- - - Updated - - -
بیشتر به نظر میاد شبیه یک نوع *****ینگ جدید برای جلوگیری از MTProto ها و شناسایی سرورهای پروکسی باشه تا یک قطعی و اختلال
اگر اختلال بود حداقل باید برای کل سرورها پیش میومد نه فقط برای همکارانی که سرورهای MTProto راه اندازی میکنن
این حرف رو براساس این زدم که روی بعضی سرورها هیچ نوع پروکسی فعال نبوده است و ای پی اونها هم درگیر این مساله شده است (سرور ویندوزی که برای ریموت استفاده میشده است) ، بنظر شما چیزی جز اختلال میتونه باعث این امر باشه؟
SirMoein
December 19th, 2018, 03:05
این حرف رو براساس این زدم که روی بعضی سرورها هیچ نوع پروکسی فعال نبوده است و ای پی اونها هم درگیر این مساله شده است (سرور ویندوزی که برای ریموت استفاده میشده است) ، بنظر شما چیزی جز اختلال میتونه باعث این امر باشه؟
حرف شما درست بزرگوار
ولی باز هم اگر ادم با منطق فکر کنه کاملا مشخصه که این قضیه داره برای یک *****ینگ دیگه روی تلگرام اماده سازی میشه چون نه فقط یک دیتاسنتر بلکه روی اکثریت دیتاسنتر ها از سمت همکارا همین مشکل رو داشتیم
بحث نمیتونه به ای پی مربوط بشه چون نهایت *****ینگ روی ای پی باید با یک ***** شکن حل بشه
da6276
December 19th, 2018, 03:07
حرف شما درست بزرگوار
ولی باز هم اگر ادم با منطق فکر کنه کاملا مشخصه که این قضیه داره برای یک *****ینگ دیگه روی تلگرام اماده سازی میشه چون نه فقط یک دیتاسنتر بلکه روی اکثریت دیتاسنتر ها از سمت همکارا همین مشکل رو داشتیم
بحث نمیتونه به ای پی مربوط بشه چون نهایت *****ینگ روی ای پی باید با یک ***** شکن حل بشه
مشکل اینجاست که روی یک سرور یک ای پی پسته شده است که پروکسی نداشته است و سروری که پروکسی داشته هنوز باز است بدون هیچ مشکلی ...
SirMoein
December 19th, 2018, 03:13
مشکل اینجاست که روی یک سرور یک ای پی پسته شده است که پروکسی نداشته است و سروری که پروکسی داشته هنوز باز است بدون هیچ مشکلی ...
هر دو سرور از یک دیتاسنتر بودن؟
احیانا شاید هنوز کار روی دیتاسنتر دوم شروع نشده و بعد از رفع مشکل اختلال اتفاقی دیتاسنتر زیرساخت خیلی اتفاقی دیتاسنتر دوم دجار اختلال ناگهانی میشه
da6276
December 19th, 2018, 03:14
هر دو سرور از یک دیتاسنتر بودن؟
احیانا شاید هنوز کار روی دیتاسنتر دوم شروع نشده و بعد از رفع مشکل اختلال اتفاقی دیتاسنتر زیرساخت خیلی اتفاقی دیتاسنتر دوم دجار اختلال ناگهانی میشه
روی یک سرور اختصاصی ..
SirMoein
December 19th, 2018, 03:23
روی یک سرور اختصاصی ..
ای پی ها همه در یک رنج بودن یا متفاوت؟
به نظر میاد اگر حرف شما درست باشه باید ای پی ها در رنج متفاوتی ولی روی یک سرور بوده باشن
مینا-صیفی
December 19th, 2018, 08:58
دوباره بعد 1 روز ایپی جدیده ما مسدود شد عجبا این چ مشکلیه برایمان درست کردن x-(
code_2219
December 19th, 2018, 09:23
متسفانه مشکل اینجاست که روی بعضی از اینترنتها آی پی باز هست روی بعضیها مسدود، مشخص نیست واقعا مشکل از کجاست، از کجا میتونیم پیگیری کنیم واقعا !
RoobinaServer
December 19th, 2018, 09:23
سلام
نمونه درخواست زیر را ببینید : (آیپی زیاد از رنج های مختلف)
بر روی سرورهایتان رنج آیپی /24 طبیعتا ندارید ممکن است در همان رنجی که شما سرویس دارید یک مشترک دیگری بر روی سرور اختصاصی خودش که از همان رنج شما آیپی دارد چنین سرویسی اجرا کرده باشد.
بنابراین کل /24 را مسدود میکنند. (البته نه با یک آیپی - علت بعدی این که رنج دیگر شما پروک---سی ران هست و هنوز کار میکند همین مورد است - وقتی میبینند در یک رنج /24 تعداد پروکسی زیاد است مثلا 30 تا پروکسی بنابراین کل رنج را دیگر مسدود میکنند)
در اصل یک فروشنده تابستانی با فروش سرور 30 تومانی میتواند یک /24 را از کار بندازد.
رنجی که در آن چنین مواردی برای دور زدن ***** اجرا شده باشد از نظر آنها رنج غیر حساس و دارای اهمیت 0% شناسایی میشود که نیازی به آپ تایم و ... ندارد برای همین کلا مسدود میشود.
mehdi741
December 19th, 2018, 09:24
یه ضرب المثل داریم که میگه بزک نمیر بهار میاد خربزه با خیار میاد ....دوستانی که بلاک شدن ای پی هاشون سریع سیر به فکر یک سرور دیگه باشند چون به هیچ عنوان ای پی ها از مسدودی در نمیاد ....سیستم هوشمند بسیار قوی راه اندازی کردن که به محض تشخیص دادن ای پی های خارجی به ایران بلاک میشن وسلام نامه تمام
RoobinaServer
December 19th, 2018, 09:28
متسفانه مشکل اینجاست که روی بعضی از اینترنتها آی پی باز هست روی بعضیها مسدود، مشخص نیست واقعا مشکل از کجاست، از کجا میتونیم پیگیری کنیم واقعا !
سیستم این نوع *****ینگ از اون *****ینگ کلی جدا است و روی همه لینک ها فعال نیست چون isp ها ماشالله دور زدن ترافیک یاد گرفتند که هزینه کمتر پرداخت کنند و ... که این مورد هم کم کم که به گوش زیرساخت برسه جلوی آن را میگیرد و برای همه به مرور بسته میشود.
آخرین پیگیری از internet.ir میتوان کرد که پاسخی که میدهند فقط این است که امکان باز شدن نیست چون روی رنج آیپی سرویس های دور زدن *****ینگ ایران اجرا شده است و اعلام میکنند خودکار بعد از مدتی اگر تکرار نشود و کل رنج تمیز باشد از *****ینگ خارج میشود.
mehdi741
December 19th, 2018, 09:30
سلام
بر روی سرورهایتان رنج آیپی /24 طبیعتا ندارید ممکن است در همان رنجی که شما سرویس دارید یک مشترک دیگری بر روی سرور اختصاصی خودش که از همان رنج شما آیپی دارد چنین سرویسی اجرا کرده باشد.
بنابراین کل /24 را مسدود میکنند. (البته نه با یک آیپی - علت بعدی این که رنج دیگر شما پروک---سی ران هست و هنوز کار میکند همین مورد است - وقتی میبینند در یک رنج /24 تعداد پروکسی زیاد است مثلا 30 تا پروکسی بنابراین کل رنج را دیگر مسدود میکنند)
در اصل یک فروشنده تابستانی با فروش سرور 30 تومانی میتواند یک /24 را از کار بندازد.
===================================
کاملا درست هست و تایید میشه ..نود درصد مسدودی ها بخاطر همین نصب پروکسی ها و سرورای قند شکن مثل کریو و اوپن و ساکس و خیلی از موارد دیگر که مدیر کل سرور متحمل ضرر و خسارت سنگینی باید بشن و تعویض سرور اختصاصی با رنج ای پی جدید برای دو هزار تومن فروش اون اقا قند شکن فروش ... پس دوستان که سرور مجازی میفروشید با دقت کامل لیست سرورهایی که دادید بررسی کنید چی نصب هست روی سرورهای مجازی که فروختید لطفا اطلاع رسانی کنید برای سایر دوستان دیگر
مینا-صیفی
December 19th, 2018, 09:45
نیمی از سرور های سرور فروشان روش بنظرم وی پی نصب هست حق هم دارند
طرف برای مصرف شخصی خودش وی پی امن نیاز داره که نصب کنه نمیره از این رایگان اشغالی ها استفاده کنه که الان خودم هیچی ندارم برم تلگرام حتی رایگانم ندارم همه چیم قطع هست فقط صفحه مانیتور دارم نگاه به پینگ میکنم دوستان کسی کمک میتونه کنه در پخ یا ایمیل یچیز به ما وصل بشیم تلگرام
saeed_g21
December 19th, 2018, 10:07
با اینکه ای پی سرورم پینگ نمیکنه و نمیتونم ریموت بشم ولی وب سرویس داخل همان سرور با همان ای پی سرور کار میکنه و جواب میده
vistaix
December 19th, 2018, 10:59
نیمی از سرور های سرور فروشان روش بنظرم وی پی نصب هست حق هم دارند
طرف برای مصرف شخصی خودش وی پی امن نیاز داره که نصب کنه نمیره از این رایگان اشغالی ها استفاده کنه که الان خودم هیچی ندارم برم تلگرام حتی رایگانم ندارم همه چیم قطع هست فقط صفحه مانیتور دارم نگاه به پینگ میکنم دوستان کسی کمک میتونه کنه در پخ یا ایمیل یچیز به ما وصل بشیم تلگرام
خصوصی پیام بده به من
viphyip
December 19th, 2018, 11:01
الان با تغییر آی پی هم نمی شه کاری کرد ؟
برای کارهای شخصی سرور گرفته بودم
Alt+F4
December 19th, 2018, 11:12
علت اصلیش مشخص شد
یلدا مبارک
این هم هدیه ناقابل از سمت مخابرات برای شما وب مستران ، یا پروکسی مستران عزیز می باشد:103:
خدارو شکر از وقتی جهرمی اومد همه ی مشکلاتمون حل شد:115:
این ها پاکت ها رو باز می کنند،وگرنه اگر به پورت حساس بودند میگفتم پروکسی ها رو روی پورت 80 بگذارید.
پاکت ها رو باز می کنند،پیام های مردم رو شنود میکنن،تلگرام باهاشون همکاری نمیکنه به گفته خودشون *****ش میکنن،چشم و گوش مردم رو کنترل میکنن یه وقت کسی به جای دیگه گوش نده،شاپرک درست کردن کل اطلاعات مالی مردم رو زیر نظر بگیرن،ولی وقتی اسم این میاد که کارهای خودشون بررسی بشه همه باهاش مخالف میشن(fatf)،
من دیگه حرفی ندارم
مینا-صیفی
December 19th, 2018, 13:03
دوستان هاستینگ کار کسی ایمیل یا تماس جدیدا به شبکه زیر ساخت گرفته یا به وزیر ارتباطات خبر داده ؟
ما تماس گرفتیم ولی جواب درست نمیندن این مشکل برای چی این کارا میکنند کی همچین کاری میکنه ... خسته شدیم 3 روزه با امروز قطع هست
da6276
December 19th, 2018, 13:04
ای پی ها همه در یک رنج بودن یا متفاوت؟
به نظر میاد اگر حرف شما درست باشه باید ای پی ها در رنج متفاوتی ولی روی یک سرور بوده باشن
بله همه در یک رنج هستند.
- - - Updated - - -
سلام
رنجی که در آن چنین مواردی برای دور زدن ***** اجرا شده باشد از نظر آنها رنج غیر حساس و دارای اهمیت 0% شناسایی میشود که نیازی به آپ تایم و ... ندارد برای همین کلا مسدود میشود.
اتفاقا هم /24 داریم و هم /25 و هر ای پی که بسته شده است بصورت تکی بوده است و کل رنج مسدود نیست...
RoobinaServer
December 19th, 2018, 13:13
بله همه در یک رنج هستند.
- - - Updated - - -
اتفاقا هم /24 داریم و هم /25 و هر ای پی که بسته شده است بصورت تکی بوده است و کل رنج مسدود نیست...
پس مورد شما برخورد جدیدی است و تا کنون این شکلی ندیدیم. :39::106:
da6276
December 19th, 2018, 13:23
پس مورد شما برخورد جدیدی است و تا کنون این شکلی ندیدیم. :39::106:
روی سایر سرورهامون هم به همین شکل است و کل یک رنج مسدود نشده است ، به عنوان مثال سرور ویندوزی که فقط به عنوان ریموت استفاده میشده است و هیچ نوع قندشکنی روش فعالیت نمیکرده هم درگیر این مساله شده است.
deev
December 19th, 2018, 13:28
روی سایر سرورهامون هم به همین شکل است و کل یک رنج مسدود نشده است ، به عنوان مثال سرور ویندوزی که فقط به عنوان ریموت استفاده میشده است و هیچ نوع قندشکنی روش فعالیت نمیکرده هم درگیر این مساله شده است.
دقیقا برا ما هم همین اتفاق افتاده کل یک رنج مسدود نشده است
viphyip
December 19th, 2018, 13:31
بالاخره تکلیف چیه درست می شه یا نه ؟
deev
December 19th, 2018, 13:35
بالاخره تکلیف چیه درست می شه یا نه ؟
امکان اختلال از سمت زیرساخت میتونه باشه باید صبر کرد
da6276
December 19th, 2018, 13:41
تا جایی که بنده اطلاع دارم *****ینگ در سطح DNS اجرا میشه و هیچوقت در سطح ip نبوده است و البته کار استانداردی هم نیست ، بنظرم این مشکل یک اختلال هست و رفع میشه ، لاقل اگر تعمدی باشه بصورت موقت است و احتمالا در حال ازمایش سیستم جدیدی هستند.
NetworkFA
December 19th, 2018, 14:17
تا جایی که بنده اطلاع دارم *****ینگ در سطح DNS اجرا میشه و هیچوقت در سطح ip نبوده است و البته کار استانداردی هم نیست ، بنظرم این مشکل یک اختلال هست و رفع میشه ، لاقل اگر تعمدی باشه بصورت موقت است و احتمالا در حال ازمایش سیستم جدیدی هستند.
قبلا شاید قبل از سال 90 *****ینگ در سطع DNS بوده
چیزی که الان هست ترکیبی از DNS Hijacking و لایه 5 و 7 میباشد (*****ینگ در TLS و content)
که بسیار کارآماد تر از لایه 3 و 4 میباشد
Ashkankamangar.ir
December 19th, 2018, 16:44
وقتی یه بی سواد وزیر باشه چی میخواید شما دیگه؟
مینا-صیفی
December 19th, 2018, 17:15
با ISP مربوطه خودم تماس گرفتم این مورد رو پرسیدم گفتند این کار شبکه زیرساخت مربوط میشه از انجا که مسدود بشه بر تمامی سرویس دهنده های نت ISP ها اعمال میشه .
حالا دوستان همگی ایمیل و هم شماره شبکه زیرساخت در سایتشان هست همچنین در اینستا کسی وزیر را فالو داره اطلاع رسانی کنید این مشکل را بنده ایمیل زدم زنگ زدم کاری نیتونستم کنم شما ها هم انجام بدید بلکه به گوش وزارت مربوطه و وزیر برسه با امروز 3 روزه time oute هستیم
Alt+F4
December 19th, 2018, 17:22
با ISP مربوطه خودم تماس گرفتم این مورد رو پرسیدم گفتند این کار شبکه زیرساخت مربوط میشه از انجا که مسدود بشه بر تمامی سرویس دهنده های نت ISP ها اعمال میشه .
حالا دوستان همگی ایمیل و هم شماره شبکه زیرساخت در سایتشان هست همچنین در اینستا کسی وزیر را فالو داره اطلاع رسانی کنید این مشکل را بنده ایمیل زدم زنگ زدم کاری نیتونستم کنم شما ها هم انجام بدید بلکه به گوش وزارت مربوطه و وزیر برسه با امروز 3 روزه time oute هستیم
سلام
اونها خودشون ***** کردن بعد شما می خوایین به گوششون برسونید؟
گرفتین مارو؟
رفع ***** نمی شید ای پی جدید بگیرید!
da6276
December 19th, 2018, 17:26
سلام
اونها خودشون ***** کردن بعد شما می خوایین به گوششون برسونید؟
گرفتین مارو؟
رفع ***** نمی شید ای پی جدید بگیرید!
هنوز مشخص نیست که *****ی در کار باشه ، بعضی ای پی ها در بعضی isp ها باز است ...
Alt+F4
December 19th, 2018, 17:28
کاش من نصف شما خوش خیال بودم ، 50 سال بیشتر عمر می کردم،
مطالبی که می شنوید رو کنار هم بگذارید بعد خودتون قضاوت کنید،
تو ایرانیم داداش
صدای من رو میشنوی؟
da6276
December 19th, 2018, 17:34
کاش من نصف شما خوش خیال بودم ، 50 سال بیشتر عمر می کردم،
مطالبی که می شنوید رو کنار هم بگذارید بعد خودتون قضاوت کنید،
تو ایرانیم داداش
صدای من رو میشنوی؟
بحث کردن در این مورد بی فایدست ، بهتره صبر کنیم ببینیم در روزهای اینده چه اتفاقی میفته.
RoobinaServer
December 19th, 2018, 17:38
تاپیک رسید به 10 صفحه !!!!
میتوانید در صورت تمایل آیپی که مشکل دارید را (مثلا بفرمائید چه مشکلی ؟ پینگ ندارد ؟) بفرمائید تا از پهنای باند مرکز زیرساخت بررسی کنیم که اگر *****ینگ مانع شده است خدمت شما اعلام شود.
Alt+F4
December 19th, 2018, 17:38
حق با شماست
لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم امروز چه قیمت است؟
da6276
December 19th, 2018, 17:42
میتوانید در صورت تمایل آیپی که مشکل دارید را (مثلا بفرمائید چه مشکلی ؟ پینگ ندارد ؟) بفرمائید تا از پهنای باند مرکز زیرساخت بررسی کنیم که اگر *****ینگ مانع شده است خدمت شما اعلام شود.
پ خ شد.
مینا-صیفی
December 19th, 2018, 17:43
درود تنها این اقا مشکل نداره خیلی ایپی ها بلاک شده در این 10 صفحه خیلی ها هم تاپیک را دیدن اما نگفتن ماله اونام مشکل داره ولی خبر دارم رنج ایپی های یکسری ها کسانی که شرکت در این تاپیک نکردن هم بلاک شده
شما اگر در زیرساخت هستید یا میتوانید باهاشون ارتباط برقرار کنید بهشون بگید دلیل این کار چی هست که چرخشی رندم در این چند روزه پینگ در ایران فقط ندارد مسدود میکنید و بگید حل میشوند کی یا غیره بعد اینجا اعلام کنید خیال همه راحت بشه .ممنون میشم
Alt+F4
December 19th, 2018, 17:47
پ خ شد.
پیامی برای من نیامده
RoobinaServer
December 19th, 2018, 17:49
درود تنها این اقا مشکل نداره خیلی ایپی ها بلاک شده در این 10 صفحه خیلی ها هم تاپیک را دیدن اما نگفتن ماله اونام مشکل داره ولی خبر دارم رنج ایپی های یکسری ها کسانی که شرکت در این تاپیک نکردن هم بلاک شده
شما اگر در زیرساخت هستید یا میتوانید باهاشون ارتباط برقرار کنید بهشون بگید دلیل این کار چی هست که چرخشی رندم در این چند روزه پینگ در ایران فقط ندارد مسدود میکنید و بگید حل میشوند کی یا غیره بعد اینجا اعلام کنید خیال همه راحت بشه .ممنون میشم
با سلام
زیاد نمیتوانیم پیگیری کنیم (مثلا باز کنند یا ...) چون پیگیری های سرویس های خود ما به شدت بالا است (امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید)
اما تا جایی که بتوانیم و خبر کسب کنیم خدمتتون اعلام میکنیم که علت چه چیزی است ...
پست ما نیز هدف کمک است.
حال سرویس کاربر da6276 را بررسی میکنیم و سوال میکنیم و نتیجه اعلام خواهد شد.
موفق باشید
bhdanathema
December 19th, 2018, 17:57
دوستان امکان داره این بلاک کردن از این سمت نباشه و از طرف سرویس دهنده باشه
کسایی که مشکل دارن احتمالا همه از ovh سرویس ندارن ؟
da6276
December 19th, 2018, 17:59
دوستان امکان داره این بلاک کردن از این سمت نباشه و از طرف سرویس دهنده باشه
کسایی که مشکل دارن احتمالا همه از ovh سرویس ندارن ؟
خیر کلیه ای پی های خارج از کشور درگیر این مساله هستند و تنها روی ovh نیست.
masterking32
December 19th, 2018, 18:11
درود،
بنده با OVH, XLHost, Hertzner تست کردم مشکل داریم، توی این هفته سه بار سرور رو منتقل کردم باز هم مشکل پیش اومد، از زیرساخت سوال کردم، گفتن احتمالا قندشکن دارین :|
گفت به help@tic.ir ایمیل بزنین و مشکلتون و آی پی سرور رو اعلام کنید. بنده میل زدم و منتظر پاسخ هستم.
SV24.CO
December 19th, 2018, 19:41
دارن کار اینترنت مملکت رو یکسره میکنن.
رسما تبدیل به کره شمالی شدیم!
viphyip
December 19th, 2018, 20:08
پس پیش بسوی نابودی .....
اگه اینطور بشه از هفته دیگه همه کسانی که سرو کار با اینترنت دارن باید بروند اسنپ و آژانس و از این چیزا :((:63:
SV24.CO
December 19th, 2018, 20:15
پس پیش بسوی نابودی .....
اگه اینطور بشه از هفته دیگه همه کسانی که سرو کار با اینترنت دارن باید بروند اسنپ و آژانس و از این چیزا :((:63:
اسنپ و آژانس هم یک ظرفیتی داره عزیز، همین الانم پر شده تو هر خیابون ۵۰ تا هست.
a1994n1373
December 19th, 2018, 20:19
سلام .
ای پی آلمان ما هم تو شاتل به مشکل خورده .
alireza82
December 19th, 2018, 21:03
دوستانی که پیگیری کردن جوابی هم گزفتن
؟
ourweb
December 19th, 2018, 21:38
یکی از ip های من فعال شد فقط تنها کاری که کردم سرور رو خاموش کردم الان روشن کردم درست شد این ip
206.222.10.19
البته روز قعطی این رنج رو برای *****ینگ فرستادم ولی الان چک میکنم فعال شده
این رو بگم من همون روش مشکل قعطی سرور رو خاموش کردم
masterking32
December 19th, 2018, 21:40
یکی از ip های من فعال شد فقط تنها کاری که کردم سرور رو خاموش کردم الان روشن کردم درست شد این ip
206.222.10.19
من اینکارو کردم اوکی شد، چند ساعت دیگه مجدد بسته شد.
بیشتر با https انگار مشکل دارن
Ashkankamangar.ir
December 19th, 2018, 22:08
سلام
ما با تیکت هایی با عنوان دان بودن سرور روبرو شدیم
پشتیبان سرور رو چک میکرد و میدید ران هست ولی مشتری سرویس نداد
دقیقا مشکل با ایرانه و دقیقا مشتریانی که *****شکن دارند آیپی سروراشون بسته میشه
البته من یه *****شکن برای خانوادم در ایران ساختم ولی بدون مشکل دارند استفاده میکنند
یه جورایی انگار از دستشون در رفته و آیپی ها بلاک شده
یا یهو فردا میبینین یه دکلی، هزار میلیاردی، چیزی ناپدید شد
- - - Updated - - -
درود،
بنده با OVH, XLHost, Hertzner تست کردم مشکل داریم، توی این هفته سه بار سرور رو منتقل کردم باز هم مشکل پیش اومد، از زیرساخت سوال کردم، گفتن احتمالا قندشکن دارین :|
گفت به help@tic.ir ایمیل بزنین و مشکلتون و آی پی سرور رو اعلام کنید. بنده میل زدم و منتظر پاسخ هستم.
اینم بازی جدید برای پیدا کردن آیپی سر.یس دهنده ها
da6276
December 19th, 2018, 22:15
یکی از ای پی های ما که هیچ نوع کاری نمیشد باهاش انجام داد الان پینگش برگشته ، فکر میکنم داره یه اتفاقاتی میفته.
مینا-صیفی
December 19th, 2018, 22:15
سلام
ما با تیکت هایی با عنوان دان بودن سرور روبرو شدیم
پشتیبان سرور رو چک میکرد و میدید ران هست ولی مشتری سرویس نداد
دقیقا مشکل با ایرانه و دقیقا مشتریانی که *****شکن دارند آیپی سروراشون بسته میشه
البته من یه *****شکن برای خانوادم در ایران ساختم ولی بدون مشکل دارند استفاده میکنند
یه جورایی انگار از دستشون در رفته و آیپی ها بلاک شده
یا یهو فردا میبینین یه دکلی، هزار میلیاردی، چیزی ناپدید شد
- - - Updated - - -
اینم بازی جدید برای پیدا کردن آیپی سر.یس دهنده ها
ایمیل داده بودیم و دیگر بچه ها گفتند ایپی شما چی هست ؟
و برای چه کاری از این ایپی استفاده میکنید ؟
و نت شما کدام شرکته ؟
و چه شرکتی هستید اسم شرکت اینا ؟
این اطلاعات را میخواستند که شما نتیجه را گفتید هوشمندانه .
اما خیلی ایپی ها اصلا قند شکن نبودنم مسدود شدن معلوم نیست مشکل از سیستمشون هست یا چه کاری دارند میکنند البته چندین ماه پیش روی هلند و امریکا و انگلیس قطع شده بود اما بعد درست شد و بر روی بعضی نت ها بود .
ولی یکی گفت با خاموش روشن کردن سرور پینگ داد این چجور مسدودی که دوباره پینگ داد با خاموش کردن سرور !!! من بنظرم مشکلاتی دارند که اینجوری هست حتی وقتی مودم نت خاموش روشن میشه چند تا ایپی سرور پینگ میده بعد قطع میشه . عجیبه خیلی سابقه اینجوری نداشته ندیدم تاالا این چند سال این شکلی .
Ashkankamangar.ir
December 19th, 2018, 22:23
ایمیل داده بودیم و دیگر بچه ها گفتند ایپی شما چی هست ؟
و برای چه کاری از این ایپی استفاده میکنید ؟
و نت شما کدام شرکته ؟
و چه شرکتی هستید اسم شرکت اینا ؟
این اطلاعات را میخواستند که شما نتیجه را گفتید هوشمندانه .
اما خیلی ایپی ها اصلا قند شکن نبودنم مسدود شدن معلوم نیست مشکل از سیستمشون هست یا چه کاری دارند میکنند البته چندین ماه پیش روی هلند و امریکا و انگلیس قطع شده بود اما بعد درست شد و بر روی بعضی نت ها بود .
ولی یکی گفت با خاموش روشن کردن سرور پینگ داد این چجور مسدودی که دوباره پینگ داد با خاموش کردن سرور !!! من بنظرم مشکلاتی دارند که اینجوری هست حتی وقتی مودم نت خاموش روشن میشه چند تا ایپی سرور پینگ میده بعد قطع میشه . عجیبه خیلی سابقه اینجوری نداشته ندیدم تاالا این چند سال این شکلی .
چی بگم والا توی اروپا قانونی تصویب شده به نام
datenschutz که حتی پلیس بدون اجازه شما حق استفاده از اطلاعات شمارو نداره
شما برید دکتر بعد برای استخدام هیچ کسی حق نداره پرونده پرشکی شمارو بگیره وگرنه شکایت میکنید بدبخت میشه
شما حق نداری توی پیامک یا ایمیل فامیلی کسی رو حتی بپرسید مگر خودش بگه
دنیا داره کدوم سمت میره و ایران کدومور
mehrdadx8
December 19th, 2018, 22:45
یکی از سرورای من پینگ داد الان از انگلیس
bhdanathema
December 19th, 2018, 23:05
پینگ دادن مهم نیست شما ببنید پکت لاست دارید یا نه وگرنه پینگ که میده برای خیلی ها
67ali67
December 19th, 2018, 23:54
بنده اایمیل کردم شما ها و همگی دوستان این مشکلات را دارند ایمیل کنند به همین ادرسی که دوستمون زدن
این مورد که قطعا درسته و پیشنهاد خوبی هست.
همیشه یاد گرفتیم که اولین کار اینه که مشکل رو مطرح کنیم تا حلش کنند شاید مدیر سرور خوابش برده باشه و ندونه ما چه مشکلی داریم:71:
یه ضرب المثل داریم که میگه بزک نمیر بهار میاد خربزه با خیار میاد ....دوستانی که بلاک شدن ای پی هاشون سریع سیر به فکر یک سرور دیگه باشند چون به هیچ عنوان ای پی ها از مسدودی در نمیاد ....سیستم هوشمند بسیار قوی راه اندازی کردن که به محض تشخیص دادن ای پی های خارجی به ایران بلاک میشن وسلام نامه تمام
این حرف شما رو قبول ندارم و دیدیم که بار ها و بار ها این مشکلات پیش اومدند و حل شدند بجز زمان هایی که پیگیری نکردیم و یا مشکلی داشتیم:39: (یعنی کار غیر قانونی کردیم و سرویس و یا آی پی ما رو مسدود کردند.
همین الآن یک روز یکی از آیپی های آلمان من مسدود بود و بعد مشکلش رفع شد.
البته این مورد برای همه سرویس دهنده های اینتر نت نبود و مثلا شما با رایتل مشکل داشتی ولی با اینترنت مخابرات میتونستی کانکت بشی.
parsspace
December 20th, 2018, 00:15
منم این مشکل رو دارم و این مشکل ربطی به ***** شکن نداره
من همین الان یه سرور جدید سفارش دادم و نمیتونم بهش اس اس اچ بزنم - عمق فاجعه اینجاست که حتی سایت خود هتزنر هم باز نمیشه
saeed_g21
December 20th, 2018, 00:24
منم این مشکل رو دارم و این مشکل ربطی به ***** شکن نداره
من همین الان یه سرور جدید سفارش دادم و نمیتونم بهش اس اس اچ بزنم - عمق فاجعه اینجاست که حتی سایت خود هتزنر هم باز نمیشه
برای منم باز نشد!
نکنه مشکل از خودشون هست ؟
مینا-صیفی پیامت رو دیدم ولی قابلیت ارسال پیام خصوصی برام فعال نیس
:d
parsspace
December 20th, 2018, 00:33
برای تست mtr رو نصب کنید و با استفاده از اون ارتباط با سرورتون رو چک کنید. هممون روی یک سری رنج از آیپی که با 10 شروع میشه و مربوط به زیرساخت هست پکت هامون دراپ میشه
arminkit1
December 20th, 2018, 00:51
سلام
طی سه روز حداقل 7 سرور از لوکیشنهای مختلف گزارش دادن بهمون با تغیر آی پی حل کردیم. و همینطور داره به این تعداد اضافه میشه !!
دوستانی که آی پی هاشون آزاد شده بعد از سه روز بوده درسته؟
اصولا بعد از سه روز فعال میشه
vistaix
December 20th, 2018, 00:52
سلام
طی سه روز حداقل 7 سرور از لوکیشنهای مختلف گزارش دادن بهمون با تغیر آی پی حل کردیم. و همینطور داره به این تعداد اضافه میشه !!
دوستانی که آی پی هاشون آزاد شده بعد از سه روز بوده درسته؟
اصولا بعد از سه روز فعال میشه
3 تا 7 و گاها 10 روز
تجربه ی 2 ماه ی من
arminkit1
December 20th, 2018, 00:53
برای تست mtr رو نصب کنید و با استفاده از اون ارتباط با سرورتون رو چک کنید. هممون روی یک سری رنج از آیپی که با 10 شروع میشه و مربوط به زیرساخت هست پکت هامون دراپ میشه
دقیقا حرفتون درسته
همانند ***** شدن آی پی ها در m-tproto هستش
Ringmoon
December 20th, 2018, 03:40
چندین آیپی من بلاک شده هیچ کدوم هم برای مصرف چیلتر شکن نبوده
اینجوری داره تر و خشک با هم میسوزه ! هر بار که آیپی عوض میکنم چند ساعت بعد دوباره بلاک میشه
faryspeed
December 20th, 2018, 05:12
کاربرای ما هم خیلیاشون دسترسی به ssh و ... نداشتن
جالبه به سرور پینگ داریم ولی ssh وصل نمیشه !
دوستانی که سرور اختصاصی تعداد بالا دارن دقیقا با این مشکل چه کاری انجام میدن ؟ ( قطعا تعویض سرور و ای پی راه حل داعمی و عملی نیست )
اگه تعداد ای پی بالا باشه چطوری اصلا باید اینارو ثبت کنیم ؟
mehdi741
December 20th, 2018, 07:58
رنج ای پی های 85 المان هم مسدود کردند سرور اختصاصی مال یکی از دوستام بود هشت رنجش رو بستن ....با اینکه چند روز میگزره و خودم تغییر ای پی دادم و مرتب ای پی های قبلی تو رنج 46 پینگ میگرم هنوز تو مسدودی هستن جالب اینکه با قند شکن وقتی میزنم مثل فشفشه پینگ میاد توصیه میکنم عزیزانی که منتظر ظهور برگشت پینگ ای پی هاشون هستند منتظر نباشند و سریع سیر اقدام به تعویض ای پی کنند ...واقعا دیگه مسخره تر از این سیستم جدیدی که راه انداختن وجود نداره بقول یکی از دوستان دارن تر خشک با هم میسوزونن زورشون گرفته که نمیتونن تلگرام مسدود کامل کنند چون ملت با قند شکن وصل میشن بهش ..زدن سیم اخر تمامی ای پی های خارجی که به ای پی ایرانی وصل میشوند رو مسدود میکنند .......مسخره بازی تا این حد دیگه نوبره
67ali67
December 20th, 2018, 08:07
علت اصلیش مشخص شد
یلدا مبارک
این هم هدیه ناقابل از سمت مخابرات برای شما وب مستران ، یا پروکسی مستران عزیز می باشد:103:
خدارو شکر از وقتی جهرمی اومد همه ی مشکلاتمون حل شد:115:
این ها پاکت ها رو باز می کنند،وگرنه اگر به پورت حساس بودند میگفتم پروکسی ها رو روی پورت 80 بگذارید.
پاکت ها رو باز می کنند،پیام های مردم رو شنود میکنن،تلگرام باهاشون همکاری نمیکنه به گفته خودشون *****ش میکنن،چشم و گوش مردم رو کنترل میکنن یه وقت کسی به جای دیگه گوش نده،شاپرک درست کردن کل اطلاعات مالی مردم رو زیر نظر بگیرن،ولی وقتی اسم این میاد که کارهای خودشون بررسی بشه همه باهاش مخالف میشن(fatf)،
من دیگه حرفی ندارم
داداش خودتو کنترل کن.
اولا که سیستمی مثل شاپرک رو همه کشورهایی که تبادل داده های مالی بین چند تا بانک دارن باید داشته باشند.
دوما که fatf اصلا جریانش فرق میکنه و تصویب اون مثل برجام و 2030 خیانت آشکار دولت به مردمه
سوما یه جور میگی پاکتا رو باز میکنن انگار پستچی داره در پاکت نامه رو باز میکنه.
این درسته که ارتباطات قابل شنود هست ولی ارسال کننده و دریافت کننده اطلاعات هم که همینجوری نمیفرستند،اطلاعات رمزنگاری ميشه مخصوصا تو پروکسی.
حالا این ضعف بعضی دوستانه که اطلاعات اون ها شنود ميشه.
وگرنه این که یه پروتکل رو ببندند (مثل حدودا12سال پیش)یا ببینند رو چه آی پی از چه پرت یا پروتکی استفاده میشه دیگه شنود حساب نميشه :71:
parsspace
December 20th, 2018, 11:24
من دیشب ایمیل زدم. ۳ روزه که سرورم قطعه ولی دیشب با دیدن راهنمایی های این ترد ایمیل زدم و امروز چک کردم سرورم آزاد شده
masterking32
December 20th, 2018, 12:04
من دیشب ایمیل زدم. ۳ روزه که سرورم قطعه ولی دیشب با دیدن راهنمایی های این ترد ایمیل زدم و امروز چک کردم سرورم آزاد شده
سلام دقیقا به کجا ایمیل زدید، من زدم اتفاقی نیوفتاد، امروز دوباره زنگ زدم به زیرساخت اصلا دیگه جواب ندادن، گفتن از کدوم شرکت تماس میگیرین گفتم شخصی هستم، گفتن مابه شما پاسخ نمیدین فقط از شرکتهایی که از ما سرویس دارن پاسخ میدیدم، مثل آسیاتک و ...
مینا-صیفی
December 20th, 2018, 12:13
سلام دقیقا به کجا ایمیل زدید، من زدم اتفاقی نیوفتاد، امروز دوباره زنگ زدم به زیرساخت اصلا دیگه جواب ندادن، گفتن از کدوم شرکت تماس میگیرین گفتم شخصی هستم، گفتن مابه شما پاسخ نمیدین فقط از شرکتهایی که از ما سرویس دارن پاسخ میدیدم، مثل آسیاتک و ...
بله اونا میگن ما شما را نمیبینیم فقط با isp ها مربوط به ماست جوابگو مشکلات اونا هستیم
masterking32
December 20th, 2018, 12:16
بله اونا میگن ما شما را نمیبینیم فقط با isp ها مربوط به ماست جوابگو مشکلات اونا هستیم
امروز صبح ده مین سایت باز میشد و پینگ بالا بعد قطع شد!
- - - Updated - - -
Tracert گرفتم تا اینجا میره دیگه نمیره ...
38913
4 41 ms 37 ms 37 ms 172.19.16.33
5 38 ms 38 ms 36 ms 172.19.17.214
6 46 ms 61 ms 48 ms 172.19.17.209
7 48 ms 43 ms 46 ms 172.19.17.17
8 52 ms 44 ms 42 ms 172.19.17.2
9 46 ms * * 10.201.177.49
code_2219
December 20th, 2018, 12:34
کاش دوستان حداقل توئیتر وزیر ارتباطات رو دنبال کنن و اونجا صداشون رو برسونن، من اینکارو دوشب هست دارم انجام میدم لطفا اگر کسی مشکلی داره اونجا بگه شاید پیگیر بشه
websazha
December 20th, 2018, 12:45
سلام
بابا خدا لعنشون کنه خدا نابودشون کنه بیچارمون کردن 10 تا ویندوز که فقط و فقط ریموت خام بودن و برای پی پل و فریلنسر بودم هم زمان امروز ***** کردن زنگ میزنیم زیرساخت میگه ما نمی دونیم چطوری ***** شده ای پی های ویندوز !
جهرمی داخل تویتر هدف قرار بدید و بگید *****ینگ روی ای پی ها که راه انداختید اشتباه هست و همه ای پی اشتباه ***** میکنه تجدید نظر کنید کسی که ادعا ازادی داره اینطوری بدترش کرده
hamed9292
December 20th, 2018, 13:02
من اینترنت مخابرات مشهد دارم و این مشکل رو دارم ولی با اینترنت همراه اول این مشکل رو ندارم
morteza1200
December 20th, 2018, 13:19
ایپی که تمیز هست و هیچ ترافیکی نداره بی جهت ***** شده ، دیگه تحمل این وضع سخت شده است
دوستان فقط و فقط از طریق توئیتر و اکانت آقای آذری جهرمی پیگیری این قضیه باشید
https://twitter.com/azarijahromi
تا میتونیم باید اعتراض خود را برسونیم ، دوستانی هم که تا الان به مشکل نخوردن ممطئن باشید گریبانگیر شما هم خواهد بود
چیزی طول نمیکشه که تمام ایپی ها خارجی ***** میشن
لطفا نه از زیر ساخت و نه isp فقط توئیتر اقای جهرمی.
بحث کاملا جدی و نگران کننده هست
Ashkankamangar.ir
December 20th, 2018, 13:25
ایپی که تمیز هست و هیچ ترافیکی نداره بی جهت ***** شده ، دیگه تحمل این وضع سخت شده است
تا میتونیم باید اعتراض خود را برسونیم ، دوستانی هم که تا الان به مشکل نخوردن ممطئن باشید گریبانگیر شما هم خواهد بود
سلام
ایران زندگی نمیکنید مگه؟
این حرفا چیه
خودتونو ناراحت نکنید
چند حالت وجود داره
عدم امکان رقابت سرورهای ایران با خارج و مجبور شدند به ایجاد اختلال روی سرور های خارج تا مشتری بیاد سمت سرور ایران ( که خیلیا رفتند)
به خاطر بدست آوردن مشخصات سرویس دهنده ها و گیرنده ها
حملاتی از طرف خارج از ایران باشه که مثل همیشه جای افزایش امنیت میاند کلا مسدود میکنند یعنی حساسیت فایروال رو بردند بالا و فایروال سریعا میبنده
امکان گزینه ی سوم به نظر من 50 درصد و گزینه ی 1 به نظر من 30 درصد و گزینه ی دوم 20 درصد
biriyaa
December 20th, 2018, 13:43
واسه منم مشکل داره با نت مخابرات خطای 503 Service Unavailable میده اما با نتهای دیگه همه درسته.بنظر شما خطای من از همین مشکلات تاپیکه?
morteza1200
December 20th, 2018, 14:14
سلام
ایران زندگی نمیکنید مگه؟
این حرفا چیه
خودتونو ناراحت نکنید
چند حالت وجود داره
عدم امکان رقابت سرورهای ایران با خارج و مجبور شدند به ایجاد اختلال روی سرور های خارج تا مشتری بیاد سمت سرور ایران ( که خیلیا رفتند)
به خاطر بدست آوردن مشخصات سرویس دهنده ها و گیرنده ها
حملاتی از طرف خارج از ایران باشه که مثل همیشه جای افزایش امنیت میاند کلا مسدود میکنند یعنی حساسیت فایروال رو بردند بالا و فایروال سریعا میبنده
امکان گزینه ی سوم به نظر من 50 درصد و گزینه ی 1 به نظر من 30 درصد و گزینه ی دوم 20 درصد
سلام دوست عزیز
این تاپیک به بیش از 130 پست رسیده است
بهتره همین ارسال ها داخل توئیتر انجام بشه. لطفا دوستان کوتاهی نکنند
فعلا هیچ چاره ایی جز این نیست
Alt+F4
December 20th, 2018, 14:52
دوستمون حرف خوبی زد
هرچند که همه ی آتیش ها از گور خودشون در میاد
به نظرم بهترین کار مکاتبه و ریپورت اکانتش در توییتر هست،
اینهایی که باعث و بانی ***** اینترنت یک کشور هستند ، چطور باید از توییتر و امثال اون نه فقط به خاطر ***** بودن:) بلکه به خاطر ضد حقوق انسانیت بودن ،استفاده کنندو بقیه محروم باشند؟
هم اعتراض کنید و هم ریپورت
- - - Updated - - -
ما از این دولت و نظام و وزیر و مخابرات و ... هیچ انتظاری نداریم
فقط می خواهیم چوب لای چرخمون نگذاره
- - - Updated - - -
وزیر...
متوجه هستی که ما را از اون ور تحریم کردن و خیلی سایت ها رونمیتونیم ببینیم؟
پراکسی داریم ، چون نیاز داریم
اگر پوبلیک بود ***** کن،
بیخود می کنید سرورهای ما رو بی جهت ببندید.
سال ها پیش نزدیک بهمن میشدیم اینترنت و موبایل مشکل پیدا می کرد؟
حالت رفتید پیشواز؟
خبریه که ما اطلاع نداریم؟
از چی می ترسید؟
vistaix
December 20th, 2018, 18:30
امروز صبح هم کلی ip از دوستام بلاک شدن.
rahyarco
December 20th, 2018, 19:31
معاون وزیر ارتباطات :*****ینگ در روزهای آینده سخت تر خواهد شد
معاون وزیر ارتباطات گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی با اعلام این خبر در توییتر نوشت: با توجه به اعلام پایان فرصت مستقل شدن هاتگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) تا آخر آذرماه از پیام رسان تلگرام نتیجه گیری می کنم شاهد اختلالاتی برای جدی شدن *****ینگ باشیم.
وی گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم. من فقط اطلاع رسانی می کنم.
وی در مورد گمانه زنی برای *****ینگ برای اینستاگرام هم گفت: هنوز این موضوع به تصویب مراجع مربوطه نرسیده است اما یک عده به شدت دنبال این اتفاق هستند.
معاون وزیر ارتباطات گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی با اعلام این خبر در توییتر نوشت: با توجه به اعلام پایان فرصت مستقل شدن هاتگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) تا آخر آذرماه از پیام رسان تلگرام نتیجه گیری می کنم شاهد اختلالاتی برای جدی شدن *****ینگ باشیم.
وی گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم. من فقط اطلاع رسانی می کنم.
وی در مورد گمانه زنی برای *****ینگ برای اینستاگرام هم گفت: هنوز این موضوع به تصویب مراجع مربوطه نرسیده است اما یک عده به شدت دنبال این اتفاق هستند.
یه زمانی پورت های pptp , l2tp رو بستن همه فکر میکردن پراکسی کارش تمومه،ولی دیدید که کریو و http و ... اومدن و مشکل بلکل حل شد،این بازیهاشون هم تموم میشه،
parsspace
December 20th, 2018, 21:20
help@tic.ir
mehdi741
December 20th, 2018, 21:28
معاون وزیر ارتباطات :
*****ینگ در روزهای آینده سخت تر خواهد شد
==========================================
حکایت کی بود کی بود من نبودم ..خدمت دوستان عرض کردم عزیزانی که مسدود شده اند سریع سیر به فکر تعویض ای پی باشن وسلام نامه تمام
masterking32
December 20th, 2018, 21:40
help@tic.ir
زدم نشد ...
ourweb
December 20th, 2018, 23:18
یکرسی از ip های من آزاد شدن
refigh
December 20th, 2018, 23:26
برای من رنج های مختلفی بسته شده
ایرلند 1 مورد
المان 3 مورد
فرانسه 2 مورد
کسی میدونه برای کدام کشور ها کمتر بسته میشه ؟
arminkit1
December 20th, 2018, 23:49
یکرسی از ip های من آزاد شدن
بعد از بسته شدن 3 روز بعد نهایت یک هفته بعد آی پی آزاد میشه
- - - Updated - - -
برای من رنج های مختلفی بسته شده
ایرلند 1 مورد
المان 3 مورد
فرانسه 2 مورد
کسی میدونه برای کدام کشور ها کمتر بسته میشه ؟
اینطور که مشخصه و نحوه عملکرد *****ینگش اصلا ربطی به نوع کشور و دیتاسنتر نداره!
فقط آی پی های ایران ***** نمیشن
websazha
December 21st, 2018, 01:02
30 ای پی مختلف خاموش و روشن همه با هم رنج متفاوت المان
21 ای پی روشن ریموت ویندوز کامل ویندوز همه حساب پی پل
5 مورد هلند که اصلا داخل ایران استفاده نمیشه و مشتری امریکاست و همونجا باهاش کار میکنه! معلوم نیست یعنی روی مانیتورینگ که ما داریم هر 10 دقیقه یه ری***ت پینگ از ایران و چند تا سرور دیگه به ای پی های روشن میره میشه دلیل ***** شدن!
کلا گند زدن خدا کنه کوتاه بیان و اشتباه خودشون بپذیرن و تمامش کنن.
SV24.CO
December 21st, 2018, 01:22
معاون وزیر ارتباطات :*****ینگ در روزهای آینده سخت تر خواهد شد
فقط آی پی های ایران مسدود نمیشن، کشور و Range اهمیتی نداره !
کانکشنهای V---Pn رو به شدت روی سرورها کاهش بدید، SSH یا ریموت برای مدت طولانی روی سرور باز نکنین (کمتر از 10 مین باشه)، پورتها رو عوض نکنید برای SSH و RDP، ترجیحا HTTPS استفاده نکنین. این کارهارو بکنین احتمال بلاک شدن کم هست.
هیچ گونه سوریس قندشکن نصب نکنید، حتی Shadowsocks یا MTProto و ...
آدم بلاک نمیکنه بات هست ...
67ali67
December 21st, 2018, 01:36
امروز صبح ده مین سایت باز میشد و پینگ بالا بعد قطع شد!
- - - Updated - - -
Tracert گرفتم تا اینجا میره دیگه نمیره ...
38913
4 41 ms 37 ms 37 ms 172.19.16.33
5 38 ms 38 ms 36 ms 172.19.17.214
6 46 ms 61 ms 48 ms 172.19.17.209
7 48 ms 43 ms 46 ms 172.19.17.17
8 52 ms 44 ms 42 ms 172.19.17.2
9 46 ms * * 10.201.177.49
مشخصه دیگه میآد زیرساخت خفت میشه...
parsspace
December 21st, 2018, 01:40
من کار دولوپ میکنم و برای یک سری سرویس مثل داکر و ... نیاز به دور زدن تحریم ها دارم. رو سرورم شادو داشتم که از ترسم حذفش کردم و یه سرویس کلود گرفتم با هزینه ماهیانه ۲ یورو برای این موضوع. الان همه چی اوکیه
refigh
December 21st, 2018, 03:54
من کار دولوپ میکنم و برای یک سری سرویس مثل داکر و ... نیاز به دور زدن تحریم ها دارم. رو سرورم شادو داشتم که از ترسم حذفش کردم و یه سرویس کلود گرفتم با هزینه ماهیانه ۲ یورو برای این موضوع. الان همه چی اوکیه
رو کلود فلر ای پی خالی هم میشه اد کرد تا مخفی کنه ؟
سرویس رایگانش که فقط دومین میشه
دوستان کسی اطلاع نداره کلود فلر اگه ای پی مخفی کنه فکر خیلی خوبیه
ای پی فنلاند گرفتم کمتر از 1 ساعت بلاک شد #-o
Mehran18
December 21st, 2018, 10:34
30 ای پی مختلف خاموش و روشن همه با هم رنج متفاوت المان
21 ای پی روشن ریموت ویندوز کامل ویندوز همه حساب پی پل
5 مورد هلند که اصلا داخل ایران استفاده نمیشه و مشتری امریکاست و همونجا باهاش کار میکنه! معلوم نیست یعنی روی مانیتورینگ که ما داریم هر 10 دقیقه یه ری***ت پینگ از ایران و چند تا سرور دیگه به ای پی های روشن میره میشه دلیل ***** شدن!
کلا گند زدن خدا کنه کوتاه بیان و اشتباه خودشون بپذیرن و تمامش کنن.
چندبار مگه اشتباه خودشون و پذیرفتن که این دومیش باشه؟
masterking32
December 21st, 2018, 12:59
به ایمیلی که دادم ایمیل بزنید (قبلش هر سرویس قندشکنی که دارید استاپ کنید) بعد از 24 ساعت سرور رو ریستارت کنید، سرور باز میشه، به هیچ عنوان MTProto یا Shadowsocks یا سرویس مشابه استارت نکنین، چون بلافاصله مجدد بلاک میشید.
vistaix
December 21st, 2018, 13:16
جدید کسی بلاک شده؟
دیروز و امروز !؟
refigh
December 21st, 2018, 13:22
ای ول بچه ها دارن رفع ***** میکننن من بالای 10 مورد بلاکی داشتم و اخرین مورد دیشب بود رفع شده الان
فرانسه المان فنلاند ایرلند همگی باز شدند
bhdanathema
December 21st, 2018, 14:56
ای ول بچه ها دارن رفع ***** میکننن من بالای 10 مورد بلاکی داشتم و اخرین مورد دیشب بود رفع شده الان
فرانسه المان فنلاند ایرلند همگی باز شدند
شما کار خواصی انجام دادید یا خود به خود باز شدن ؟
RoobinaServer
December 21st, 2018, 15:01
همانطور که قبلا در تاپیک ذکر کردیم این مشکلات به خاطر *****ینگ است و هیچ علت دیگری ندارد.
با پیگیری آیپی برخی دوستان در زیرساخت کشور که پیغام خصوصی ارسال کردند (ما یک نفر اعلام کردیم اما خب چند نفر فرستادند و همچنان میفرستند) :
این مشکل بوجود آمده بدلیل استفاده از پروکسی بروی ای پی ***.***.***.*** بوده است و توسط *****ینگ به این شکل تشخیص داده شده است.
درصورت نیاز به رفع آن می توانید با ارسال ایمیل به آدرس help@tic.ir با ارائه اطلاعات به شرح زیر ،درخواست حذف آن را نمایید:
1- Destination IP,
2- name of customer company,
3- name of destination company,
4- destination port and service on IP ***.***.***.***
لازم به ذکر است بر رو لبه ی شبکه اعمال شده است و ممکن است گاهی وقت ها دوستان فکر کنند به عنوان مثال لینک قطر تحریم کرده یا موارد این چنینی که در این چند روز برخی مشتریان و کاربران دیگر چنین حرف هایی میزنند اما هیچ علتی جز *****ینگ نیست.
وقتی شما پینگ میگیرید بعد از چند بار پاسخ دسترسی شما به آیپی ثبت شده در سامانه *****ینگ مسدود میشود (دقیقا حالتی از شبکه چیدمان شده است که از این حالت نیز روبینا سرور برای موارد ترافیک پهنای باند خارجی و سایر سرویس های خود استفاده میکند (بیشتر نمیتوان توضیح داد همین یک مورد هم فقط جهت اطمینان صحیح بودن موارد درج شده ذکر شد) بنابراین کاملا آگاه هستیم چه چیدمانی برنامه ریزی شده است)
در اصل پکت ها مشاهده و بعد بلاک میشود حال این که پکت برای vp--nn است یا نه توسط فرمولی است که تعریف میکنند که اگر اشتباه باشد به اشتباه بات ***** میکند و مسیر روتینگ تغییر میکند (یا هایجک)
لطفا دوستان دیگر آیپی نفرستند چون شرمنده عزیزان میشویم و امکان بررسی این آیپی ها نمیباشد زیرا ما سرویس دهنده مستقیم شما نیستیم و بیش از این نمیتوانیم پیگیری این موارد را انجام دهیم فقط چند مورد بررسی شد تا مشکل کلی روئیت و جهت کمک به دوستان در تاپیک اعلام شود، مطمئن باشید همه چنین مشکلی دارید و ***** شدن یا باز شدن خودکار است مگر طولانی باشد که ایمیل بزنید رفع شود.
باتشکر
vistaix
December 21st, 2018, 16:47
ip من هم 2 مورد بود باز شده
saeed_g21
December 21st, 2018, 17:04
تنها اتفاقی که برای ای پی من افتاده از 2 تا پینگ صحیح به 4تا پینگ صحیح تغییر کرده
mehdi741
December 21st, 2018, 17:04
بله تایید میشه ای پی های ما همگی از مسدودی در اومدن ای ول ..مثل اینکه پاشون رو شیلنگ برداشتن خفه شدیم تو این چند روز
- - - Updated - - -
دوستان در سایر ispاعلام وضعیت کنند
bhdanathema
December 21st, 2018, 17:14
برای ما که هنوز *****ه
شمایی که از مسدودی خارج شدید ایا ایمیلی زدید به جایی ؟
Alt+F4
December 21st, 2018, 17:29
برای ما که هنوز *****ه
هیچ ای پی خارج نشده،
یک کانال تلگرام بزنید و ویت بزاریم داخلش،
***** هستین ، فلیتر نیستید
بسازید ما هم جوین بشید
JavanSoft
December 21st, 2018, 19:01
من فكر ميكنم مشكل از اينجاست
محمدجواد آذری جهرمی در پیام توییتری خود اعلام کرده "رژیمی که سابقهی آن در بکارگیری سلاح سایبری در پروندههایی چون استاکس نت مشخص است، اینبار تلاش داشت به زیرساختهای ارتباطی ایران صدمهای وارد کند، البته به لطف هوشیاری تیمهای فنی، دست خالی بازگشت. این اقدام خصمانه را از طریق مجامع بینالمللی پیگیری میکنیم".وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین منبع حملات سایبری صبح امروز به زیرساخت شبکه ارتباطی کشور را از شرکت اینترنتی بنام «گلدن لاین» اعلام کرد و از پیگیری حقوقی آن در مجامع بینالمللی از طریق وزارت امور خارجه خبر داد.محمدجواد آذری جهرمی در تشریح جزئیاتی از حملات سایبری گفت: امروز صبح این حملات شکل جدیتری به خود گرفت و از یک شرکت اینترنتی به نام شرکت گلدن لاین اینترنت، این رژیم حملات طراحی شده و مقصد حملات به سمت زیرساخت شبکه ارتباطی کشور و بیشتر به سمت شبکه ارتباطات تلفن همراه بوده است.
محمدجواد آذری جهرمی در پیام توییتری خود اعلام کرده "رژیمی که سابقهی آن در بکارگیری سلاح سایبری در پروندههایی چون استاکس نت مشخص است، اینبار تلاش داشت به زیرساختهای ارتباطی ایران صدمهای وارد کند، البته به لطف هوشیاری تیمهای فنی، دست خالی بازگشت. این اقدام خصمانه را از طریق مجامع بینالمللی پیگیری میکنیم".وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین منبع حملات سایبری صبح امروز به زیرساخت شبکه ارتباطی کشور را از شرکت اینترنتی بنام «گلدن لاین» اعلام کرد و از پیگیری حقوقی آن در مجامع بینالمللی از طریق وزارت امور خارجه خبر داد.محمدجواد آذری جهرمی در تشریح جزئیاتی از حملات سایبری گفت: امروز صبح این حملات شکل جدیتری به خود گرفت و از یک شرکت اینترنتی به نام شرکت گلدن لاین اینترنت، این رژیم حملات طراحی شده و مقصد حملات به سمت زیرساخت شبکه ارتباطی کشور و بیشتر به سمت شبکه ارتباطات تلفن همراه بوده است.
ای پی های آلمان و فرانسه من سه روزه بسته بودن و فنلاند دیشب تا ثبت کردم یکساعت بعدش بسته شد
صبح چک کردم فنلاند و آلمان و فرانسه کامل پینگ داره
من فکر میکنم عقب نشینی کردن و دارن رنج رنج باز میکنن
JavanSoft
December 21st, 2018, 23:51
اين خبر براي آبان ماه است عزيز .
درست مي فرماييد ولي بخاطر همين حمله فكر ميكنم كه سعي كردند خطوط دفاعي ايران را در برابر حملات بعدي تقويت كنند
Alt+F4
December 21st, 2018, 23:58
درست مي فرماييد ولي بخاطر همين حمله فكر ميكنم كه سعي كردند خطوط دفاعي ايران را در برابر حملات بعدي تقويت كنند
ای پی من باز نشده
ببخشید این حرف هایی که می زنید پشتوانه علمی هم داره،تحقیق کردین یا تو هوا یه چیز میگید؟
آهای کسایی که آی پیتون بسته شده،
از تو سرور خودتون راحت میتونید به ایران دسترسی داشته باشید و سایت ها رو مانیتور کنید.
این انجمن خیر سرمان مربوط به وب مسترهاست،این جواب های واقعا ضعیف و بی ربط به این موضوعات هست.
این دارن فلیتر میکنن،پاکت ها رو باز میکنن،میدونن ری***ت از کدوم طرفه،می دونن بعد از پورت http کجا رو درخواست میدید.
لطفا معلومات خودتون رو افزایش بدید و دهن بین نباشید و از عقل خودتون هم استفاده کنید.
من کم سواد ترین این مجموعه هستم
و ادعایی هم ندارم
JavanSoft
December 22nd, 2018, 00:04
ببخشيد استاد
ميشه بفرماييد نظر قطعي و قاطعانه شما چيست ؟
Alt+F4
December 22nd, 2018, 00:09
ببخشيد استاد
ميشه بفرماييد نظر قطعي و قاطعانه شما چيست ؟
عزیز جسارت نشه
از فکر خود استفاده کنید یعنی
وقتی ای پی تو از سمت ایران بستست،یعنی به سرورت دسترسی نداری،و از داخل سرور به ایران دسترسی هست و میتونید سایت های داخل ایران رو باز کنید
یعنی اونها به ایران دسترسی دارن
یعنی اونها میتونن حمله کنن
یعنی این سیستم برای جلوگیری از حمله نیست
یعنی فقط برای فلیتره
نیاز به توضیح بیشتر است؟
aminzadeh
December 22nd, 2018, 00:16
فکر میکنم اشتباه می کنید
مگه قراره حمله به سرورهای ما باشه
حمله معمولا از خارج به سرورهای ایران هست پس بعضی از ای پی های خارج ذسترسی اش قطع می شه
البته این مورد که مشخصا همون ف یلتره
JavanSoft
December 22nd, 2018, 00:21
عزیز جسارت نشه
از فکر خود استفاده کنید یعنی
وقتی ای پی تو از سمت ایران بستست،یعنی به سرورت دسترسی نداری،و از داخل سرور به ایران دسترسی هست و میتونید سایت های داخل ایران رو باز کنید
یعنی اونها به ایران دسترسی دارن
یعنی اونها میتونن حمله کنن
یعنی این سیستم برای جلوگیری از حمله نیست
یعنی فقط برای فلیتره
نیاز به توضیح بیشتر است؟
اما من نگاهم به موضوع اينطور است كه وقتي شما كامپيوترتون كار نميكنه تمامي اتصالات را حذف ميكنيد و يكي يكي دوباره وصل ميكنيد ، تا اشكال را پيدا كنيد
وقتي يكماه پيش ما دچار حمله شديد به زيرساخت شديم ، حتي برقراري تماس تلفن همراه هم دچار مشكل شد
(بياد داشته باشيم كه شبكه زير ساخت ، بالاترين ميزان امنيت در كشور را دارد)
اينجا بود كه در قدم اول بنظر ميرسيد كه بايد كل شبكه مورد بازبيني قرار گيرد ، بنابراين از هسته و سرورهاي اصلي شروع به قطع و وصل كردند تا محل نفوذ قبلي و محل نفوذهاي احتمالي بعدي را پيدا كنند
چيزي كه الان بنظرم مي رسد اينست كه اين قطعي ها بدليل اختلالات شديدي كه بوجود آورده است ، دائمي نيست و در حد تست براي آمادگي حمله بعدي است
masterking32
December 22nd, 2018, 00:24
سیستم *****ینگ جدیده ... چرا قضیه رو جنایی میکنین !
sina.click
December 22nd, 2018, 11:37
بله تایید میشه ای پی های ما همگی از مسدودی در اومدن ای ول ..مثل اینکه پاشون رو شیلنگ برداشتن خفه شدیم تو این چند روز
- - - Updated - - -
دوستان در سایر ispاعلام وضعیت کنند
با سلام
از بنده که چیزی باز نشده متاسفانه !!!
saeed_g21
December 22nd, 2018, 11:55
دوستان ی سوال
این گزارش ای پی من هستش در ISP مبین نت
Packets: Sent = 4948, Received = 4947, Lost = 1 (0% loss),
همشون موفق بود جز یکی ولی باز با این حال دسترسی ندارم به سرور
چرا ؟
Neo Anderson Ir
December 22nd, 2018, 18:48
سلام ، وقت همگی بخیر،
من چند روزه این مشکل رو دارم با سرورم و هر روز این تاپیک رو دنبال میکنم ، من روی سرور برای استفاده شخصی (2 یوزر) mtproto داشتم .
چیزی که چند بار دیدم توی پست ها اشاره شد این بود که آی پی توسط دوستان عوض شده ولی در عرض کمتر از چند ساعت دوباره مشکل بوجود اومده برای آی پی جدید، سوالی که به شدت ذهنمو درگیر کرده و باعث شد ثبت نام کنم تا این جا این پیام رو بدم این هست که
چطور ممکنه من الان یک هفته از یک mtproto که توی یک کانالی پیدا کردم استفاده میکنم و مشکلی براش پیش نمیاد ؟ آیا رنج خاصی مصونیت دارن ؟ اگر ***** سراسری هست نباید همچین چیزی اتفاقی باشه .
کسی در این باره اطلاعی داره ؟
JavanSoft
December 22nd, 2018, 18:56
نكته خوبي گفتيد
بنظر مي رسد كانالهايي كه در حال جمع اوري ممبر براي تزريق خبر هستند مشمول اين قضيه نيستند
نمونه آنها كانالهايي كه اعلام خبر ارز را انجام ميدهند
da6276
December 22nd, 2018, 20:05
سلام ، وقت همگی بخیر،
من چند روزه این مشکل رو دارم با سرورم و هر روز این تاپیک رو دنبال میکنم ، من روی سرور برای استفاده شخصی (2 یوزر) mtproto داشتم .
چیزی که چند بار دیدم توی پست ها اشاره شد این بود که آی پی توسط دوستان عوض شده ولی در عرض کمتر از چند ساعت دوباره مشکل بوجود اومده برای آی پی جدید، سوالی که به شدت ذهنمو درگیر کرده و باعث شد ثبت نام کنم تا این جا این پیام رو بدم این هست که
چطور ممکنه من الان یک هفته از یک mtproto که توی یک کانالی پیدا کردم استفاده میکنم و مشکلی براش پیش نمیاد ؟ آیا رنج خاصی مصونیت دارن ؟ اگر ***** سراسری هست نباید همچین چیزی اتفاقی باشه .
کسی در این باره اطلاعی داره ؟
سلام
اصلا معلوم نیست این سیستم بر چه اساس داره کار میکنه ، ما همه مدل داشتیم که بسته شده است...
refigh
December 23rd, 2018, 02:22
دوستان لطفا تاپیک بالا نگهدارید
Alt+F4
December 23rd, 2018, 02:51
این تاپیک به معاون اقای وزیر گزارش شده و قرار است مرتب سر بزنن
دوستان لطفا تاپیک بالا نگهدارید
یعنی معاون وزیر نمی دونه که خوشون باعث و بانی این جریان هستند؟
یعنی می خوای تو محکمه ای حاضر بشی که *** و قاضی یک نفر باشی؟
هیچ کس به این تاپیک سر نمی زنه به جز خودمان،خیالتون راحت.
makoraani
December 23rd, 2018, 08:59
درود
تکلیف چیه دوستان
راهی که بشه آی پی رو بالا بیاریم پیدا نشده هنوز؟
از طریق ایمیل تماس گرفتم جواب دادن و گفتن چه پورتی و به چه دلیل و نام شرکت رو خواستن که بنده هم دادم این اطلاعاتو ولی بعدش دیگه جوابی ندادن بازم پیگیر شدم تماس گرفتم ولی جوابی ندادن
سرورم پینگ میده ولی با ریموت دسکتاپ باز نمیشه حتی پورت ریموت دسکتاپ رو تغییر دادم ولی بازم...
دوستانی که راهی پیا کردن اعلام کنن لطفا
Mehran18
December 23rd, 2018, 10:08
درود
تایید میشه برخی از آی پی های ما که روشون وبسایت قانونی بود باز شده.
JavanSoft
December 23rd, 2018, 10:15
آيا راهي غير از ايميل زدن داريم ؟
چون حسب الظاهر ايميل ها رو كسي نميخونه
يا اگر فرمت خاصي بايد نوشته بشه بفرماييد
- - - Updated - - -
بلاخره جواب دادند
با سلام
لطفا اطلاعات ذیل را جهت بررسی بیشتر اعلام فرمایید
-نام شرکت شما
-نام شرکت خدمات دهنده اینترنتISP
-به چه منظوری از این آی پی استفاده می نمایید
-با چه پورتی به آن متصل میشوید
با تشکر
دوستان عزيز من كمپوت آناناس دوست دارم
Mehran18
December 23rd, 2018, 12:53
آيا راهي غير از ايميل زدن داريم ؟
چون حسب الظاهر ايميل ها رو كسي نميخونه
يا اگر فرمت خاصي بايد نوشته بشه بفرماييد
- - - Updated - - -
بلاخره جواب دادند
با سلام
لطفا اطلاعات ذیل را جهت بررسی بیشتر اعلام فرمایید
-نام شرکت شما
-نام شرکت خدمات دهنده اینترنتISP
-به چه منظوری از این آی پی استفاده می نمایید
-با چه پورتی به آن متصل میشوید
با تشکر
دوستان عزيز من كمپوت آناناس دوست دارم
انشالله که خودتون میوه آناناس میخرید مارو دعوت میکنید، کار به کمپوت آناناس نکشه!
آی پی هارو از دسترس خارج کنید! پینگ ببنیدید و درصورت امکان آی پی هارو به سایت های معتبر اختصاص دهید چند روزه باز بشه شاید... ایمیل زدن صرفا بی فایدس
esi20
December 23rd, 2018, 13:39
بچه ها بعضی از MTProto ها که کار میکنند سرورشون ایرانه.
چطور با سرور ایران وصل میشه به تلگرام؟
da6276
December 24th, 2018, 00:16
مرکز ماهر اعلام کرد که در روزهای اخیر شاهد افزایش میزان حملات در سطح کشور بر روی پورت ۷۵۴۷ بودهاست.
فعالیتهای این پورت که یکی از پورت های اصلی مورد هجوم بدافزار میرای است، میتواند تا حدودی وضعیت این بدافزار و میزان فعال بودن باتنت های مرتبط با آن را مشخص کند.
گزارش تحلیلی مرکز ماهر را درباره این رویداد در لینک زیر بخوانید:
http://www.aftana.ir/fa/doc/news/14880
biriyaa
December 24th, 2018, 13:35
ای بابا من تازه امروز ای پی سرورم پینگ نمیده.اخه این چه وضعیه
دوستان راه کاری دارین یا باید صبر کنم خودش رفع بشه ؟
morteza1200
December 24th, 2018, 13:36
مجددا کلی از ایپی ها از دسترس خارج شدند
مینا-صیفی
December 24th, 2018, 13:36
ای بابا من تازه امروز ای پی سرورم پینگ نمیده.اخه این چه وضعیه
دوستان راه کاری دارین یا باید صبر کنم خودش رفع بشه ؟
از خارج کشور تست کردید پینگ میده داخل تایم اوت شده ؟ اگر بله روی سرور چه چیزی دارید؟
biriyaa
December 24th, 2018, 13:48
از خارج کشور تست کردید پینگ میده داخل تایم اوت شده ؟ اگر بله روی سرور چه چیزی دارید؟
اره با ای پی خارج وصل میشه مشلی نداره
هیچی روی سرور ندارم یه هاست ساده سی پنله.*****شکن هم روش ندارم
مینا-صیفی
December 24th, 2018, 13:55
اره با ای پی خارج وصل میشه مشلی نداره
هیچی روی سرور ندارم یه هاست ساده سی پنله.*****شکن هم روش ندارم
بله شبکه زیرساخت کشور 1 هفته ای مشه تقریبا همگی گرفتار این مشکلی هستیم معلوم نیست بخاطر چی هست نمیدونیم
biriyaa
December 24th, 2018, 14:04
هم یک اطلاع رسانی نمیکنن تکلیفمونو بدونیم که مشکل دارن و رفع میشه یا کلا رفع نمیشه و قضیه *****ینگه.ای بابا
mehdi741
December 24th, 2018, 15:05
واسه من که فعلا اوکی هست ...سایر دوستان اعلام وضعیت کنند
biriyaa
December 24th, 2018, 15:17
دوستان کسی فعلا راه حلی نداره ؟
SV24.CO
December 24th, 2018, 15:25
تعداد زیادی از آی پی های ما هم امروز از دسترس خارج شدند .
این وضعیت واقعا غیر قابل تحمل هست.:62:
vistaix
December 24th, 2018, 18:33
تعداد زیادی از آی پی های ما هم امروز از دسترس خارج شدند .
این وضعیت واقعا غیر قابل تحمل هست.:62:
بنظر میاد با سعی و خطا دنبال چیزی هستن
بلاک میکنن بعد مورد به مرود رفع بلاک میکنن.
mehdie19
December 24th, 2018, 22:59
بازم اعلام میکنم
این مشکل برای پروکسی تلگرام هست و دلیلش هم اینه که پکت هایی که پروکسی تلگرام میفرسته سایزشون یکی هستن و شما برای جلوگیری از بلاک شدن random padding باید به اون اضافه کنید.
اضافه کردن random padding با اضافه کردن dd به اول secret شما انجام میشه.
اگه dd رو به اول secret پروکسیتون اضافه نکردید تعجب نکنید که ***** بشید.
در ضمن اضافه کردن dd در کلاینت انجام میشه و توی سرور نیازی نیست کاری بکنید.
وسلام
- - - Updated - - -
پروکسی هایی که الان کار میکنند اگه دقت کنید توی secret اولش dd رو دارند و باید حتما یه کلاینت اون dd رو پاک کنه و متصل بشه تا سیستم *****ینگ تشخیصش بده یا اینکه یه نفر دستی اونو ***** کنه.
- - - Updated - - -
یه سریا هم برای اطمینان اینکه پابلیک باشند و ***** نشوند داخل ایران سرور گرفتن و اونو از سرور خودشون به تلگرام فوروارد میکنند.
فعلا ای پی های ایران در دستور *****ینگ نیستن مثل اینکه! یا نمیتونن چون از روتر های مرزی *****ینگ رو اجرا کردن.
شاید بعدا یه این اشخاص تذکر کتبی داده شود.
Lithium
December 24th, 2018, 23:36
بازم اعلام میکنم
این مشکل برای پروکسی تلگرام هست و دلیلش هم اینه که پکت هایی که پروکسی تلگرام میفرسته سایزشون یکی هستن و شما برای جلوگیری از بلاک شدن random padding باید به اون اضافه کنید.
وسلام
- - - Updated - - -
پروکسی هایی که الان کار میکنند اگه دقت کنید توی secret اولش dd رو دارند و باید حتما یه کلاینت اون dd رو پاک کنه و متصل بشه تا سیستم *****ینگ تشخیصش بده یا اینکه یه نفر دستی اونو ***** کنه.
- - - Updated - - -
یه سریا هم برای اطمینان اینکه پابلیک باشند و ***** نشوند داخل ایران سرور گرفتن و اونو از سرور خودشون به تلگرام فوروارد میکنند.
فعلا ای پی های ایران در دستور *****ینگ نیستن مثل اینکه! یا نمیتونن چون از روتر های مرزی *****ینگ رو اجرا کردن.
عزیز مسئله الآن مسئله فلهای مسدود شدن آی پی ها هست که حتی یک مورد سرور خاموش هم ما داشتیم که به فردی دادیم بعد فهمیدیم آی پی مسدوده! اصلا معلوم نیست بر طبق چه معیاری دارن مسدود میکنن. بحث *****ینگ پراکسی های تلگرام چیز دیگریست!
mehdie19
December 24th, 2018, 23:43
شاید جواب شما این باشه
دو حالت داره:
حالت اول:اشتباه الگوریتم *****ینگ
حالت دوم:یه سری کانال هستن پروکسی تلگرام به صورت پابلیک منتشر میکنن و *****ینگ، یک ربات تلگرام درست کرده که توی این کانال ها عضو هست و ادمین این کانال ها یه شیطنت میکنن. اونم اینه که یه ای پی الکی میدن برای لینک پروکسی در حالی که پروکسی ران نیست و اون ای پی ***** میشه.
حالت دوم احتمالش کمه چون میتونن چک کنن که ایا سرور روی اون پورت پاسخگو هست یا نه!(چون شما میگی خاموش بوده)
kyko
December 24th, 2018, 23:55
امروز صبح چند تا آی پی کلود فلر ما هم بلاک شده بود!
پینگ که میگرفتیم بعد از 2 تا دریافت پینگ تایم اوت میداد و سایت هم بالا نمیومد
اما الان اون آی پی از بلاک در اومده و سایت باز میشه
biriyaa
December 25th, 2018, 08:44
واسه من یک روز بلاک شد.الان ازاد شده اما روی نت مخابرات هنوز قطعه
مینا-صیفی
December 25th, 2018, 08:59
بازم اعلام میکنم
ا.
درود هم ما هم دیگر دوستان خیلی ها قروکسی تلگرام نداشتیم هم مسدود شدیم
ربطی نداره به این مواردی که گفتید
من احتمال میدم یه سیستم جدیدی راه اندازی کردن که پر از ایراد هست دارند ازمایش میکنند
Danax
December 25th, 2018, 09:49
درود
اومدن کاری کردن که سرور های ایران ما که روی آن Google Authenticator و متصل به خارج هست دیگه Google Authenticator کار نمیکنه و مجبور شدیم disable کنیم !!!
nevergotme
December 25th, 2018, 10:21
بازم اعلام میکنم
وسلام
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
هیج کدوم از پروکسی های که دارم dd نداره همشون هم دارن کار میکنن ، اگه الگوریتم پراکسیه تلگرامو که میدونستن که دیگه حل بود قضیه براشون!
faryspeed
December 26th, 2018, 03:05
دوستان بیشتر سرور هایی که از ما بسته شده لینوکس بوده که بیشترشون نسخه دبیان بودن و بقیه اوبونتو !
biriyaa
December 26th, 2018, 15:43
دوستان کسی راه حلی هنوز پیدا نکرده ؟ واسه من روی همه isp ها وصله بجز isp مخابرات
vistaix
December 26th, 2018, 17:57
دوستان کسی راه حلی هنوز پیدا نکرده ؟ واسه من روی همه isp ها وصله بجز isp مخابرات
24 ساعت صبر کن
اونم اوکی میشه
biriyaa
December 26th, 2018, 18:42
24 ساعت صبر کن
اونم اوکی میشه
اما الان 72 ساعته که اوکی نشده
javadkapo
December 27th, 2018, 01:37
از من دو ایپیم رو ایران از دسترس خارج شده فطعه 4 روز شد دیگه با *****ش کن وصله-چیکار کنم باز بشن؟
هیچ سایت غیرقانونیم ندارم
Alt+F4
December 27th, 2018, 01:48
سلام
برای من هم ایممطور میشه،
پینگ میره و میاد،ولی به پورت 80 دسترسی دارم،بعد دوباره اوکی میشه،
بعضی وقت ها که از روی https به 2087 وصل میشم دسترسی و پینگ قطه میشه،بعد دوباره درست میشه،
با دیتاسنتر تماس گرفتم ، گفتند یه رنج از آی پی های ما مشکل پیدا کرده و قراره پیگیر بشن
این داستانی که درست کردند ادامه دارد...
X2Maxer
December 27th, 2018, 21:31
سلام
از دوستانی که به help@tic.ir ایمیل زدن پاسخی دریافت کردن بجز درخواست مشخصات ؟
مشکلش برطرف شده و رقع ف*** شد ؟
biriyaa
December 27th, 2018, 22:20
من ایمیل زدن و جواب دادن مشخصات بده.مشخصات دادم و ایمیل اومد که بررسی میکنیم.اما مشکل چند روزه حل نشده
bhdanathema
December 28th, 2018, 11:09
سلام
دوستان لطفا به هیچ وجه مشخصات ای پی خودتونو به این ایمیل ارسال نکنید
اینا دقیقا دنبال همین هستن
این نقض حریم خصوصی افراد هست و طبق قوانین خودمون هم خلاف هست و میشه پیگیری کرد
این که ای پی ها رو بلاک میکنن مطمئن باشید کلیه پکتها که ارسال میشه داره رصد میشه و طبق قوانین جمهوری اسلامی خلاف هست و نقض حریم خصوصی هست
JavanSoft
December 28th, 2018, 13:57
ايميل زدم ولي پاسخي نگرفتم
در خصوص ترس از پيگيري بايد بگويم
1- ما از بيرون مدام تحت فشار هستيم ، از داخل هم كه فشار داشته باشيم بهتر است برويم در تاكسي اينترنتي ثبت نام كنيم
2- اغلب سرورهاي كاري ما در خارج از كشور هستند ، اگر قانوني براي منع اينكار هست كه صراحتا اعلام شود
پ.ن : دلم بحال صنعت it در ايران مي سوزد ، و بدتر از همه فرصتهايي كه همگي در خارج داشتيم و بخاطر ايران مانديم ، و جواب آن تحقير هايي اينگونه است
biriyaa
December 28th, 2018, 22:50
دوستان مشکلتون حل شد ؟ کسی پیگیری کرد ؟ راه حلی کسی داره بابت این موضوع ؟
morteza1200
December 28th, 2018, 22:52
از دوستان کسی هست که طی دیروز و امروز ایپی ازشون بسته شده باشه ؟
refigh
December 29th, 2018, 01:17
این وضعیت عایا تمام نشده هنوز ؟ :-?
hamed9292
December 29th, 2018, 02:19
اینارو ول کنین اگه کسی میدونه کی درست میشه زودتر بگه تا در جریان باشیم
a1994n1373
December 29th, 2018, 12:22
خوب به سلامتی اکثر سرور های ایران هم از دسترس خارج شدن !!!
حتی webhostingtalk.ir الان 503 ارور میده .
JavanSoft
December 29th, 2018, 17:25
نه الان وصل است
hfuhost
December 31st, 2018, 17:34
درود به همه عزیزان
با سلام
دوست و همکار گرامی این مشکل برای هوشمند سازی *****ینگ است که آی پی های خارج را از داخل ایران بلاک میکند
اکثر این مورد هم برای کسانی است که به عنوان پروکسی دارند استفاده می کنند .
da6276
January 1st, 2019, 16:37
با سلام
دوست و همکار گرامی این مشکل برای هوشمند سازی *****ینگ است که آی پی های خارج را از داخل ایران بلاک میکند
اکثر این مورد هم برای کسانی است که به عنوان پروکسی دارند استفاده می کنند .
درود
ما سرورهایی داریم که هیچ نوع پروکسی روی اونها وجود ندارد ولی همین مساله براشون پیش اومده ..
makoraani
January 2nd, 2019, 17:08
درود به وستان
دوستان راه حلی بگید
چیکار کنیم
یعنی دست رو دست بذاریم و نگا کنیم تا معجزه ای بشه؟
da6276
January 6th, 2019, 13:12
دوستان چه خبر؟
مجددا بلاک نشدید؟
ما تعدادی از ای پی هامون هنوز بسته است.
makoraani
January 7th, 2019, 14:55
درود
دقیقا از ما هم هنوز از بلاک در نیومدن و بسته هستن
به ایمیل زیر ساخت هم پیام دادیم که فقط یه بار جواب دادن و همون اطلاعات رو میخاست که دادیم و بعد از اون هیچ جوابی ندادن
فعلا موندیم که چیکار کنیم
Peugeot
January 7th, 2019, 16:02
درود.
سامانه هوشمند چیلترینگ جدیداً سرورهای SHAd0ws0cks را هم نیز به صورت اتوماتیک مورد هدف قرار میدهد. در جریان باشید.
Alt+F4
January 7th, 2019, 16:25
درود.
سامانه هوشمند چیلترینگ جدیداً سرورهای SHAd0ws0cks را هم نیز به صورت اتوماتیک مورد هدف قرار میدهد. در جریان باشید.
سامانه ای .وزمند نه هوشمند،
آی پی جدید بگیرید من که گفتم سال پیش ای پی رو بستن دیگه هم باز نشد
JavanSoft
January 12th, 2019, 11:32
مثل اينكه قضيه حل شده
ديگه خبري از بستن ip ها نيست
amirizadi
January 12th, 2019, 12:58
مثل اينكه قضيه حل شده
ديگه خبري از بستن ip ها نيست
ای پی های قبلی که همچنان بلاک هستن و پاسخی هم از سمت help@tic.ir دریافت نشده!
makoraani
January 13th, 2019, 08:07
درود
سرورای من که هنوز باز نشده متاسفانه
و خیلیای دیگه بسته شده
MehdiSele
January 13th, 2019, 10:02
سلام عجیبه
من سرور تیم اسپیک دارم
یکی المان هتژنر یکی فراسو ایران
اتک نیست
تو سرور المانم با کاهش پینگ میرم داخل میره روی پورت ۹۹۸۷ ولی بقیه اپی ها بعد ۱ثانیه drop میشن
و هیچ فایروال نرم افزاری هم نصب نیست و خاموشن
refigh
January 14th, 2019, 01:27
اقا تازگیا کسی ***** شده ؟
اکه همه چیز امن امان است از لونه ها بیاییم بیرون :d
البته تازگیا سیستم جدید پیاده کردن به شاپرک و بانک ها بانک مرکزی دستور داده تمام سایت های دارای درگاه اجباری باید بیاد رو سرور های ایران :-|
مینا-صیفی
January 14th, 2019, 09:28
البته تازگیا سیستم جدید پیاده کردن به شاپرک و بانک ها بانک مرکزی دستور داده تمام سایت های دارای درگاه اجباری باید بیاد رو سرور های ایران :-|
سلام مدتی هست دیگه مشکل ظاهرا حل شده ***** نشده همان چند روز اول بود مشکل ایجاد شده بود بعد رفع ششد و ان هایی هم که بلاک شدن دیگه درنیامدن که انتظاری هم نداریم در بیایند همان موقع ایپی ها عوض کردن همه .
مورد بعدی راجب درگاه بانکی که گفتید دقیقا درسته قانون عوض شده و خیلی فواید همراه داره برای خودشون و امنیت که یار بانکی مرکزی میشوند و اگر سایتی یا شخصی درگاه داره اختصاصی خلافی صورت بگیره بر روی شبکه شاپرک ترمینال که بلاکک میشه هیچ شماره کارت ملی اون صاحب درگاه یا صاحب سایت هم بلاک میشه در سیستم بانکی شاپرک و این قانون جدیده بانک مرکزی و شاپرک هست که ان موقع طرف اگر بره از شرکت دیگه یا درگاه دیگه بخواد درگاه بگیره چون شماره ملی بلاک در شبکه شده از هیچ درگاهی نمیتواند استفاده کنه .
shyton021
January 14th, 2019, 11:24
من وقتی سایتم رو روی کلودفلر می برم از ایران باز نمیشه آیا مربوط به همین موضوع هست؟؟؟
تو این تاپیک مطرح کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206708
مینا-صیفی
January 14th, 2019, 11:25
من وقتی سایتم رو روی کلودفلر می برم از ایران باز نمیشه آیا مربوط به همین موضوع هست؟؟؟
تو این تاپیک مطرح کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206708
نه عزیز مربوط نمیشه و حتی مشکلی هم که وجود داشت 1 ماه پیش فکر میکنم حل شده
da6276
January 14th, 2019, 15:18
درود
بله دیروز ما یک ای پی داشتیم که mtproto بود.
hamed9292
January 14th, 2019, 19:54
ایپی های مسدود شده و ***** شده از سمت دیتاسنتر مخابرات خراسان رضوی درست شد
MehdiSele
January 14th, 2019, 20:47
همچی هم درست کنن پورت خارج رو لیمیت کرده ایران ب خاطر تلگرام چون ملت *** میزنن :-|
الان میخوام ی فایل 20مگی دانلود کنم با سرور مجازی با سرعت 40kb داره دان میشه :|
hamed9292
January 14th, 2019, 22:18
همچی هم درست کنن پورت خارج رو لیمیت کرده ایران ب خاطر تلگرام چون ملت *** میزنن :-|
الان میخوام ی فایل 20مگی دانلود کنم با سرور مجازی با سرعت 40kb داره دان میشه :|
اشتباه میکنید . روی اینترنت خونگیه من که اینطور نبود . روی پورت اینترنت اسیاتک برج میلاد هم مشکلی نداشتم مثل همیشه اپلود دانلود خوبه . احتمالا سرور هاست خارج مورد نظر شلوغ هست ... و یا مشکل شبکه داره
zoheir
January 15th, 2019, 12:40
دیروز دوتا ایپی ***** شد بدون پروکسی امروز دوبار رنج عوض کردیم
هر دو رنج پینگ میدند داخل ایران اما ssh قطعه
این حرکت جدیده؟ فاتحمون خوندست. الا سرورام کنفیکون شده بدون ایپی گوشه پارکینگن
MehdiSele
January 15th, 2019, 12:47
من اخیراً سرور خریدم پورت ssh 22 کار نمیکنه وقتی سرور رو تحویل دادن ممکنه ب خاطر همین باشه؟
zoheir
January 15th, 2019, 13:36
من اخیراً سرور خریدم پورت ssh 22 کار نمیکنه وقتی سرور رو تحویل دادن ممکنه ب خاطر همین باشه؟
اگر راهی پیدا کردی مارو هم باخبر کن
MehdiSele
January 15th, 2019, 14:04
اگر راهی پیدا کردی مارو هم باخبر کن
الان خبر دادن ک میررور اصلی ابونتو کار نمیکنه :-|
دارن دوباره سرور رو با ی ورژن دیگ نصب میکنن بعد upgrade میکنن
zoheir
January 15th, 2019, 14:32
الان خبر دادن ک میررور اصلی ابونتو کار نمیکنه :-|
دارن دوباره سرور رو با ی ورژن دیگ نصب میکنن بعد upgrade میکنن
اینارو ول کن درست میشند ssh چه کنیم بیچارمون کردند
refigh
January 17th, 2019, 02:54
ای بابا ما گفتیم این وضعیت تموم شده
اینکه هنوزم دارن ***** میکنن :-|
tikweb.ir
January 22nd, 2019, 11:04
اینا دیگه شورشو در اوردن !
سرور جدید + سابنت جدید از هتزنر سفارش دادیم
هم ایپی اصلی سرور *****ه هم کل سابنتش
عجب وضعیتیه
حالا چجوری به هتزنر حالی کنیم
همکاران محترم همگی برید زیر پست اذرجهرمی هجوم بیارید و این موضوع مسخره رو رسانه ای کنید
چقدر باید دیگه ضرر و اعصاب خوردی بدیم
shyton021
January 22nd, 2019, 11:39
اینا دیگه شورشو در اوردن !
سرور جدید + سابنت جدید از هتزنر سفارش دادیم
هم ایپی اصلی سرور *****ه هم کل سابنتش
عجب وضعیتیه
حالا چجوری به هتزنر حالی کنیم
همکاران محترم همگی برید زیر پست اذرجهرمی هجوم بیارید و این موضوع مسخره رو رسانه ای کنید
چقدر باید دیگه ضرر و اعصاب خوردی بدیم
اره مخصوصا هتزنر به شدت این مشکل رو داره چون حجم زیادی از قندشکن ها روی این دیتاسنتر هست و یا بوده خیلی از ip هاش بلوک شده هست...
da6276
January 22nd, 2019, 21:06
امروز یک آی پی خالی داشتم که هیچ مشکلی نداشت و به محض اینکه سیستم عامل centos نصب کردم ***** شد!! این دیگه چه مسخره بازی هست؟
دوستان باید یه فکر اساسی بکنیم اینطوری که نمیشه.