ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایندکس تاتیلهای اشتباه به وسیله گوگل

elan
December 16th, 2018, 14:13
سلام دوستان

گوگل یک کاری تازگی ها انجام میده. می یاد عنوان صفحه اصلی سایت رو در انتهای تایتل تمام صفحاتی که ایندکس شدند قرار میده. خیلی حرص میخورم .

نمیدونم این چه کاریه این میکنه. میدونم که ساختار تعیین تایتل یواست به این صورت هست. اما من همه تایتل ها رو خودم تنظیم کردم. و عنوان صفحه اصلی رو از انتهای تایتل ها برداشتم.

ولی این گوگل وقتی میخواد ایندکس کنه می یاد دوباره عنوان صفحه اصلی رو در انتهای تایتل صفحات ایندکس شده قرار میده. خاک توی سرش کنند.

اون سایت هایی که عبارت کلیدی صفحه اصلی سایتشون نام برندشون هست. این اتفاق براشون مشکلی ایجاد نمیکنه. ولی در صورتی که عبارت کلیدی صفحه اصلی یک عبارت خیلی کامون باشه

این رفتار گوگل مشکل ایجاد میکنه و باعث اسپم شدن سایت در اون عبارت میشه. متنفرم از گوگل.

hamra
December 16th, 2018, 14:23
مطمئن هستید از سمت گوگل این مشکل ایجاد میشه؟
شاید مربوط به پلاگینی چیزی روی سایتتون هست

AHF-victory
December 17th, 2018, 14:53
منم این مشکل را داشتم کلا سایت حذف کردم(از هاست) مجدد نصب کردم پلاگین و... اضافه و نامعتر حذف کردم با ایمیل جدید ثبت نام کردم و دوباره از اول ثبت کردم
درست شد

persiancoder
December 17th, 2018, 15:03
سلام دوستان

گوگل یک کاری تازگی ها انجام میده. می یاد عنوان صفحه اصلی سایت رو در انتهای تایتل تمام صفحاتی که ایندکس شدند قرار میده. خیلی حرص میخورم .

نمیدونم این چه کاریه این میکنه. میدونم که ساختار تعیین تایتل یواست به این صورت هست. اما من همه تایتل ها رو خودم تنظیم کردم. و عنوان صفحه اصلی رو از انتهای تایتل ها برداشتم.

ولی این گوگل وقتی میخواد ایندکس کنه می یاد دوباره عنوان صفحه اصلی رو در انتهای تایتل صفحات ایندکس شده قرار میده. خاک توی سرش کنند.

اون سایت هایی که عبارت کلیدی صفحه اصلی سایتشون نام برندشون هست. این اتفاق براشون مشکلی ایجاد نمیکنه. ولی در صورتی که عبارت کلیدی صفحه اصلی یک عبارت خیلی کامون باشه

این رفتار گوگل مشکل ایجاد میکنه و باعث اسپم شدن سایت در اون عبارت میشه. متنفرم از گوگل.

این از افزونه Yoast Seo هست داداش.

elan
December 18th, 2018, 11:50
من نمیتونم سایت رو حذفش کنم. کلی زحمت کشیدم. منظورت از حذف چیه؟ یعنی از ایندکس گوگل ریمو کنم؟ یا کلا سایت رو پاک کنم؟

نمیشه سایت رو پاک کنم روش خوبی نیست.

- - - Updated - - -

من داداش نیستم. چند سال هست دارم با یواست کار میکنم بار اولم که نیست. پس چه طور این داستان رو با سایت های دیگه ندارم چون یواست روی اون سایت ها هم نصب هست.

بعدم تمام تنظیمات یواست سئو رو برای عناوین تغییر دادم. اصلا گوگل رو قبول ندارم فقط برای زبان انگلیسی خوبه. سایتم از همه نظر از سایت های دیگه بهتر هست کلی تحلیلش کردم پدرم دراومد. که بیاد صفحه اول

ولی این گوگل مارمولک سایت رو نمی یاره صفحه اول. گوگل شده پادشاه چون رقیب خوبی نداره. تو حوضی که ماهی نباشه غورباقه چی چی می ره سربالا میره؟ یادم نمی یاد این شده حالا غورباقه گوگل رو میگم.

biriyaa
December 18th, 2018, 19:09
منم این مشکل رو داشتم و بعد از کلی جست و جو توی فرومهای خارجی خیلی ها گفته بودن که گوگل وقتی میبینه تایتل کوتاه هست خودش میاد تایتل رو اضافه میکنه.واسه من اسم سایتم به تایتلم با کاراکتر - اضافه میشد
واسه هر کسی تقریبا یک چیزی اضافه میشه.و این بخاطر اینه که تایتل های سایتامون کوتاه است و باید نزدیک به 50 کاراکتر باشه تا گوگل اضافه نکنه

gdfire
December 18th, 2018, 21:47
منم این مشکل رو داشتم و بعد از کلی جست و جو توی فرومهای خارجی خیلی ها گفته بودن که گوگل وقتی میبینه تایتل کوتاه هست خودش میاد تایتل رو اضافه میکنه.واسه من اسم سایتم به تایتلم با کاراکتر - اضافه میشد
واسه هر کسی تقریبا یک چیزی اضافه میشه.و این بخاطر اینه که تایتل های سایتامون کوتاه است و باید نزدیک به 50 کاراکتر باشه تا گوگل اضافه نکنه
اطلاعات نداری لاقل غلط هم نده:))
استارتر اگه افزونت یوسته از این اموزش استفاده کن و سایتتو دوباره پینگ کن بعد تغییر تنظیمات
https://hamyarwp.com/yoast-seo/

Mehran18
December 18th, 2018, 23:35
سلام دوستان

این مورد مرتبط با گوگل نیست! از تنظیمات سایت و پلاگین سئو هست

elan
December 19th, 2018, 13:28
سلام این لینکی که دادید نمیدونم چرا برای من باز نمیشه. برای شما هم همین طوره

elan
December 19th, 2018, 14:31
استارتر اگه افزونت یوسته از این اموزش استفاده کن و سایتتو دوباره پینگ کن بعد تغییر تنظیمات

سلام ، عزیزه من این لینکی که فرستادید مطالب خیلی ساده ای رو در مورد روش کار با یواست میگه. و مشکل از یواست نیست.

چون یواست روی سایت های دیگه ام هم نصب هست و به درستی تنظیم شده و هیچ کدوم این مشکل رو ندارند.

biriyaa
December 20th, 2018, 14:02

اطلاعات نداشتم اما رفتم دنبالش و اطلاعات کسب کردم.پیشنهادم اینه شمام بری اطلاعات کسب کنی در موردش.کافیه توی فرومهای خارجی سرچ کنی ببینی دیگران نظراتشون چیه.افزونه یواست هم اینقدر سخت نیست که کسی متوجه نشه تنظیماتشو.