ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بیتکوین

En-Pr
December 15th, 2018, 15:55
دوستان نیاز به 0.0224 بیتکوین هست
دوستانی که فروشنده هستند پیام بدن لطفا
به صورت دائمی خریدار هستیم

afshinh1990
December 15th, 2018, 16:06
پیمنت 24 بخر

bhdanathema
December 15th, 2018, 16:21
متاسفانه قیمت درست نمیدن این سایت

saeed1988m
December 15th, 2018, 17:05
درود بر شما
در صورت تمایل در ارتباط باشید
پل ارتباطی خصوصی ارسال شد

En-Pr
December 15th, 2018, 21:22
اگر فروشنده دیگه ای هست اطلاع بده

satiran
December 15th, 2018, 22:29
دوست عزیز شما بدون احراز هویت قصد خرید دارید که فکر کنم این روزها کسی انجام نمیده و باید احراز هویت کنید

En-Pr
December 15th, 2018, 22:32
دوست عزیز شما بدون احراز هویت قصد خرید دارید که فکر کنم این روزها کسی انجام نمیده و باید احراز هویت کنید
دوست عزیز احراز هویت باید دو طرفه باشه نه یکطرفه
نه اینکه ما مدارک هویتی خودمونو به شما بدیم

چون خود شما مجوز بانک مرکزی برای فروش ارز ندارید پس این قانون ساختگی باید دو طرفه باشه.

satiran
December 15th, 2018, 22:37
مگه بانک مرکزی مجوز میده ؟ !!!!

در ضمن وقتی شما میخوای ریال به حساب ما بزنی باید احراز هویت کنی بله اگه برعکس بود نیاز بود ما احرازهویت کنیم

hoka
December 15th, 2018, 22:38
دوست عزیز احراز هویت باید دو طرفه باشه نه یکطرفه
نه اینکه ما مدارک هویتی خودمونو به شما بدیم

چون خود شما مجوز بانک مرکزی برای فروش ارز ندارید پس این قانون ساختگی باید دو طرفه باشه.

عزیز دل مجوز چیه ؟ قانون چیه ؟ موضوع این هست که شما میای پول ریالی میریزی از سورسی که معلوم نیست صحیح هست یا خدایی نکرده ***ی بعد بیت کوینی میگیری که دیگه نمیشه ردش رو زد . خب الان کی میاد به همچین شرایطی اعتماد بکنه و خودش رو توی دردسر بندازه ؟

En-Pr
December 15th, 2018, 22:44
عزیز دل مجوز چیه ؟ قانون چیه ؟ موضوع این هست که شما میای پول ریالی میریزی از سورسی که معلوم نیست صحیح هست یا خدایی نکرده ***ی بعد بیت کوینی میگیری که دیگه نمیشه ردش رو زد . خب الان کی میاد به همچین شرایطی اعتماد بکنه و خودش رو توی دردسر بندازه ؟

عزیز همه چی باید بر مبنای قانون باشه صحبت از بی قانونی نزن
فرض خودت من اکانت کسیو هک کردم دارم دلارشو میفروشم الان کی میاد منو بگیره پلیس فتا یا اینترپل؟ پس این موضوع برای داخل ایران نیست در این صورت دو نفر میخواند که با هم کار کنند اگر اعتماد ندارند باید هر دو مدارک بفرستند من چطور مدارکمو دست شما بدم شما میتونی باهاش هر کار کنی پس احتمال اینکه شما سو استفاده کنی خیلی بیش تره

اما اینکه شما مدارک بگیری جز قانون کشور نیست اگر باشه شمام باید مجوزتو نشون بدی تا ما به شما اعتماد کنیم پس قانون مسخره باید دو طرفه باشه و لزومی به بودنش نیست.
در ضمن اگر دنبال بحث کردنی بیا پی وی و تاپیک منو خراب نکن چون بالا به دوستت جواب دادم.