ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل دامنه هاي ir با ns سرور cpanel من

sharax
February 3rd, 2011, 02:49
با سلام
دوستان وقتي من يك دامنه .ir رو به dns هاي سرور وصل مي كنم بعضي وقت ها اجرا نمي شه {فقط دامنه هاي ir}
ns هاي من هم روي شركت directi و با ديگر دامنه ها مشكلي ندارم فقط ir
و اينكه وقتي ns مي دم به دامنه ir مشكل رفع و ديگه مشكل پيش نمياد

Milad-H
February 3rd, 2011, 09:02
حتمالا به دلیل دیر ست شدن دامین های ملی هستش
اگه مدت زیادی از تغییر dsn میگذره بازم مشکل داره می توانی از سایت زیر برای پیدا کردن مشکل اقدام کنی
intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com)

سردار
February 3rd, 2011, 09:38
بله بنده هم با دامین ir مشکل دارم.مشتری وقتی میخواد از طریق سی پنل اقدام به پارک کنه خطای آی پی میده،وقتی هم از whm پارک میکنم سایت بالا نمیاد!!

Milad-H
February 3rd, 2011, 09:43
بله بنده هم با دامین ir مشکل دارم.مشتری وقتی میخواد از طریق سی پنل اقدام به پارک کنه خطای آی پی میده،وقتی هم از whm پارک میکنم سایت بالا نمیاد!!
ابتدا باید dsn در هندل نیک تغییر کند و ست شود سپس اقدام به پارک دامین شود....
تنظیمات whm شما امکان ثبت دامین ست نشده را نداره

سردار
February 3rd, 2011, 09:47
ابتدا باید dsn در هندل نیک تغییر کند و ست شود سپس اقدام به پارک دامین شود....
تنظیمات whm شما امکان ثبت دامین ست نشده را نداره
:)
دوست عزیز این رو که همه میدونن جزو اصوله.آخه بعد از ست شدن حدودا 1 هفته گذشته باز مشکل داره

sharax
February 3rd, 2011, 14:46
درسته اين دوستمون درست ميگه اين متود هارو همه بلدند و مي دونن كه نيك . آي آر دير ns ست مي كنه
مشكل ما اينه كه وقتي ست مي شه يكي و دو دفعه باز مي شه{بعضي وقت ها} و ديگه تا ns براي خود دامنه تعريف نكنيم بالا نمياد
introdns هم اخطار مي ده شبيه اين كه هاست روي سرور تعريف نشده يا ns اصلي مشكل داره ولي دامنه هاي بين المللي هيچ مشكلي ندارند
مشكل ما اينه

Milad-H
February 3rd, 2011, 14:48
یه دامین مثال بزنید تا چک کنیم

sharax
February 3rd, 2011, 15:46
intoDNS: cloops.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/cloops.ir)

mohammad_mozouni
September 22nd, 2011, 14:21
آقا منم این مشکل دارم الان یک هفتست. یکی خواهشا راهنمایی کنه. دامنه من novinkar.ir

mohammad_mozouni
September 25th, 2011, 18:09
الان چند روزه گذشته کسی نیس کمک کنه به من؟؟ دامنه من هر وقت دوس داره لود میشه !!!! ارور ها رو چطوری رفع کنم؟
دامنه من: novinkar.ir
ارورها: intoDNS: cloops.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/novinkar.ir)

poshtiban
September 26th, 2011, 11:30
دوستان سرویس named یا bind رو ریست کنید در سرور شاید مشکلتون حل بشه...

sales data
September 26th, 2011, 11:58
احتمالا تیم سرورهای دیگری با این مشخصات برروی ای پی دیگری ست نکردید ؟
ظاهرا مشکلی در دی ان اس شما میباشد ، زیرا دارای خطا میباشد
Nameservers are lame ERROR: looks like you have lame nameservers. The following nameservers are lame:
178.162.154.164
موفق باشید

iMohsen
September 26th, 2011, 12:06
روی سرور مقصد که named نصبه . zone مربوط به این دامنه یا وجود نداره یا مشکل داره . لاگ named رو بزارید تا ببینیم مشکل از چی میتونه باشه

arao
September 26th, 2011, 16:24
تا اونجایی که من میدونم cpanel با دامنه های .ir مشکل داره و حتی تحریم میکنه
بهتره اون رو .com بزنید
بعد ns های .com رو در نیک ثبت کنید

MbjHosting
September 26th, 2011, 21:04
سلام.
اگر در سی پنل از دامنه ir برای nameserver استفاده کنید و یا حتی دامنه com داشته باشید ولی در آن کلمه Iran وجود داشته باشد سی پنل لایسنس شما را قطع خواهد کرد.
چند روز پیش برای یکی از کاربران ما این اتفاق رخ داده بود.

موفق باشید.

mohammad_mozouni
September 26th, 2011, 21:51
دوستان nameservere من آی آر نیست. دات نته. یکی کمک کنه.

Woshka
September 26th, 2011, 22:02
.ir بر روی سی پنل هاست نکنید

It has come to our attention that the server on IP addresses #.#.#.# is again hosting some Iranian websites. As a result, your request for technical support was passed to our Customer Service Team for further investigation, as we are unable to proceed with working on the server when such information is brought to our attention. Please find a link below showing that the main server IP is #.#.#.# and that the domains/host on the server is Iranian: