توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل موارد امنیتی ویندوز سرور 2008
faryspeed
December 14th, 2018, 23:31
با سلام خدمت شما
جدیدا به محض نصب کردن و ای پی دادن به ویندوز سرور 2008 چند دقیقه بعد مشاهده میشه DNS ها تغییر میکنه و یه پروسس پر مصرف در تسک منیجر ظاهر میشه Msinfo
سرچ کردم دیدم ویروس هست ولی اینقدر سریع نمیدونم از کجا میاد
روی دیتاسنتر ایران این مورد رو دارم
راه حلی به جز انتی ویروس برای این مورد هست ؟
ali215215
December 15th, 2018, 23:20
اپدیت کنید توسط فایل ایزو
ابتدا فایل را ازماکروسافت دانلود کنید ایزو کنید نصب کنید با کنسول-سپس ای پی بدهید
این انتی دی داس و شبکه ها ی ایران به شدت ناپایداری دارند واصلا اون چیزی که میگن نیستنتد
خبرش رابی زحمت بدهید حتما در همین جا تا بقیه استفاده کنند
faryspeed
December 15th, 2018, 23:24
اپدیت کنید توسط فایل ایزو
ابتدا فایل را ازماکروسافت دانلود کنید ایزو کنید نصب کنید با کنسول-سپس ای پی بدهید
این انتی دی داس و شبکه ها ی ایران به شدت ناپایداری دارند واصلا اون چیزی که میگن نیستنتد
خبرش رابی زحمت بدهید حتما در همین جا تا بقیه استفاده کنند
این ظاهرا یه حفره امنیتی هست که توی زیر ساخت و روتر باید جلوش گرفته بشه
اصلا فرصت نمیده iso از خود ماکروسافت دانلود شده ولی نصب میکنم به محض آی پی گرفتن dns تغییر میکنه و اون فایل msinfo کل پردازنده رو اشغال میکنه
حتی سورسشو پیدا کردم میرم پاک میکنم ولی باز هم تولید میشه
مورد بعدی
نیاز به نصب ویندوز سرور 2003 داشتم اونم از ماکروسافت دانلود کردم ولی توی مراحل اولیه نصب میمونه و کلا جلو نمیره
تنظیمات خاصی داره توی esxi قبل از نصب باید انجام بشه ؟
Alt+F4
December 16th, 2018, 08:22
با سلام خدمت شما
جدیدا به محض نصب کردن و ای پی دادن به ویندوز سرور 2008 چند دقیقه بعد مشاهده میشه DNS ها تغییر میکنه و یه پروسس پر مصرف در تسک منیجر ظاهر میشه Msinfo
سرچ کردم دیدم ویروس هست ولی اینقدر سریع نمیدونم از کجا میاد
روی دیتاسنتر ایران این مورد رو دارم
راه حلی به جز انتی ویروس برای این مورد هست ؟
سلام دوست عزیز،
آیا بصورت دیفالت فایروال آن هست؟
اگر نیست ایتدا فایروال را آن کنید،بعد ای پی بدهید.
نکته ی بعدی اگر اولین راه جواب نداد،ای پی بدهید ولی دی ان اس ها را خالی بگذارید،اینطوری دامین ها پیدا نمیشن،یه بروکسی مثت بروکسیفایر نصب کنید و از طریق اون آنتی ویرویس نصب کنید و ویروس یابی کنید.
و اینکه بعد میدونم ربطی به شبکه داشته باشه،احتمالا ایزو ویندوز دست کاری شده یا اگر تمپلیت هست ، خودش مشکل داره
نکته ی بعد زمانی که آپدیت خودکار فعال باشد ، فایل svchost برای بررسی آپدیت فایل ها،مقدار زیادی رم رو اشغال میکنه،پس برای تست در آخرین اقدام آتو آپدیت هم ببندید.
pardazit.net
December 16th, 2018, 08:32
سلام
اگر خاطرتون باشه پارسال تمامی ویندوزهای ۲۰۰۸ به مشکل برخوردند و خیلی از سایت و شبکه های ایرانی هم به همین دلیل دان شدن.
البته درسته شبکه های ایران ضعف دارند اما مشکل از شبکه های داخلی نبود ما روی سرورهای هتزنر هم مشکل داشتیم و دیتاسنتر مرتب برای سرورهای دارای ویندوز های قدیمی ابیوز نت اسکن و ... میفرستاد در صورتی که کاربران اون سرور اصلا اطلاع نداشتن نت اسکن چی هست .
شما اگر ویندوز سرور ۲۰۰۸ با آپدیت اکتبر ۲۰۱۷ و پس از آن را بگیرید این مشکل را نخواهد داشت
اما تمامی ایزوها و آپدیت های قبل از اکتبر ۲۰۱۷ همگی همین مشکل را دارند . علاوه بر مواردی که فرمودین سرور شدیدا کند میشه و مصرف سی پیو هم بالا میره و حتی با آپدیت هم حل نمیشه حتما باید ایزو مربوط به آپدیت های اکتبر ۲۰۱۷ و پس از آن باشه
در ضمن در این مورد اصلا آنتی ویروس تاثیری نداره صرفا ایزو رو عوض کنید
ali215215
December 16th, 2018, 16:10
سلام
اگر خاطرتون باشه پارسال تمامی ویندوزهای ۲۰۰۸ به مشکل برخوردند و خیلی از سایت و شبکه های ایرانی هم به همین دلیل دان شدن.
البته درسته شبکه های ایران ضعف دارند اما مشکل از شبکه های داخلی نبود ما روی سرورهای هتزنر هم مشکل داشتیم و دیتاسنتر مرتب برای سرورهای دارای ویندوز های قدیمی ابیوز نت اسکن و ... میفرستاد در صورتی که کاربران اون سرور اصلا اطلاع نداشتن نت اسکن چی هست .
شما اگر ویندوز سرور ۲۰۰۸ با آپدیت اکتبر ۲۰۱۷ و پس از آن را بگیرید این مشکل را نخواهد داشت
اما تمامی ایزوها و آپدیت های قبل از اکتبر ۲۰۱۷ همگی همین مشکل را دارند . علاوه بر مواردی که فرمودین سرور شدیدا کند میشه و مصرف سی پیو هم بالا میره و حتی با آپدیت هم حل نمیشه حتما باید ایزو مربوط به آپدیت های اکتبر ۲۰۱۷ و پس از آن باشه
در ضمن در این مورد اصلا آنتی ویروس تاثیری نداره صرفا ایزو رو عوض کنید
نخیر جنا زیر ساخت کشور به شدن خراب است واتک می خخوره وکسی جواب نمیده
برایانی کار باید قبل از ای پی دادن-اپدیت امنیتی را ایزو کرد ونصب کرد-بعد ایپ داد
کلا زیر 2012 امنیت دیگه وجود نداره
- - - Updated - - -
این ظاهرا یه حفره امنیتی هست که توی زیر ساخت و روتر باید جلوش گرفته بشه
اصلا فرصت نمیده iso از خود ماکروسافت دانلود شده ولی نصب میکنم به محض آی پی گرفتن dns تغییر میکنه و اون فایل msinfo کل پردازنده رو اشغال میکنه
حتی سورسشو پیدا کردم میرم پاک میکنم ولی باز هم تولید میشه
مورد بعدی
نیاز به نصب ویندوز سرور 2003 داشتم اونم از ماکروسافت دانلود کردم ولی توی مراحل اولیه نصب میمونه و کلا جلو نمیره
تنظیمات خاصی داره توی esxi قبل از نصب باید انجام بشه ؟
اره امنیت توی شبکه های ایارن نسبت به اروپا تقریبا 1 به 10 است
سرور کجا کلو شده؟کدام شرکت و کدام شهر؟
قبل از ایپی پچ امنیتی را نصب کنید-بعد ریست می شه بعد ای پی بدهید
faryspeed
December 17th, 2018, 12:53
دوستان ایزو که حرفشو میزنید خود ماکروسافت بعد از 2/22/2011هیچ آپدیتی برای 2008 نداده یا حداقل ایزو از این جدیدتر من ندیدم منتشر کرده باشه
اینم لینکش
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11093
بنده علاوه بر موارد امنیتی توی ایران ویندوز سرور 2008 توی سرور های المان به هرکی میدم برامون ابیوز wannacry میاد و نت اسکن و .....
واقعا این ویندوز عمرشو کرده
ولی همچنان به خاطر مصرف کمش دوس دارم موارد امنیتیشو حل کنم و برای موارد ساده ازش استفاده ببرم
OnlineServer
December 17th, 2018, 13:02
شما رو ویندوز جدید پورت دیفالت ریموت دسکتاپ و عوض کن + پورت های 139 و 445 رو ببند هیچ مشکلی پیش نمیاد
مورد مشابه شمارو داشتیم با این کار کاملا حل شده
da6276
December 17th, 2018, 13:09
درود
نت بایوس رو غیر فعال کن سپس سیستم عامل رو اپدیت کن مشکل حل میشه.
ali215215
December 17th, 2018, 22:41
دوستان ایزو که حرفشو میزنید خود ماکروسافت بعد از 2/22/2011هیچ آپدیتی برای 2008 نداده یا حداقل ایزو از این جدیدتر من ندیدم منتشر کرده باشه
اینم لینکش
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11093
بنده علاوه بر موارد امنیتی توی ایران ویندوز سرور 2008 توی سرور های المان به هرکی میدم برامون ابیوز wannacry میاد و نت اسکن و .....
واقعا این ویندوز عمرشو کرده
ولی همچنان به خاطر مصرف کمش دوس دارم موارد امنیتیشو حل کنم و برای موارد ساده ازش استفاده ببرم
2016 نصب کن از 2008 سبک تره
da6276
December 17th, 2018, 22:51
2016 نصب کن از 2008 سبک تره
2016 سبکتره؟؟
2016 برای نصب نیاز به حداقل 4 گیگ رم داره در صورتی که 2008 با 512 مگابایت رم راه اندازی میشه...