سلام خدمت همه دوستان
میخواستم سوال بپرسم
کدوم یکی از این دو میزبان را جهت خرید پیشنهاد می دید
میزبان فا یا هاست دی ال کدوم بهتر هست
hamra
December 12th, 2018, 19:47
فکر نکنم توی این فروم در خصوص نظرسنجی بی سرویس دهنده ها به نتیجه برسید
negarnovin
December 12th, 2018, 19:56
به نظر بنده فقط نظر شخصی هستش هاست دی ال که سال ها پیش دامنه خودش رو واگذار کرد و این هاست دی ال فعلی همان هاست دی ال معروف دهه هشتاد نیستش!
در مورد میزبان فا هم تا جایی که اطلاع دارم چندتا از مشتریان ما از این هاستینگ به ما نقل مکان کردند اما جز هاستینگ های معتبر هستند
مشکل انتقالشون هم این بود که قالب های وردپرس درست روی سرورهاشون ران نمیشد!
فقط نظر شخصی بودش ...
m2n
December 12th, 2018, 21:14
به نظر بنده فقط نظر شخصی هستش هاست دی ال که سال ها پیش دامنه خودش رو واگذار کرد و این هاست دی ال فعلی همان هاست دی ال معروف دهه هشتاد نیستش!
در مورد میزبان فا هم تا جایی که اطلاع دارم چندتا از مشتریان ما از این هاستینگ به ما نقل مکان کردند اما جز هاستینگ های معتبر هستند
مشکل انتقالشون هم این بود که قالب های وردپرس درست روی سرورهاشون ران نمیشد!
فقط نظر شخصی بودش ...
مطمئنید؟ جناب اعتصامی فر هنوز در مجموعه و عضو ارشد و صاحب امتیاز هاست دی ال هستند :)
از نظر بنده هاست دی ال خیلی خیلی قوی تر از میزبان فا عمل می کنه جدا از سرویس تجربه ای که هاست دی ال توی میزبانی سایت های پربازدید داره میزبان فا تازه شروع کرده به کسب این تجربه.
hamra
December 12th, 2018, 21:18
مطمئنید؟ جناب اعتصامی فر هنوز در مجموعه هستن و عضو ارشد و صاحب امتیاز هاست دی ال هستن :)
بله بنده هم صحبتی با ایشون داشتم و هنوز در هاست دی ال هستند و واگذار نشده ظاهرا!
.K.H.A.
December 12th, 2018, 22:27
اگه میخواین از شرکتی که پشتیبان نفهم و بی ادب داشته باشه سرویس بگیرین که فقط هنوز اسمش مشتری جذب میکنه واسش نه کیفیت سابق هاست دل ال خوبه بگیرید.
reza177
December 12th, 2018, 23:14
اگه میخواین از شرکتی که پشتیبان نفهم و بی ادب داشته باشه سرویس بگیرین که فقط هنوز اسمش مشتری جذب میکنه واسش نه کیفیت سابق هاست دل ال خوبه بگیرید.
دلیل این حرف چند بار تیکت زدم سریع ج دادن
دوستان قبلا چنین تاپیک هایی نظر میدادن ولی الان نه
- - - Updated - - -
و دلیل این که این دوتا انتخاب کردم بهترن گویا
چون تجربه کار کزدن با میزبان هایی داشتم بهش قالب سفارش دادیم در کنار هاست طرف قالبا داده بود کسی دیگه طراحی کرده بود 200 به ما داد450 طراح قالبم شاکی شده بود
یا میزبان هایی که منایع فیک میدن و نمایندگی هستن و اسم رسم هم یه مدت خوبن بعد داغون
متاسفانه میزبان های خوب هم با همین ها بد نام شدن و مجبوریم بریم سراع جاهایی که استیبل بوده وضعیتشون و یه ماه حوب نیستن یه ماه بعد
Unknowv2
December 12th, 2018, 23:31
شک نکنید هاست دی ال کیفیت بهتری داره !(3 سال ازشون هاست دارم و واقعا میتونم بگم از تمامی لحاظ عالی)
در مورد اینکه گفتید پشتیبان بی ادب ، دو نفر پشتیبانی رو انجام میدن و یکیشون به صورت فینیگلیش پاسخ میدن
هر چند شاید کلاس کاری هاستینگ رو نداشته باشن ولی حقیقتا بنده هر وقت مشکلی داشتم خیلی سریع مشکل رو حل کردند !
پشتیبانی که صرفا کلاس کاری داشته باشه و ادب خالی بدرد نمیخوره به نظر بنده
کار راه انداز بودن خیلی بهتره !
شده زمانی که 2 یا 3 شب تیکت زدم و نهایتا با 5 مین تاخیر پاسخ دادن و مشکل رو حل کردن
ولی فرضا شما تو هاستینگ دیگه ای تیکت بزنی تو این تایم خیلی زود جوابگو باشن 2 ساعت بعد !
سیدرضا بازیار
December 12th, 2018, 23:46
فکر نکنم توی این فروم در خصوص نظرسنجی بی سرویس دهنده ها به نتیجه برسید
من با میزبان فا کار نکردم. اما با خیلی از هاستینگ ها کار کردم
بهترین هاستینگی که کار کردم، هاست دی ال بوده. واقعا کیفیت بسیار خوبی داره و پشتیبانی هم خیلی خوبه.
مدتی پیش بخاطر یه مشکل چند روز دیرتر پول رو واریز کردم. با اینکه ۱ هفته گذشته بود، اما هنوز هم سایت رو نبسته بودند
در آخرین روز که سایت ساسپند شد وقتی ازشون درخواست مهلت ۲۴ ساعته کردم واسه پرداخت پول، پاسخشون خیلی برام جالب بود
بخشی از پاسخ پشتیبانی هاست دی ال:
اگر هم قصد تمدید دارید و کل مبلغ الان براتون مقدور نیست ما درک میکنیم و شما با پرداخت حدودا ۳۰٪ از مبلغ به صورت افزایش موجودی میتونید درخواست تمدیدتون رو ثبت نماییددر صورت پرداخت کلی و یا جزئی از همین طریق اطلاع دهید
کمتر هاستینگی پیدا میشه که اینقدر زیبا برخورد کنه!
Jime
December 12th, 2018, 23:58
هاست دی ال هم حرفه ای هست و هم پشتیبانی خوبی داره
اما اگه سایت فیلم و آهنگ دارید که فیـلتر میشه متاسفانه سرویس میزبانی نمیده
farshid17
December 13th, 2018, 00:52
پیشنهاد بنده پارس پک هست پشتیبانی فوق العاده بالا یه پیشنهاد دارم
شما شب ساعت ۲ تا ۳ صبح تیکت بزنید به تمام هاستینگ معتبر ببینید کدومش جواب میده بنده بخاطر اینکه با میزبان فا کار کردم و چنتا حدود جواب گویی میزارم
1. میزبان فا ساعت 3:23 دقیقه جواب ساعت ۹:۵۶ صبح و سایت ۱۰:۳۳ دقیقه جواب ۱۱:۴۸ دقیقه
۲. هاست دی ال ساعت ۲ شب جواب حدود ۲:۱۵ جواب میدن و سرور فوق العاده عالی
۳. پارس پک ساعت ۳ شب حدود جواب گویی هر تیکت ۵ دقیقه
۴. نت افزار حدود جواب گویی ۵ دقیقه
۵. مهین وب هاست پاسخ شبانه باتاخیر یک ساعته
۶. تو همین انجمن بنده بایکی کار کردم xzn.ir جواب گویی ایشون خیلی پایینه شبا بیشتر موقع بعضی شبا شاید جواب ندان ولی جوابگویی شبا زیر ۳۰ دقیقه هست بعضی خرابی داشتن قطعی زیاد دارند
۷. نوین هاست بنده یک سال پیش کار میکردم باهاش جواب گویی شبا بعضی موقع بودن بعضی نبودن جوابگویی متوسط به پایین بود و کیفیت خوبی داشتن
۸. ایران سرور . سرور مجازی داشتم بااینکه مدیریت سرور داشت ولی قطعی داشت همیشه باید زنگ میزدیم ببینیم مشکل چیه ولی شرکت خوبی بود سریع مشکل حل میکردن ولی رضایتم نسبت به هزینه متوسط به پایین بود
در کل بنده از همه اینا و چندین هاستینگ دیگه استفاده کردم از همشون پارس پک راضی تر بود هم اینکه سرعت بالاست هر لحظه میتونید ارتقا بدی هاستینگ خوبی هست ولی کمی برخورد کارکنانش خوب نیست بعضی موقع طلب کارانه صحبت میکنند و کیفیت عالی هست
نت افزار کارکنان فوق العاده خوبی داره ولی هاست واسه کم بازدید هست
۶.
reza177
December 13th, 2018, 16:48
کسی نظر نداشت دیگه
sonly
December 13th, 2018, 21:01
با سلام
پیشنهاد بنده پارسپک هست
پشتیبانی واقعا خوب , به سرعت پاسخ میدن و کاربلد هستن
یعنی من خودم برام پیش اومده در مواردی که شاید زیاد بهشون مربوط نباشه (و مشکل یا سوال شما مربوط به اونا نباشه باز هم همکاری میکنن جدای از وظیفه خودشون.)
در کل کارشون خیلی خوبه و من راضیم.
فقط تنها مشکلی که قبلا بود ( الان هاست دانلود جدید نگرفتم ازشون) هاست دانلود بخواین فقط روزهای کاری میدن و ساعات اداری...
ولی باقی موارد واقعا من راضیم.
موفق باشید
milad221
December 14th, 2018, 12:43
من 7 ساله دارم با نت افراز کار میکنم تو این مدت مشکلی ازشون ندیدم سرویس عالی پشتیبانی عالی:x
digixtal
December 14th, 2018, 13:03
من فقط یکبار از میزبان فا خرید داشتم ، هنوز هم استفاده نکردم
به طور افتضاحی پشتیبانی شون وقت میخرن و شاید یک روز طول میکشه یه فایل 10 مگابایتی رو ریستور کنن ! اصلا راضی نیستم ( پشتیبانی )
mo_mohit1
December 14th, 2018, 15:21
هاست دی ال همون هاست دی ال قدمیه و اصلا نیازی به تعریف نداره. میزبان فا اصلا قابل قیاس با هاست دی ال نیست داداش.
saeed1988m
December 14th, 2018, 15:49
بنده به شخصه از هاست دی ال داشتم و واقعا راضی بودم هیچ کمبودی نبود در کارشون و پشتیبانی
از میزبان فا سرویسی نداشتم
jafar-alizadeh
December 14th, 2018, 15:55
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم سوال بپرسم
درود
میزبان فا چندین ماه هست در حال استفاده هستیم و مشکلی ندیدیم
reza177
December 15th, 2018, 00:40
دوتا مورد را تست کردم
هاست دی ال تو تیکت ها خیلی سریع و دانش خوبی دارن
میزبان فا پشتیبانی دیر ج میده
و جالب این که میزبان فا روی سرور جدید با هاردهای جدید خیلی مانور میده ولی هاست دی ال از قبل هم روی همین هاردا ها بوده
Gh-Moradi
December 15th, 2018, 01:58
جواب شما بوضوح مشخصه!
reza177
December 15th, 2018, 16:49
جواب شما بوضوح مشخصه!
چطور مشخصه
pouryamb
December 15th, 2018, 16:58
سلام برای شروع و بازدید کم نت افراز خوبه اما بازدید بالا از نظر من فقط و فقط هاست دی ال مناسبه.
از جاهای مختلفی سرویس گرفتم طی چند سال گذشته اما قطع به یقین هاست دی ال بهترین سرویس دهی رو داره. هرچند باز هم بر اساس تجربه میگم که برای بازدید کم بهترین گزینه نت افرازه. این رو هم بگم که من فقط هاست اشتراکی خارج از کشور(کانادا) ازشون داشتم چندبار و از خدمات دیگه شون اطلاعی ندارم.
لامصب هاس دی ال بی نظیره... فقط کاش برای سایت های کم ترافیک هم پلن با قیمت مناسب داشت.
php.man
December 15th, 2018, 18:44
هاست دی ال قیمتش بالاست ولی هاست خوبی ارائه میده
ضمن اینکه پشتیبانی فنی قوی هم داره
minacss
December 15th, 2018, 18:53
سلام برای شروع و بازدید کم نت افراز خوبه اما بازدید بالا از نظر من فقط و فقط هاست دی ال مناسبه.
از جاهای مختلفی سرویس گرفتم طی چند سال گذشته اما قطع به یقین هاست دی ال بهترین سرویس دهی رو داره. هرچند باز هم بر اساس تجربه میگم که برای بازدید کم بهترین گزینه نت افرازه. این رو هم بگم که من فقط هاست اشتراکی خارج از کشور(کانادا) ازشون داشتم چندبار و از خدمات دیگه شون اطلاعی ندارم.
لامصب هاس دی ال بی نظیره... فقط کاش برای سایت های کم ترافیک هم پلن با قیمت مناسب داشت.
دقیقا می خواستم همین متن رو بنویسم دیدم شما زحمتش رو کشیدی
برای بازدید کم نت افزار هم کیفیتش خوبه هم قیمتش مناسبه
reza177
December 16th, 2018, 22:51
متاسفانه فاصله بیین هاست دی ال و بقیه خیلی زیاده
garousiamir
December 18th, 2018, 06:56
یک سرویس دهنده خوب هیچ وقت نباید تست بده چون به کیفیت خودش اعتماد باید داشته باشه:53:
کاملا حق باشماست دوست عزیز
ولی با توجه به فعالیت بیش از 157 هاستینگ فعال در کشور برای جلب اعتماد یکی از راه های خوب ارائه تست هست
ضمنا مایکروسافت و شرکت های بزرگ حوزه ی فناوری اطلاعات اگر سی روز تست رایگان برای محصولاتشون میدن آیا به این معنیه که بی کیفیتن برعکس این قدر اطمینان دارن به محصولشون که میدونن کسی تست کنه قطعا خرید انجام میده
taranoome
December 18th, 2018, 13:27
اگر دنبال ارزونی هستی تو همین جا یک چرخی بزنی هاست با سالی 5 هزار هم پیدا میکنی که 1 ماه میزبانی داره و الباقیش باید بیفتی و دنبالش بگردی که بک اپ بهت بده
اگر دنبال کیفیت هستی و سایت پربازدید داری هاست دی ال رو بهت پیشنهاد میکنم که هم کیفیتشون عالی هست و هم پشتیبانی
اگر دنبال پشتیبانی تلگرامی و تلفنی و... هستی همین تو اینجا بگردی زیاد هستن که تو ماه اول و دوم از 24 ساعت 20 ساعت رو درجا جواب میدن بعد از 2 ماه از 24 ساعت فقط 4 ساعتش رو جواب میدن اونم زمانی که شما نیستید
67ali67
December 18th, 2018, 22:57
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم سوال بپرسم
به نظر بنده اگر بیشتر درمورد کارتون توضیح بدید راحت تر میشه پیشنهاد داد.
ببینید هر کسی میتونه درمورد شرکتی که باهاش کار کرده نظر بده و بگه فعالیت و پشتیبانی این هاستینگ در این زمینه خوبه...
مثلا من اگر از دو دیتاسنتر سرور داشته باشم و هر دو حمله داشته باشه میتونم عملکرد دیتاسنتر رو در این زمینه تحلیل کنم
ممکنه یه هاستینگ سرعت رسیدگی به مشکلاتش زیاد باشه ولی دقت رسیدگی کم باشه...
و یا همه چیز خوب باشه ولی روی هاست اشتراکی اجازه راه اندازی بعضی سرویس ها رو ندن.
reza177
December 18th, 2018, 23:35
برای هر نیازی وقتی تیم قوی باشه کل کار خوب در میاد
هاست دی ال که انتخاب کردم و جالبه منابعی که دادن زمین تا اسمون با خیلی جاها فرق داره و حتی کیفیت سرور !
قدر میزبانی را الان متوجه میشم و فرق ها را
taranoome
December 18th, 2018, 23:56
خوشحالم که انتخاب مناسبی کردید
reza177
December 26th, 2018, 00:19
اگر دوستان دیگه هم شرکت میکردن کمک حال دوستان دیگه ای هم بود