PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از نصب websait control panel

reza3723
December 10th, 2018, 18:50
سلام دوستان عزیز

من بعد از کلی تلاش و مشکل توی نصب بالاخره وب سایت کنترل پنل رو روی سرور 2008 نصب کردم و یک سری پورت ها رو روی فایروال باز کردم که به مشکل بر نخورم و در اخر وقتی میخوام وارد محیط اضلی بشم و یوزر نیم و پسورد رو وارد میکنم بعد از ورود با این صحفه روبرو میشم و خبری از تنظیمات و بقیه چیزها نیست ؟؟
میشه لطفا راهنمایی کنید .

asrhosting
December 10th, 2018, 19:59
سلام دوستان عزیز

من بعد از کلی تلاش و مشکل توی نصب بالاخره وب سایت کنترل پنل رو روی سرور 2008 نصب کردم و یک سری پورت ها رو روی فایروال باز کردم که به مشکل بر نخورم و در اخر وقتی میخوام وارد محیط اضلی بشم و یوزر نیم و پسورد رو وارد میکنم بعد از ورود با این صحفه روبرو میشم و خبری از تنظیمات و بقیه چیزها نیست ؟؟
میشه لطفا راهنمایی کنید .

با سلام .
تنظیمات داخل منو ها هست ( کانفیگ سرور )
پایین صقحه هم می تونید یوزر ادد کنید .

بهتره SolidCP یا MSPcontrol نصب کنید . وب سایت پنل دیگه پشتیبانی نمی شود .

reza3723
December 10th, 2018, 20:11
با سلام .
تنظیمات داخل منو ها هست ( کانفیگ سرور )
پایین صقحه هم می تونید یوزر ادد کنید .

بهتره SolidCP یا MSPcontrol نصب کنید . وب سایت پنل دیگه پشتیبانی نمی شود .

تشکر بابات پاسخگویی خیلی لطف کردید
من mspcontrol رو نصب کردم قبلا و وسط نصب یک قسمت از برنامه زده که یوزر و پسورد دامنه رو وارد کن ؟ نمیدونم منظور با چه یوزر و پسوردی هست
چون من دامنه رو از سایت الماس هاستیگ گرفتم crss.xyz و چیزی به عنوان یوزرنیم و پسورد به من داده نشده ؟

reza3723
December 10th, 2018, 22:03
این قسمت رو متوجه نمیشم

asrhosting
December 11th, 2018, 07:47
این قسمت رو متوجه نمیشم

اینجا برای هر بخش باید نام کاربری و رمز عبور بسازید .
دومین رو وارد نکنید و فقط یک نام کاربری به دلخواه و یک رمز قرار دهید . در هر مرحله از نصب نیاز بود یک نام کاربری جدید و رمز قرار دهید و ادامه نصب . ..