PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلاتی که با whmcs داریم

lkmew
February 2nd, 2011, 13:34
دیدم دوستان برای مشکلاتشون با whmcs تاپیکهای جدا از هم و مختلفی می زنن گفتم همه مشکلات رو تو یه تاپیک مطرح کنیم که هم از ایجاد تاپیکهای مختلف جلوگیری بشه و هم پیگیری موضوع راحت تر بشه.

برا شروع هم خودم یه مشکل دارم که ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن:

جند روز پیش دوستم برخلاف اصرار من که سیگما بهتره رفت whmcs رو از سایت پشتیبان فارسی whmcs خریداری کرد. 45 تومن هم هزینه بابت نصب و کانفیگش داد (که ایکاش دستش میشکست نمیداد).
حالا که بظاهر نصب و کانفیگ شده هر بار از بخش آدمین می خوایم تغییری بدیم و دکمه save رو می زنیم تغییرات ذخیره میشه ولی صفحه سفید میشه و دوباره باید آدرس مدیریت رو دستی تایپ کنیم تا وارد بخش admin بشیم.
متاسفانه دوستم بارها تماس گرفته ولی مشکل رو حل نکردند.
گفتم اینجا مطرح کنم ببینم دوستان می تونن راهنمایی کنن مشکل رو حل کنیم؟

Masoud.B
February 2nd, 2011, 15:28
آخرین نسخه را از سایت خود whmcs.com دانلود کنید و دوباره آپلود کنید ، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

نیازی به پاک کردن فایل های کنونی هم ندارید چون امکان داره ماژولی چیزی نصب کرده باشید ، روی همین فایل ها overwrite کنید

HugeServer
February 2nd, 2011, 16:09
https://www.whmcs.com/members/supporttickets.php
!

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

دیتابیس Mysql رو چک کنید.....
یک بار Repair و Optimize کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل خواهد شد;)

nimafire
February 2nd, 2011, 17:07
نیازی به پرداخت اون هزینه نبود.
در هر صورت اطاعات ادمین و هاست را برای من ارسال کنید مشکل شما را برطرف میکند.

lkmew
February 3rd, 2011, 10:15
علت مشکل پیدا شده. وقتی زبان admin انگلیسی هست مشکلی نیست ولی وقتی زبان admin رو روی فارسی ست می کنیم این مشکل پیش میاد ولی هنوز راه حلی ارائه ندادن.

EXXXIR
February 3rd, 2011, 12:19
اگر اشتباه نگم فارسی ساز با نسخه ای که نصب شده سازگار نیست (البته اگر فارسی ساز خریدین) ولی اون صفحه ای که سفید میاد آدرسی که میخواد واردش بشه چی هست؟

احتمال میدم فارسی سازش مشکل داشته باشه البته اگر قالب فارسی هم برای ادمین بهتون داده باشن. اگر که فارسی ساز از اونجا تهیه نکردین همون آخرین نسخه از سایت خود whmcs نصب کنید مشکل باید برطرف بشه.