lkmew
February 2nd, 2011, 13:34
دیدم دوستان برای مشکلاتشون با whmcs تاپیکهای جدا از هم و مختلفی می زنن گفتم همه مشکلات رو تو یه تاپیک مطرح کنیم که هم از ایجاد تاپیکهای مختلف جلوگیری بشه و هم پیگیری موضوع راحت تر بشه.
برا شروع هم خودم یه مشکل دارم که ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن:
جند روز پیش دوستم برخلاف اصرار من که سیگما بهتره رفت whmcs رو از سایت پشتیبان فارسی whmcs خریداری کرد. 45 تومن هم هزینه بابت نصب و کانفیگش داد (که ایکاش دستش میشکست نمیداد).
حالا که بظاهر نصب و کانفیگ شده هر بار از بخش آدمین می خوایم تغییری بدیم و دکمه save رو می زنیم تغییرات ذخیره میشه ولی صفحه سفید میشه و دوباره باید آدرس مدیریت رو دستی تایپ کنیم تا وارد بخش admin بشیم.
متاسفانه دوستم بارها تماس گرفته ولی مشکل رو حل نکردند.
گفتم اینجا مطرح کنم ببینم دوستان می تونن راهنمایی کنن مشکل رو حل کنیم؟
برا شروع هم خودم یه مشکل دارم که ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن:
جند روز پیش دوستم برخلاف اصرار من که سیگما بهتره رفت whmcs رو از سایت پشتیبان فارسی whmcs خریداری کرد. 45 تومن هم هزینه بابت نصب و کانفیگش داد (که ایکاش دستش میشکست نمیداد).
حالا که بظاهر نصب و کانفیگ شده هر بار از بخش آدمین می خوایم تغییری بدیم و دکمه save رو می زنیم تغییرات ذخیره میشه ولی صفحه سفید میشه و دوباره باید آدرس مدیریت رو دستی تایپ کنیم تا وارد بخش admin بشیم.
متاسفانه دوستم بارها تماس گرفته ولی مشکل رو حل نکردند.
گفتم اینجا مطرح کنم ببینم دوستان می تونن راهنمایی کنن مشکل رو حل کنیم؟