ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رتبه سایت

000012
December 1st, 2018, 16:58
سلام خدمت کاربران عزیز وب هاستینگ
یک سوال داشتم اونم اینه من یک دامین داشتم با رتبه بالا و بازدیدشم خیلی خوب بود. وقت تمدید دامینم تموم شد و بنا به دلایلی نتونستم تمدید کنم مجبور شدم دامین جدید گرفتم و سایتم را بردم روی دامین جدید حالا چطور میتونم رتبه و اعتبار از دست رفته سایتم را برگردونم؟ در حال حاضر روزانه 20تا بازدید به زور دارم ممنون

BazPardakht.Com
December 1st, 2018, 17:14
سلام خدمت کاربران عزیز وب هاستینگ
یک سوال داشتم اونم اینه من یک دامین داشتم با رتبه بالا و بازدیدشم خیلی خوب بود. وقت تمدید دامینم تموم شد و بنا به دلایلی نتونستم تمدید کنم مجبور شدم دامین جدید گرفتم و سایتم را بردم روی دامین جدید حالا چطور میتونم رتبه و اعتبار از دست رفته سایتم را برگردونم؟ در حال حاضر روزانه 20تا بازدید به زور دارم ممنون
امکان اینو وجود نداره که بتونید مجدد در چند روز همون رتبه رو به دست بیارید
بازم همون زمان و تلاش قبل رو انجام بدید و باید مجدد زمان بزارید
مگر اینکه قبل تمدید دامنه که حداقل ۱ تا ۲ ماه قبلترش دامنه جدید ست می کردید و کل اطلاعات رو روی دامنه جدید انتقال می کردید و این مشکل حل میشد

000012
December 1st, 2018, 17:30
امکان اینو وجود نداره که بتونید مجدد در چند روز همون رتبه رو به دست بیارید
بازم همون زمان و تلاش قبل رو انجام بدید و باید مجدد زمان بزارید
مگر اینکه قبل تمدید دامنه که حداقل ۱ تا ۲ ماه قبلترش دامنه جدید ست می کردید و کل اطلاعات رو روی دامنه جدید انتقال می کردید و این مشکل حل میشد
یکسال بیشتر برای این موضوع وقت گذاشتم و مورد دوم ممکنه حق کپی رایت بخورم ؟ چون قبلا مطالب روی دامین دیگه ای بوده

BazPardakht.Com
December 1st, 2018, 17:55
یکسال بیشتر برای این موضوع وقت گذاشتم و مورد دوم ممکنه حق کپی رایت بخورم ؟ چون قبلا مطالب روی دامین دیگه ای بوده

شما قرار نبود کپی کنید
باید دامنه رو انتقال میدادی و دامنه هم منتضی میشد مشکلی نبود

000012
December 1st, 2018, 18:20
شما قرار نبود کپی کنید
باید دامنه رو انتقال میدادی و دامنه هم منتضی میشد مشکلی نبود
کپی نکردم از سایتی منظور من این بود قبلا روی دامین دیگه ای بوده مطالبم و الان اون دامنه منقضی شده حالا دامین جدیدم ممکنه حق کپی رایت بخوره یا خیر ؟