PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت ساب دامین در دایرکت ادمین

hannah
February 2nd, 2011, 07:35
سلام
چجوری میشه برای یک دامنه که در دایرکت ادمین پارک شده است ساب دامین ساخت ؟

Maysam.M
February 3rd, 2011, 16:18
در حالت عادی که روی هاست های اشتراکی نمیشه چنین کاری کرد مگر اینکه مثل سرور دست خودمون باشه و یا ...

znhost
February 9th, 2011, 10:00
شما برای دامنه اصلیش بساز ، بعد واصه تمام دامنه هات ساخته میشه . بعد میتونی با یه کد کوچیک تعریف کنی که اگه با دامنه جز اون دامنه دلخواه کسی وارد شد یا ارور بده یا اینکه redirect اون یکی دامنه بشه

marsdl
April 2nd, 2011, 13:14
فکر می کنم شما اگه روی دامنه اصلی یه ساب دامین بسازی و اون دامنه ای که پارک کردی (پوینت کردی) ، این ساب دامین برای اون هم میشه . ولی این ساب دامین برای جفتشون میشه ها . یعنی مثلا :
sub.domain.com , sub.domain.net . جفتشون داشته میشن . این یه نظره . تست کن خبرشو بده .

da77
March 12th, 2012, 00:11
در حالت عادی که روی هاست های اشتراکی نمیشه چنین کاری کرد مگر اینکه مثل سرور دست خودمون باشه و یا ...

سلام میشه بگین چجوری ؟
ن سرور اختصاصی دارم اما تو یکی از یوزر هاش سایتمو بالا آوردم

kamran_b
March 25th, 2012, 13:23
سلام

دوست من اگر سروردست خودت باشه مثل اینکه ویخوای یک دامین جدید ایجاد کنی وای به جای اسم دامنه اسم ساب دامینت رو وارد کن مثلا:server.domain.com البته انوهمبکم که اون دامنه باید رو همون سرورت باشه .

5177