ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در رابطه با استفاده از آی پی های یک سرور در نقطه دیگه

faryspeed
November 28th, 2018, 01:10
با سلام
ما یک سرور در دیتاسنتر برج میلاد داریم با چند ای پی اظافه
یک سرور هم در یک دیتاسنتر پارس آنلاین که آی پی آزاد نداره

میخواستم روی سرور پارس آنلاین سرور بسازم و از آی پی های سرور برج میلاد استفاده کنم
قطعا امکانش هست
میخواستم ببینم باید چه کارهایی انجام بشه
یه سر نخ داشته باشیم هم کارو راه میندازه

soxmox
November 28th, 2018, 10:21
با سلام ما یک سرور در دیتاسنتر برج میلاد داریم با چند ای پی اظافه یک سرور هم در یک دیتاسنتر پارس آنلاین که آی پی آزاد نداره میخواستم روی سرور پارس آنلاین سرور بسازم و از آی پی های سرور برج میلاد استفاده کنم قطعا امکانش هست میخواستم ببینم باید چه کارهایی انجام بشه یه سر نخ داشته باشیم هم کارو راه میندازه :71: قطعا نمیشه امکانش نیست بشه هم ارزش نداره دو رقیب که نمیان باهم دوس باشن که =;

RoobinaServer
November 28th, 2018, 10:29
با سلام

میخواستم روی سرور پارس آنلاین سرور بسازم و از آی پی های سرور برج میلاد استفاده کنم
قطعا امکانش هست

با سلام

باید بین دو مرکز روتر داشته باشید و عمل روتینگ دستی داخلی انجام دهید که البته نه Stable است و نه پیشنهاد میشود.

همچنین هر مشکلی هم وجود بیاید نمیتوانید از مرکز پارس پیگیری نمائید (ارتباطات شما آسیب پذیرتر میشود)

به جای این همه دردسر و کاهش کیفیت سرویس دهی بهتر است آیپی از خود پارس یا واسطی که سرور را پیش آنها قرار داده اید تهیه نمائید.

NetworkFA
November 28th, 2018, 12:16
با سلام

قطعا امکانش هست

با استفاده از *** یا مابقی تانل های لایه 2و3 قابل انجام است ولی:
اولا تمام ترافیک اول وارد آسیاتک و سپس وارد پارس آنلاین میشود هیچ ترافیکی مستقیم وارد پارس آنلاین نمیشود (این یعنی وابسته به پهنای باند)
دوم ارتباط شما وابسته به شبکه آسیاتک میشود

afranetserverir
November 28th, 2018, 15:29
با سلام

قطعا امکانش هست

با سلام و عرض احترام

امکانش وجود ندارد دوست عزیز باید از دیتاسنتر خود پارس آنلاین برای سرورتون آیپی تهیه کنید.

موفق باشید.