توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش بزرگترین سایت موزیک ایران
N4vid12
November 27th, 2018, 18:06
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران
یک وبسایت موزیک دارم با دامین بسیار قوی و بازدید مناسب و رو به رشد چون وقت بروز رسانی ندارم داره پسرفت میکنه و دلم نمیاد از بین بره گفتم حداقل بفروشم هم یک صاحب خوب پیدا کنه هم عذاب وجدانش مارو اذیت نکنه
سایت دارای لوگوی اختصاصی هست
قالب فوق حرفه ای که تمام ویژگی های رادیو جوان رو داره
نزدیک 600 تا پست اختصاصی داره و فول آلبوم خیلی از خواننده هارو داره مثل فرزاد فرزین , بهنام بانی, هوروش بند, ابی, زدبازی, سوگند,آرش ای پی, محسن ابراهیم زاده, ایهام, ماکان بند, لیتو, مهراد هیدن, سپهر خلسه, هیچکس , تتلو و...
همینطور با کلماتی مثل دانلود فول آلبوم ابی و ته موزیک ,دانلود فول آلبوم سوگند و ... که بسیار پر سرچ هستند صفحه اول گوگل هست
نزدیک به 2ماهه که راه اندازی شده و پتانسیل رسیدن به بازدید و درامد میلیونی داره دوستانی که بنده رو میشناسن سایت های من رو میدونند همه 1 ایران هستند در حال حاضر هم الکسا 24 هزار رو داره
روزانه نزدیک 250 ورودی گوگل داره و 400 ای پی و نزدیک 1000 تا 3000 بازدید
آدرس سایت : http://tehmusic.org
قیمت هم مزایده و توافقی قرار میدیم و بعد از 2 هفته از این پست به بالاترین قیمت فروش میره مبارک صاحب جدیدش امیدوارم مثل خودم که سایتام مثل بچه هام هستند ازش نگهداری و پیشرفت کنه
ای دی تلگرام بنده : @ntehm
موفق باشید
سیدرضا بازیار
November 27th, 2018, 19:21
بزرگترین سایت موزیک ایران!!!
:65:
php?>
November 27th, 2018, 20:10
بزرگترین سایت موزیک ایران رو 100 تومن میخرم !!
gdfire
November 27th, 2018, 20:12
قالب که شبیه ریمیکسه فریم میشه یافتش رتبه و بازدید انچنانی نداره لوگو هم تعریفی نداره ولی ارشیو بد نیست
با این وضع اقتصادیو ارز بی ثبات و نداشتن اسپانسر 100 200 هزار تومن چون داشتن سایت ارزشی نداره دیگه با وجود تلگرام و اینستاگرام
وگرنه همچینم بزرگ نیست این همه سایت موزیک ریخته
N4vid12
November 28th, 2018, 02:29
شما دامنه سایت رو ببینید
- - - Updated - - -
بزرگترین سایت موزیک ایران رو 100 تومن میخرم !!
صد تومنتو بزار جلو آینه 2 برابر شه نمک
- - - Updated - - -
قالب که شبیه ریمیکسه فریم میشه یافتش رتبه و بازدید انچنانی نداره لوگو هم تعریفی نداره ولی ارشیو بد نیست
با این وضع اقتصادیو ارز بی ثبات و نداشتن اسپانسر 100 200 هزار تومن چون داشتن سایت ارزشی نداره دیگه با وجود تلگرام و اینستاگرام
وگرنه همچینم بزرگ نیست این همه سایت موزیک ریخته
شما که انقدر دانایی داره یه همچین سایتی برای ما بیار بالا لذت ببریم خودمم ازت با قیمت خوب میخرم
BazPardakht.Com
November 28th, 2018, 03:12
پتانسیل رسیدن به بازدید و درامد میلیونی داره دوستانی که بنده رو میشناسن سایت های من رو میدونند همه 1 ایران هستند
ممکنه چند نمونه از این 1 ایرانتون رو معرفی کنید :-|
N4vid12
November 28th, 2018, 10:45
ممکنه چند نمونه از این 1 ایرانتون رو معرفی کنید :-|
توی امضام هست
دوستان هیچکس رو مجبور به خرید نکردیم اگر خریدار نیستین لطفا اسپم نکنید
تاپیکای بخش فروش کم شده یوزرا بیکار شدن امدند تاپیک مارو اسپم بازار دارن میکنند
BazPardakht.Com
November 28th, 2018, 22:59
توی امضام هست
دوستان هیچکس رو مجبور به خرید نکردیم اگر خریدار نیستین لطفا اسپم نکنید کسی که در حد یک بز کوهی از وبمستری سر در بیاره میدونه این سایت سایت با ارزشی هست
بله کاملا مشخه (:|
اگر کسی نخرید از شما من با حداقل قیمت می خرم
موفق باشید
N4vid12
November 29th, 2018, 14:15
بله کاملا مشخه (:|
اگر کسی نخرید از شما من با حداقل قیمت می خرم
موفق باشید
خیالتون راحت همین الان 2 تا مشتری پرو پاقرص داره
شما برو همون تبلیغ گوگل 200 ریالیتو بفروش توی کار مردم دخالت نکن
هر موقع یک سایت اوردی رتبه 500 هم نمیگم 5000 ایران بعد بیا با هم میشینیم صحبت میکنم دوست عزیز
zooj
November 29th, 2018, 21:47
قیمت 25 هزار تومان فقط به خاطر اندک اتوریتی که داره
Page Authority 18
Domain Authority 22
آرشیو خوبی نداره , قالب هم ارزشی نداره (در مارکت هایی مثل ژاکت با قیمت زیر 50 هزار تومن بهترین رو میشه تهیه کرد) , بازدید که اصلا نداره 250 تا بسیار بسیار کم هست که حتی پاپ آپ بزاریم روزی 1000 تومن هم ازش پول درنمیاد - مطالبی که هم ورودی دارید غیر مجاز هستند و احتمال ***** شدن اش زیاده .
اگر خواستید پیام بدید.
اگر قصد فروش اون سایت های 1 ات :^O رو داشتی خبر بده
یا حق
taranoome
November 29th, 2018, 22:10
فقط بهت میگم خدا بهت رحم کنه لینک سایتت رو کجا گذاشتی فقط تا 1 ماه بعدی منتظر پیغام های ساماندهی باش:d:d:d
اون 400 تا رو میکنن 40 تا برات چون 90 درصد آهنگات غیر مجازه برادر من ساماندهی بخاد گیر بده به امید جهان هم گیر میده حالا دیگه خواننده زن و خواننده اونور آبی خدا بهت رحم کنه
zooj
November 29th, 2018, 22:13
نگیرنش صلوات :59:
tata3020
November 29th, 2018, 23:05
دوستان عزیز دقت داشته باشید این دامنه تک کلمه ای هست و از سال 2007 سابقه طولانی داره من حاظرم برای دامنه تا سقف 3 میلیون تومن هزینه کنم دوستانی که تو این مینه فعالیت دارن متوجه این وضوع هستن . لطفا پیام بدید
gdfire
November 29th, 2018, 23:19
دوستان عزیز دقت داشته باشید این دامنه تک کلمه ای هست و از سال 2007 سابقه طولانی داره من حاظرم برای دامنه تا سقف 3 میلیون تومن هزینه کنم دوستانی که تو این مینه فعالیت دارن متوجه این وضوع هستن . لطفا پیام بدید
سایتی که میگی احیانن این نیست؟
https://www.teh-music.co/
این الا چند ساله فعالیت داره و جزو میشه گفت بهتریناس ولی این یکی اسکی رفته از رو اونه عین اعتبار موزیک باران که خیلیا از اسمش اسکی رفتن فعالیتتو پس بیشتر کن تو این زمینه و زوایا(:|
taranoome
November 29th, 2018, 23:25
لازم دونستم بگم که هیچ کدوم اصلی نیست و من که قدیمی کار هستم یک جورایی
http://www.nwtehranmusic.com
این سایت اصلی تهران موزیک هست و الباقی اسکی رفتند
gdfire
November 29th, 2018, 23:26
نگیرنش صلوات :59:
پارتی داشته باشی تو این مملکت که خداشم خریدنیه کسی کاریت نداره عین نکس وان موزیک یا فیلم تو مووی و....
- - - Updated - - -
لازم دونستم بگم که هیچ کدوم اصلی نیست و من که قدیمی کار هستم یک جورایی
http://www.nwtehranmusic.com
این سایت اصلی تهران موزیک هست و الباقی اسکی رفتند
بهترین همون رادیو جوانه=P~
taranoome
November 29th, 2018, 23:30
پارتی داشته باشی تو این مملکت که خداشم خریدنیه کسی کاریت نداره عین نکس وان موزیک یا فیلم تو مووی و....
- - - Updated - - -
بهترین همون رادیو جوانه=P~
اونم بنداز دور فقط ویکی صدا بس
هنوز نه کپیش اومده و نه رو دستش اومده
BazPardakht.Com
November 30th, 2018, 01:45
کاملا مشخه که خود استاتر همین الان ثبت نام کردن که تبلیغ کنن
دوستانی که سئو کار هستن خوب اطلاع دارن که توی آپدیت های جدید عمر دامنه تاثیر اصلی رو نداره با اینکه اون دامنه چندین بار منقضی شده و این یعنی برای بالا اومدن با محتوای جدید یعنی زحمت به شدت بالا یعنی علنا قدیمی بودن مهم نیست دیگه
اگر خودت خریدار هستی بهش پیام بده که تاپیک بسته بشه و وقت مردم رو الکی نگیر
OmizbanCo
November 30th, 2018, 11:39
;;) وقتتو تلف نکن
MizbanPardaz
November 30th, 2018, 13:50
یک وبسایت موزیک دارم با دامین بسیار قوی و بازدید مناسب و رو به رشد چون وقت بروز رسانی ندارم داره پسرفت میکنه و دلم نمیاد از بین بره گفتم حداقل بفروشم هم یک صاحب خوب پیدا کنه هم عذاب وجدانش مارو اذیت نکنه
نزدیک 600 تا پست اختصاصی داره و فول آلبوم خیلی از خواننده هارو داره مثل فرزاد فرزین , بهنام بانی, هوروش بند, ابی, زدبازی, سوگند,آرش ای پی, محسن ابراهیم زاده, ایهام, ماکان بند, لیتو, مهراد هیدن, سپهر خلسه, هیچکس , تتلو و...
همینطور با کلماتی مثل دانلود فول آلبوم ابی و ته موزیک ,دانلود فول آلبوم سوگند و ... که بسیار پر سرچ هستند صفحه اول گوگل هست
نزدیک به 2ماهه که راه اندازی شده و پتانسیل رسیدن به بازدید و درامد میلیونی داره دوستانی که بنده رو میشناسن سایت های من رو میدونند همه 1 ایران هستند در حال حاضر هم الکسا 24 هزار رو داره
قیمت هم مزایده و توافقی قرار میدیم و بعد از 2 هفته از این پست به بالاترین قیمت فروش میره مبارک صاحب جدیدش امیدوارم مثل خودم که سایتام مثل بچه هام هستند ازش نگهداری و پیشرفت کنه
موفق باشید
لوگو اختصاصی که نمیشه گفت ، هر کی بلد باشه اینو میزنه ، راستی تو لوگو یِ S اضافه س
امکانات فوق حرفه ای مثل رادیو جوان تو قالب دیده نمیشه و خیلی بی روح هست
در مورد بازدید و سایت های 1 ایران هم لینک های زیر گویای همه چیز هست :
https://www.alexa.com/siteinfo/tehmusic.org
https://www.alexa.com/siteinfo/tehmoviez.download رتبه 500 تا 10 سایت برتر ایران هم خیلیه
https://www.alexa.com/siteinfo/tehsub.in
خیلی خوبه که وقتی میخایم چیزی بفروشیم خیلی بش بها ندیم (به همون اندازه که هست بهش بها بدیم)
شما قیمت خودتون چقدر هست؟؟
N4vid12
November 30th, 2018, 20:18
قیمت 25 هزار تومان فقط به خاطر اندک اتوریتی که داره
Page Authority 18
Domain Authority 22
آرشیو خوبی نداره , قالب هم ارزشی نداره (در مارکت هایی مثل ژاکت با قیمت زیر 50 هزار تومن بهترین رو میشه تهیه کرد) , بازدید که اصلا نداره 250 تا بسیار بسیار کم هست که حتی پاپ آپ بزاریم روزی 1000 تومن هم ازش پول درنمیاد - مطالبی که هم ورودی دارید غیر مجاز هستند و احتمال ***** شدن اش زیاده .
اگر خواستید پیام بدید.
اگر قصد فروش اون سایت های 1 ات http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/44.gif رو داشتی خبر بده
یا حق
شما فعلا از مدیریت محترم سایت اجازه بگیر وارد سایت شی بعد بیا بشین صحبت کن از نداشته هات پسر خوب
- - - Updated - - -
فقط بهت میگم خدا بهت رحم کنه لینک سایتت رو کجا گذاشتی فقط تا 1 ماه بعدی منتظر پیغام های ساماندهی باش:d:d:d
اون 400 تا رو میکنن 40 تا برات چون 90 درصد آهنگات غیر مجازه برادر من ساماندهی بخاد گیر بده به امید جهان هم گیر میده حالا دیگه خواننده زن و خواننده اونور آبی خدا بهت رحم کنه
مشکلی نداره فعلا برای بازدید گرفتنه بعد که بگیره اصلا میکنمش 4 تا شما نگران این چیزها نباش دوست من
- - - Updated - - -
جدا از دامنه فقط نزدیک 1 میلیون هزینه قالب لوگو و بک لینک شده دوست من
- - - Updated - - -
سایتی که میگی احیانن این نیست؟
https://www.teh-music.co/
این الا چند ساله فعالیت داره و جزو میشه گفت بهتریناس ولی این یکی اسکی رفته از رو اونه عین اعتبار موزیک باران که خیلیا از اسمش اسکی رفتن فعالیتتو پس بیشتر کن تو این زمینه و زوایا(:|
tehmusic.org هر موقع تونستی ثبتش کنی بیا باهم صحبت کنیم خیلی ادعا داری شبیه این دامنه رو ثبت کن
- - - Updated - - -
کاملا مشخه که خود استاتر همین الان ثبت نام کردن که تبلیغ کنن
دوستانی که سئو کار هستن خوب اطلاع دارن که توی آپدیت های جدید عمر دامنه تاثیر اصلی رو نداره با اینکه اون دامنه چندین بار منقضی شده و این یعنی برای بالا اومدن با محتوای جدید یعنی زحمت به شدت بالا یعنی علنا قدیمی بودن مهم نیست دیگه
اگر خودت خریدار هستی بهش پیام بده که تاپیک بسته بشه و وقت مردم رو الکی نگیر
شما احتمالا مصرف هویجت بالاس که انقدر باهوشی
دوست عزیز به خدا شما بخوای هم من سایت رو به شما نمیدم نمیدونم چرا انقدر اسرار بر این قضیه دارید!
من سایت رو میفروشم خیالت راحت نیازی نیست شما تایین تکلیف کنید
- - - Updated - - -
لوگو اختصاصی که نمیشه گفت ، هر کی بلد باشه اینو میزنه ، راستی تو لوگو یِ S اضافه س
امکانات فوق حرفه ای مثل رادیو جوان تو قالب دیده نمیشه و خیلی بی روح هست
در مورد بازدید و سایت های 1 ایران هم لینک های زیر گویای همه چیز هست :
https://www.alexa.com/siteinfo/tehmusic.org
https://www.alexa.com/siteinfo/tehmoviez.download رتبه 500 تا 10 سایت برتر ایران هم خیلیه
https://www.alexa.com/siteinfo/tehsub.in
خیلی خوبه که وقتی میخایم چیزی بفروشیم خیلی بش بها ندیم (به همون اندازه که هست بهش بها بدیم)
شما قیمت خودتون چقدر هست؟؟
شما خودت انقدر تجربه داری دکتر اولا 10 تا سایت اول ایران که گوگل و ورزش 3 اینطور سایتا هستند
بعدم چرا امدی سایت در پیت مارو بخری برو عزیز من یک سایت با روح با لوگو حرفه ای بیار بالا اینجام اسپم نکن
- - - Updated - - -
دوستان در آخر اینو بگم چون اینجارو با بخش سطل آشغال انجمن اشتباه گرفتید و با اکانت فیک هم شده میاید چند تا چندتا اسپم میکنید
من نه دنبال فروش به مبلغ بالای سایت هستم
نه عجله ای در فروش دارم چون خودم دارم روش کار میکنم و در کمتر از 1 سال آینده ته موزیک واقعی سایت بنده هست
پس لطف کنید اگر واقعا خریدارید اصلا اینجا پیام ندید فقط پی وی اگرم نه بنده کوله باری از تجربه هستم 8 ساله وبمسترم و نیازی به چرندیات شما عزیزان ندارم
این عکس هم قرار دادن به کوری چشم اون دوستانی که چشم دیدن آمار و بازدید سایت 2 ماه راه اندازی شده رو ندارند
BazPardakht.Com
November 30th, 2018, 21:31
دوست عزیز به خدا شما بخوای هم من سایت رو به شما نمیدم نمیدونم چرا انقدر اسرار بر این قضیه دارید!
کاملا مشخه که اکانت بن شد
در ضمن شعور هم کمی برای افراد نیاز نه در حد جلبک
توی پست قبلیت به بنده نسبت دادی به احترام مدیران و کاربران دیگه خواستم چیزی نگم ولی کمی لطفا با شعور باش این نو گفتار سن شما ۱۷ سال هم بیشتر نیست
اگر شما ۸ سال تجربه داری اون موقعه که سایت موزیک داشتم تو ایران فکر نکنم نمی دونستید اینترنت چیه
سایتتون هم ارزونی خودت
Ashkankamangar.ir
November 30th, 2018, 23:17
موفق باشید
ما در وبهاستینگ تاک یک خانواده هستیم البته جدا از مدیران بخش
پس بهتره توهین نکنید چون همه به شما حمله میکنند
من پیشنهاد میکنم از سایتتون همون قدر که هست بگید خداییش اینکه بگید بزرگترین سایت موزیک جالب نیست
به هر حال دوست داشتید من دنبال خرید یه همچین سایتی هستم
اگر دوست داشتید پیام بدید به من صحبت کنیم
MizbanPardaz
December 1st, 2018, 16:26
شما فعلا از مدیریت محترم سایت اجازه بگیر وارد سایت شی بعد بیا بشین صحبت کن از نداشته هات پسر خوب
- - - Updated - - -
مشکلی نداره فعلا برای بازدید گرفتنه بعد که بگیره اصلا میکنمش 4 تا شما نگران این چیزها نباش دوست من
- - - Updated - - -
جدا از دامنه فقط نزدیک 1 میلیون هزینه قالب لوگو و بک لینک شده دوست من
- - - Updated - - -
tehmusic.org هر موقع تونستی ثبتش کنی بیا باهم صحبت کنیم خیلی ادعا داری شبیه این دامنه رو ثبت کن
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
شما خودت انقدر تجربه داری دکتر اولا 10 تا سایت اول ایران که گوگل و ورزش 3 اینطور سایتا هستند
بعدم چرا امدی سایت در پیت مارو بخری برو عزیز من یک سایت با روح با لوگو حرفه ای بیار بالا اینجام اسپم نکن
- - - Updated - - -
دوستان در آخر اینو بگم چون اینجارو با بخش سطل آشغال انجمن اشتباه گرفتید و با اکانت فیک هم شده میاید چند تا چندتا اسپم میکنید
من نه دنبال فروش به مبلغ بالای سایت هستم
نه عجله ای در فروش دارم چون خودم دارم روش کار میکنم و در کمتر از 1 سال آینده ته موزیک واقعی سایت بنده هست
پس لطف کنید اگر واقعا خریدارید اصلا اینجا پیام ندید فقط پی وی اگرم نه بنده کوله باری از تجربه هستم 8 ساله وبمسترم و نیازی به چرندیات شما عزیزان ندارم
این عکس هم قرار دادن به کوری چشم اون دوستانی که چشم دیدن آمار و بازدید سایت 2 ماه راه اندازی شده رو ندارند
طبق نظری که در مورد دکتر بودن من دارید ، باید ی قرص شعور و ادب که ندارید براتون تجویز بشه
با این چیزایی که شما نوشتید همه رو احمق فرض کردید
شما رو سایتت کار کن وقتی همه چیزش اوکی شد بیا اینجا بگو میخوام بفروشم
اگه شما 8 ساله وب مستری ما از 8 سالگی بلاگفارو جارو کردیم و اومدیم بالا داداش
کاری به سابقه نیست ، مهم شعور هست
N4vid12
December 1st, 2018, 20:10
طبق نظری که در مورد دکتر بودن من دارید ، باید ی قرص شعور و ادب که ندارید براتون تجویز بشه
با این چیزایی که شما نوشتید همه رو احمق فرض کردید
شما رو سایتت کار کن وقتی همه چیزش اوکی شد بیا اینجا بگو میخوام بفروشم
اگه شما 8 ساله وب مستری ما از 8 سالگی بلاگفارو جارو کردیم و اومدیم بالا داداش
کاری به سابقه نیست ، مهم شعور هست
من به شما بی احترامی نکردم ولی شما داری بی احترامی میکنی
بعدم اصلا دوست من شما چرا داری جوش میزنی؟ مگه بنده اجبارتون کردم بیاید پست بدید یا سایت رو بخرید؟ مال خودمه هرچقدر دلم بخواد میفروشم فروش رفت رفت نرفت هم اصلا برام مهم نیست روش کار میکنم
بعدم من اصلا قیمتی قرار ندادم که شما شاکی شدی !!!!
- - - Updated - - -
ما در وبهاستینگ تاک یک خانواده هستیم البته جدا از مدیران بخش
پس بهتره توهین نکنید چون همه به شما حمله میکنند
من پیشنهاد میکنم از سایتتون همون قدر که هست بگید خداییش اینکه بگید بزرگترین سایت موزیک جالب نیست
به هر حال دوست داشتید من دنبال خرید یه همچین سایتی هستم
اگر دوست داشتید پیام بدید به من صحبت کنیم
بنده به کسی توهین نکردم فقط گفتم خریدار نیستین اسپم نکنید ولی بازم میان و حرف های بی ربط میزنند
ممنون فعلآ از فروشش منصرف شدم رتبش شده 18 هزار خداروشکر
ایشاالله 2 ماه دیگه زیر 1000
بعدم یک سوال از دوستانی که میان ایراد میگیرند از اسم سایت مگه ما تابه حال چندین سایت مشابه به این صورت نداشتیم؟ نمونش هستی دانلود که با دامین هستی دی ال زند و الان هستی دی ال از هستی دانلود هم رتبه و بازدیدش بهتره!!
i.sharifi
December 1st, 2018, 20:50
ضمن احترام به همه دوستان
نمیدونم چرا زوم کردید روی این تاپیک در حالی که تاپیک های زیادی با عناوینی مثل خدمات فوق حرفه ای، برترین هاستینگ، تنها ترین سایت، اولین اپلیکیشن و ... با پیشوند ها و پسوند های مشابه چه در این انجمن چه در سایر انجمن ها در جریان هستند .
حالا استارتر تاپیک هم بزرگترین رو در عنوان تاپیک به کار برده ، اما فکر نمی کنم همین یک کلمه خللی در وب ایران بوجود بیاره .
متاسفانه در این انجمن که بعضی از دوستان به گفته خودشون خدمات حرفه ای ارائه میکنن، رفتاری غیر حرفه ای دارن .
N4vid12
December 1st, 2018, 21:32
ضمن احترام به همه دوستان
نمیدونم چرا زوم کردید روی این تاپیک در حالی که تاپیک های زیادی با عناوینی مثل خدمات فوق حرفه ای، برترین هاستینگ، تنها ترین سایت، اولین اپلیکیشن و ... با پیشوند ها و پسوند های مشابه چه در این انجمن چه در سایر انجمن ها در جریان هستند .
حالا استارتر تاپیک هم بزرگترین رو در عنوان تاپیک به کار برده ، اما فکر نمی کنم همین یک کلمه خللی در وب ایران بوجود بیاره .
متاسفانه در این انجمن که بعضی از دوستان به گفته خودشون خدمات حرفه ای ارائه میکنن، رفتاری غیر حرفه ای دارن .
به خدا قسم منم از همین در تعجبم هر دفعه باز میکنم 2 3 تا پست با عنوان تمسخر ها و بی ادبی ها میبینم
بنده بگم اشتباه کردم زدم بزرگترین کافی هست؟ اصلا ته موزیک کوچیک همتونه خواهشآ مارو ول کنید
ممنون شما بزرگوار
taranoome
December 1st, 2018, 23:10
لازم دونستم بیام داداش من سایت موزیک ایرانی رو فروختم 500 اونم با سابقه چندین ساله و درامد خوب حالا شما چجور میخای سایت 2 روزه رو بفروشی؟
به منم یاد بده:39:
gdfire
December 2nd, 2018, 09:22
کجایه قالبت یه تومنیه :lllllllll
کجایه لوگوت یه تومن می ارزه؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم برای ثبت همین ته موزیک پسوند هزاران تا موجوده (ولی اسکی از ایده یکی دیگه نمی ارزه!) بسه بابا دوره شیردوشی تموم شده به شعور ما هم توهین نکن اینم قالبت که 88 تومنی
قالب رمیکس | قالب Remix | قالب موزیک ریمیکس | Remix Music مشابه سایت رادیو جوان (https://zhaket.com/product/remix-music/)
کلی کار داره عزیز سایتت نهایت من فقط به خاطر زحمتی که برای ارشیو کشیدی گفتیم بعدشم نظرات یا انتقادی مثبته یا منفی کسی بت توهین نکرده که میکنی خوش باشی عالیجناب!
N4vid12
December 2nd, 2018, 11:12
کجایه قالبت یه تومنیه :lllllllll
کجایه لوگوت یه تومن می ارزه؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم برای ثبت همین ته موزیک پسوند هزاران تا موجوده (ولی اسکی از ایده یکی دیگه نمی ارزه!) بسه بابا دوره شیردوشی تموم شده به شعور ما هم توهین نکن اینم قالبت که 88 تومنی
قالب رمیکس | قالب Remix | قالب موزیک ریمیکس | Remix Music مشابه سایت رادیو جوان (https://zhaket.com/product/remix-music/)
کلی کار داره عزیز سایتت نهایت من فقط به خاطر زحمتی که برای ارشیو کشیدی گفتیم بعدشم نظرات یا انتقادی مثبته یا منفی کسی بت توهین نکرده که میکنی خوش باشی عالیجناب!
اقا جوش نزن سایت فروش رفت
دوستان عقده ای یکم بیشتر ریپورت کنید عقده هاتون کاملآ خالی شه بلکه
و متاسفم برای این انجمن که انقدر بی صاحب شده که هر کس هر چیزی دلش بخواد میگه و هیچکس هیچ نظارتی نداره